Fanaktiviteter fra kl. 11.30 på søndag

16. oktober 2024 kl. 14:05 af Rasmus Estrup

Kampinfo for AaB-Randers FC

Spillerunde: 12
Spilledato: Søndag 20. oktober 2024
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 12.30
3F Fanzonen åbner: Kl. 11.30

Flere end 9.000 har billet til kampen
Indtil videre har flere end 9.000 billet til søndagsopgøret mod Randers FC, og du kan i forsalg købe billetter på www.billet.aabsport.dk. På kampdagen kan der købes billetter i billethuset, der åbner kl. 12.30.

Tilhængere af Randers FC skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. AaB gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. Billetinformationen åbner kl. 12.30 på søndag.

Fanfest i 3F Fanzonen fra kl. 11.30
Spar Nord Fonden har som kamppartner sørget for masser af aktiviteter i 3F Fanzonen på søndag.

3F Fanzonen åbner kl. 11.30, hvor en DJ vil stå for at skabe den rette stemning.

Til de 1.000 første gæster vil Spar Nord Fonden uddele et gratis halstørklæde, mens de 200 første får en voucher til en gratis øl/vand i 3F Fanzonen.

Ved Spar Nord Fondens stand i fanzonen kan man også deltage i konkurrencen om billetter til en eksklusiv aften fredag 15. november, hvor Spar Nord Fonden afholder AaB Legends i AaB Pubben med oplæg fra blandt andre Lynge Jakobsen og Kasper Risgård, som fortæller anekdoter fra deres største oplevelser i klubben. 

I 3F Fanzonen er der desuden mulighed for at prøve kræfter med en Goal Station, spille bordfodbold, få ansigtsmaling i AaB-farver eller fra kl. ca. 12.15 få autografer af AaB-spillere.

Du kan som altid også købe lækker mad fra grillen, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne, og så kan man igen også købe en omgang "Gratværk" (pølsemix) eller pommes frites.

Kig forbi AaB Shoppen inden kampstart
AaB Shoppen er søndag åben både i 3F Fanzonen og i foyeren, hvor du blandt andet kan købe sæsonens populære spillertrøjer eller meget andet AaB-merchandise.

AaB Shoppen åbner i 3F Fanzonen kl. 11.30 og i foyeren kl. 12.00. 

Du kan også på forhånd købe AaB-merchandise og spillertrøjer på www.aabshoppen.dk.

100 gratis bolde sparkes ud på tribunerne
Efter slutføjt vil AaB-spillerne sparke 100 bolde fra Spar Nord Fonden ud på tribunerne, så det er med at være klar til at gribe, når spillerne kommer rundt og siger tak for opbakningen.

Indsamling for AaB Tifo Kaos
AaB Tifo Kaos, der står for tifoerne på Aalborg Portland Park, samler på søndag ind til tifoarbejdet. Du kan støtte indsamlingen på MobilePay 85550. 

Klubbesøg af Skagen I.K. og Øster Han Herred
På søndag løber vores 3F Superligaspillere på banen med ungdomsspillere fra partnerklubberne Øster Han Herred og Skagen I.K.

Ungdomsspillere fra de to klubber deltager også i pausekonkurrencen på Aalborg Portland Park, hvor der skal sigtes efter midterlinjen.

Kør gratis med tog- og bus til kampen
Resten af året kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. 

Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget for at kunne køre gratis med. 

Adgang til boder og toiletter i 3F Fanzonen under kampen
3F Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i 3F Fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 12.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB-trio i spil for U/17-landsholdet

16. oktober 2024 kl. 07:52 af Rasmus Estrup

U/17-landsholdet var velrepræsenteret af spillere fra AaB Akademiet i tirsdagens EM-kvalifikationskamp i Haderslev mod Østrig, som kunne tage hjem med en sejr på 1-0. 

Med fra start på det danske U/17-landshold var både Johan Hvistendahl og Malthe Egebæk Mortensen fra AaB Akademiet, og i 34. minut blev Gustav Rubæk Tilsted indskiftet til sin U/17-landsholdsdebut. 

