Holdfoto 2024/2025

12. oktober 2024 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Øverst fra venstre: Jesper Sudergaard, Klaus Hansen, Morten Skjoldager, Mads Bomholt, Andreas Bruus, Kasper Jørgensen, Oliver Ross, Jubril Adedeji, Eugene Amankwah, Pierre Gillo, Mads Wurms Kristoffersen.

Midten fra venstre: Jens Lykkegaard Olesen, Simon Enevoldsen, Nicolai Telling Pedersen, Bjarne Pudel, Kasper Davidsen, Nóel Atli Arnórsson, Nicklas Helenius, Sebastian Otoa, Lars Kramer, Oumar Diakhité, John Iredale, Menno van Dam, Mathias Haugaasen, Jack Cassidy.

Nederst fra venstre: Kristoffer Lindgren Overgaard, Poul Buus, Diego Caballo, Kelvin John, Andres Jasson, Mathias Jørgensen, Vincent Müller, Rody de Boer, Melker Widell, Mylian Jimenez, Marc Nielsen, Amar Diagne, Fynn-Cedric Bach, Casper Aamodt.

Tags på denne nyhed

Møller indskiftet i U/18-remis i Marokko

12. oktober 2024 kl. 08:29 af Rasmus Estrup

Akademispillerne Bertil Grønkjær og Valdemar Møller startede begge på bænken, da det danske U/18-landshold i går spillede en venskabskamp på udebane mod Marokko.

Værtsnationen bragte sig i front allerede i det fjerde minut, og 1-0 var fortsat stillingen, da Valdemar Møller blev indskiftet i 74. minut. 

I opgørets tillægstid scorede Gustav Schjøtt fra Bologna FC den udlignende scoring til 1-1. 

U/18-landsholdet spiller en ny venskabskamp mod Marokko i Rabat på mandag. 

Gårsdagens kamp var Valdemar Møllers tredje ungdomslandskamp, og Bertil Grønkjær, der sad på bænken under hele kampen, har indtil videre vogtet buret for de danske ungdomslandshold 12 gange.

Tags på denne nyhed

Widell i vigtig svensk U/21-sejr

11. oktober 2024 kl. 08:23 af Rasmus Estrup

Vores svenske midtbanespiller fik fuld spilletid for Sveriges U/21-landshold, der i går vandt 3-2 over Georgien i en direkte duel om andenpladsen i gruppen, der i sidste ende kan give en ekstra playoffkamp for en plads til U/21 EM-slutrunden til sommer.

Inden opgøret indtog Georgien andenpladsen med 16 point, mens svenskerne var på tredjepladsen med 14 point, men de to nationer byttede i går plads, da svenskerne tog tre point i det indbyrdes opgør i Sverige.

Georgien bragte sig ellers i front i 12. minut, men svenskerne svarede tilbage med to mål inden pausen og fik således en pauseføring på 2-1.

Denne føring blev tre minutter inde i anden halvleg til 3-1, inden Georgien allerede i 51.minut scorede til 3-2, der blev slutresultatet. 

Sverige spiller på mandag sidste kamp ved gruppespillet i EM-kvalifikationen på udebane mod Holland, der er sikret førstepladsen med 27 point efter ni kampe. Georgien, der altså har et point færre end Sverige, møder tirsdag Nordmakedonien, som er på fjerdepladsen med 16 point.

Kampen i går var Melker Widells ottende U/21-landskamp for hjemlandet og 11. ungdomslandskamp i alt.

Tags på denne nyhed

Partnerklubbernes Dag mod Viborg F.F.

10. oktober 2024 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

For fjerde år i træk holder vi Partnerklubbernes Dag for at hylde AaB’s flere end 100 nordjyske partnerklubber i samarbejde med Arbejdernes Landsbank, Macron og Aalborg Portland.

Det sker søndag 24. november kl. 14.00, hvor vi tager imod Viborg F.F. på Aalborg Portland Park. Arbejdernes Landsbank, Macron og Aalborg Portland har i den sammenhæng købt 2.000 billetter, som udleveres gratis til AaB’s partnerklubber efter først-til-mølle-princippet. Tilmeldingen til Partnerklubbernes Dag begynder 22. oktober.   

I timerne op til kampstart vil 3F Fanzonen være fyldt med aktiviteter for børn, og det bliver ungdomsspillere fra partnerklubberne, der løber med spillerne på banen. 

