Future Cup-opgør i Vejle i dag

9. oktober 2024 kl. 08:44 af Rasmus Estrup

I dag gæster vi VB Parken og Vejle Boldklub med et Future Cup-mandskab, der består af følgende spillere:

Rody de Boer, Marc Nielsen, Kasper Davidsen, John Iredale, Mads Bomholt, Kelvin John, Eugene Amankwah og Amar Diagne samt akademispillerne Malthe Kjølby, Nikolai Veilbæk Andersen, Mads Mochau, Benjamin Pihl Jørgensen, Mads Samson, Felix Nygaard Skovholm, Malthe Holt, Bertram Skovgaard og Bohdan Kalinichenko.

Kampen er vores anden i Future Cup i denne sæson. Den første blev tabt med 1-0 på udebane mod Randers FC.

Kampstart i dag er kl. 13.00 i VB Parken, Hellumvej 9, 7100 Vejle.

8.000 har billet til AaB-Randers FC

8. oktober 2024 kl. 15:10 af Rasmus Estrup

Efter de første fem hjemmekampe i 3F Superligaen i denne sæson lyder tilskuergennemsnittet på flere end 9.000 pr. kamp, og allerede nu har flere end 8.000 billetter til vores næste hjemmekamp.

Den spilles søndag 20. oktober kl. 14.00 mod Randers FC, og du kan købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Inden kampen ligger vi på niendepladsen med 13 point, mens Randers FC er syvendepladsen med 15 point.

For hver tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park i efteråret donerer AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab 2 kr. til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2024 går ubeskåret til Wintherhjælpen. Efter de første fem hjemmekampe er Wintherhjælpen sikret en donation på 90.548 kr. Køb billet på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan sikre dig billet til hjemmekampen mod Vejle Boldklub søndag 3. november kl. 18.00.

AV CENTER forlænger som toppartner i AaB

7. oktober 2024 kl. 14:00 af Rasmus Estrup

Tilbage i 2005 indgik vi et samarbejde med AV CENTER, der i årevis stået for den tekniske afvikling af AaB’s hjemmekampe på Aalborg Portland Park, og nu er vores samarbejde blevet forlænget med to år.

AV CENTER vil dermed frem til sommeren 2026 være toppartner i AaB.

- Siden 2005 har vores gode samarbejde med AaB vokset sig større og større, og vi har efterhånden stået for kampafviklingen på Aalborg Portland Park i rigtig mange år, ligesom vi er glade for at være en del af AaB Netværket. Derfor glæder vi os over at fortsætte som toppartner i AaB, siger Bent Lindholm, der er direktør for AV CENTER Aalborg.

Gennem toppartneraftalen fortsætter AV CENTER i AaB Netværket, ligesom AV CENTER også får eksponering og hospitality til hjemmekampene på Aalborg Portland Park.

AaB’s administrerende direktør, Michael Tuxen Boll, supplerer:

- Det er meget glædeligt, at vi kan fortsætte det gode samarbejde med en stor og trofast partner som AV CENTER, der med den nye aftale runder 20 år, og vi glæder os til flere store oplevelser på Aalborg Portland Park med AV CENTER i den kommende tid, siger Michael Tuxen Boll.

AV CENTER er en af landets førende virksomhederinden for salg, installation, service og udlejning af audiovisuelle installationer.

Stærke akademisejre over OB

7. oktober 2024 kl. 08:54 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-OB 1-0
Lørdag tilkæmpede vores U/19 Ligahold sig en sejr over rækkens førsteplads, OB, der blev besejret med 1-0.

Første halvleg var en jævnbyrdig affære med få chancer og masser af fight, og vores U/19-holds bedste forsøg inden pausen var et langskud fra Mads Bomholt, som OB-keeperen fik reddet.

Efter pausen fik hjemmeholdet lagt et godt pres på fynboerne, men de store chancer udeblev indtil 86. minut, hvor Anders Noshe sendte et indlæg ind til Nikolai Veilbæk, der headede sejrsmålet i kassen til slutresultatet 1-0.

Sejren betyder, at U/19 Ligaholdet efter seks kampe ligger på tiendepladsen med ni point. Næste kamp spilles 19. oktober kl. 12.30 på udebane mod Sønderjyske Fodbold.

U/17 Ligaen: AaB-OB 3-1
Også i U/17 Ligaen blev det lørdag til tre point hjemme på Hornevej mod OB.

AaB’erne greb kampen an med et fokus på presspillet og på at holde gæsterne fra chancer, og efter et kvarter bragte Valdemar Rubæk nordjyderne i front efter et godt opspil.

Blot minuttet senere blev føringen udbygget til pausestillingen 2-0 ved Christian Eriksen.

I anden halvleg fik OB lagt et godt pres, men vores U/17 Ligahold stod godt imod, og i 87. minut straffede Valdemar Rubæk en fejl af OB-målmanden med scoringen til 3-0.

I sidste minut fik gæsterne pyntet på resultatet til slutresultatet 3-1.

Vores U/17 Ligahold ligger efter sejren på femtepladsen med 13 point efter syv kampe. Næste ligakamp spilles også ude mod Sønderjyske Fodbold 19. oktober kl. 15.00.

U/15 Ligaen: AaB-OB 0-0 (6-7 efs.)
U/15 Ligaholdets kamp mod OB i lørdags gav et enkelt point.

Efter ordinær spilletid stod der 0-0 på måltavlen, og derfor skulle pointene fordeles efter en straffesparkskonkurrence.

Her scorede vores U/15-drenge på seks ud af otte forsøg, men OB’erne fandt vej til nettet syv gange, og dermed tog fynboerne to point med hjem, mens vores U/15-hold måtte nøjes med et enkelt.

Efter syv kampe indtager vores U/15-hold sjettepladsen med ti point. Næste kamp i U/15 Ligaen spilles ligeledes 19. oktober kl. 12.30 på udebane mod Sønderjyske Fodbold.

Akademispiller på islandsk U/17-landshold

6. oktober 2024 kl. 12:09 af Rasmus Estrup

Helgi Hafsteinn Jóhannsson skal samles med resten at det islandske U/17-landshold i slutningen af oktober, hvor der venter tre EM-kvalifikationskampe i Island.

30. oktober møder Island Nordmakedonien, 2. november venter en kamp mod Estland og 5. november spilles den tredje EM-kvalifikationskamp mod Spanien.

Helgi Hafsteinn Jóhannsson har tre gange tidligere optrådt for Islands U/17-mandskab og scoret et mål.