Østrigerne scorede kampens eneste mål i 58. minut, og mens Malthe Egebæk Mortensen fik fuld spilletid, blev Johan Hvistendahl udskiftet i 83. minut. 

Nederlaget betyder, at Danmark ender på andenpladsen i den første kvalifikationspulje, hvilket indebærer, at danskerne er videre til næste kvalifikationsrunde, som spilles til marts, hvor U/17-landsholdet skal parres med to førstepladser og en andenplads fra andre puljer. 

For Johan Hvistendahl var gårsdagens landskamp hans 19. ungdomslandskamp - og syvende på U/17-landsholdet. Malthe Egebæk Mortensen, der ligeledes har spillet syv U/17-landskampe er i alt noteret for 17 ungdomslandskampe. Gustav Rubæk Tilsted, der i går spillede sin første U/17-landskamp, har én gang tidligere spillet en U/16-landskamp. 

9.000 har billet til søndagskampen

15. oktober 2024 kl. 18:56 af Rasmus Estrup

Der er lagt op til en festlig afslutning på efterårsferien på søndag, når vi tager imod Randers FC kl. 14.00 på Aalborg Portland Park, og flere end 9.000 har allerede købt billet til kampen. Du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk. 

Det hele starter i 3F Fanzonen fra kl. 11.30, hvor der blandt andet vil være musik fra DJ og gratis halstørklæder til de første 1.000 fans. Og efter slutfløjt sparkes 100 gratis bolde ud på tribunerne. 

Inden opgøret indtager Randers FC syvendepladsen i 3F Superligaen med 15 point, mens vi ligger på niendepladsen med 13 point. 

Køb billet til kampen på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 12.30 på søndag, hvor også indgangene åbner. 

Tags på denne nyhed

Akademispillere udtaget til Future-landskampe

15. oktober 2024 kl. 15:34 af Rasmus Estrup

Tidligere på måneden var der træningssamling for U/16 Future-landsholdet med deltagelse af Mikkel Zinck og Emil Klingenberg fra AaB Akademiet, og nu er de to akademispillere også blevet udtaget til de kommende Future-landskampe. 

Emil Klingenberg og Mikkel Zinck er således med i truppen, når U/16 Future-landsholdet spiller to venskabskampe mod Belgien 31. oktober og 3. november. Begge kampe spilles i Nyborg. 

U/16 Future-landsholdet er for spillere, der typisk ikke er kommet i vækstspurt og derfor kan være overmatchet i træning og kampe med spillere i samme årgang.  

Tags på denne nyhed

Holdleder-legende stopper i AaB

15. oktober 2024 kl. 13:00 af Brian Andersen

Den i dag 66-årige Ernst Damborg blev 1. februar 1998 ansat som inspektør hos moderklubben AaB af 1885, og fra 1. marts 2009 overgik han til en ny rolle i AaB A/S, hvor han har varetaget rollen som holdleder omkring førsteholdet.

AaB’s administrerende direktør Michael Tuxen Boll udtaler:

- Længe før min tid har Ernst Damborg leveret en formidabel indsats for AaB, hvor han har bidraget til, at tingene omkring holdet altid har været i orden, og det skal han på vegne af klubben have en kæmpe tak for, og Ernst ønskes fra vores side alt det bedste i sin nye tilværelse. 

Ernst Damborg er både afklaret og vemodig omkring sit stop:

- Jeg har haft en fantastisk tid i AaB med utallige oplevelser, som jeg aldrig vil glemme. 26 år og ni måneder indebærer selvfølgelig også, at jeg har været heldig at arbejde sammen med en masse gode mennesker, og dem kommer jeg til at savne i dagligdagen, men omvendt ved jeg, at det er det rigtige tidspunkt for mig at stoppe nu.

- Jeg vil naturligvis stadig komme forbi AaB i ny og næ, og klubben ønskes fra min side alt det bedste fremover, slutter Ernst Damborg.

I forbindelse med hjemmekampen mod Vejle Boldklub 3. november vil Ernst Damborg blive hyldet for sin indsats for AaB.

Tags på denne nyhed
'