Derudover vil der være en hyldest af vores partnerklubber i pausen, hvor alle klubber har mulighed for at deltage efter aftale. 

En repræsentant fra hver partnerklub inviteres desuden til et VIP-arrangement før kampen for at styrke forbindelserne mellem vores partnerklubber. 

- Vores nordjyske partnerklubber er en af grundpillerne i AaB og ikke mindst for AaB Akademiet. Derfor glæder vi os hvert år til at hylde alle vores partnerklubber til Partnerklubbernes Dag, hvor vi også skal anerkende nogle af de personer, der rundt omkring i partnerklubberne gør en ekstra stor indsats, siger AaB’s administrerende direktør Michael Tuxen Boll. 

Årets Holdkammerat, Årets Frivilligog Årets Partnerklub skal kåres  
Igen i år vil vi til Partnerklubbernes Dag kåre Årets Partnerklub og Årets Frivillig, der uddeles af henholdsvis Aalborg Portland og Arbejdernes Landsbank, og som noget nyt i år skal vi også kåre Årets Holdkammerat. 

Årets Holdkammerat og Årets Frivillig skal gå til holdkammerater eller frivillige, der gør en ekstra indsats for, at så mange som muligt nyder at spille til fodbold i vores partnerklubber. 

Alle partnerklubber har mulighed for at indstille én holdkammerat og én frivillig til de to priser. Blandt alle de indstillede vil en jury bestående af AaB’s administrerende direktør Michael Tuxen Boll, akademichef Mathias Krogh og ansvarlig for klubsamarbejdet Emil Adelborg udvælge vinderen af hver pris. 

Samme jury vil også kåre og udvælge kandidaterne til Årets Partnerklub. Prisen gives til en partnerklub, der i løbet af året har gjort noget ekstraordinært i forhold til eksempelvis talentudvikling eller breddefodbolden. De tidligere vindere er Støvring I.F., IF Skjold Sæby og St. Restrup I.F.

De tre nominerede til dette års titel offentliggøres i ugen op til Partnerklubbernes Dag.   

Tilmeldingen til Partnerklubbernes Dag starter 22. oktober  
I dag modtager repræsentanter fra alle AaB’s partnerklubber en mail med nærmere information om, hvordan man tilmelder sig Partnerklubbernes Dag, og hvordan man indstiller en kandidat til Årets Holdkammerat og Årets Frivillig. 

Ligeledes vil der være information om tilmelding til VIP-arrangementet for partnerklubber. 

Tilmeldingen til Partnerklubbernes Dag åbner 22. oktober, så alle klubber opfordres til allerede nu at undersøge, hvor mange medlemmer man ønsker at tilmelde. Der er maksimalt 100 billetter til hver klub – og billetterne fordeles som nævnt efter først-til-mølle-princippet fra 22. oktober. 

Interessen for Partnerklubbernes Dag er altid stor, og derfor opfordrer vi på det kraftigste til, at man kun tilmelder sig med det antal, som man ved, der kommer. Derved optager man ikke pladsen for andre. Vi kan således glæde så mange partnerklubber som muligt samt sikre det størst mulige fremmøde på Aalborg Portland Park. 

Har man i klubben ikke modtaget en mail inden i morgen, eller har man yderligere spørgsmål, kan man skrive en mail til koordinator Anders Lund på alu@aab-as.dk

Tags på denne nyhed

Sejr og fuld tid til Hvistendahl og Egebæk

10. oktober 2024 kl. 08:08 af Rasmus Estrup

Johan Hvistendahl og Malthe Egebæk Mortensen var med fra start og fik fuld spilletid, da U/17-landsholdet i går vandt 3-0 over Luxembourg i den første EM-kvalifikationskamp, der blev spillet på Kolding Stadion.

Alle tre danske scoringer blev sat ind af Jacob Ambæk fra Brøndby I.F.

Det danske U/17-landshold spiller en ny EM-kvalifikationskamp mod Østrig på tirsdag i Haderslev.

Kampen i går var 18. ungdomslandskamp for Johan Hvistendahl og 16. ungdomslandskamp for Malthe Egebæk Mortensen. Gustav Rubæk Tilsted, der også er med i U/17-landsholdstruppen, sad på bænken under hele kampen i går og er hidtil noteret for en ungdomslandskamp. 

'