Akademispillere udtaget til Future-landskampe

15. oktober 2024 kl. 15:34 af Rasmus Estrup

Tidligere på måneden var der træningssamling for U/16 Future-landsholdet med deltagelse af Mikkel Zinck og Emil Klingenberg fra AaB Akademiet, og nu er de to akademispillere også blevet udtaget til de kommende Future-landskampe. 

Emil Klingenberg og Mikkel Zinck er således med i truppen, når U/16 Future-landsholdet spiller to venskabskampe mod Belgien 31. oktober og 3. november. Begge kampe spilles i Nyborg. 

U/16 Future-landsholdet er for spillere, der typisk ikke er kommet i vækstspurt og derfor kan være overmatchet i træning og kampe med spillere i samme årgang.  

Tags på denne nyhed

Holdleder-legende stopper i AaB

15. oktober 2024 kl. 13:00 af Brian Andersen

Den i dag 66-årige Ernst Damborg blev 1. februar 1998 ansat som inspektør hos moderklubben AaB af 1885, og fra 1. marts 2009 overgik han til en ny rolle i AaB A/S, hvor han har varetaget rollen som holdleder omkring førsteholdet.

AaB’s administrerende direktør Michael Tuxen Boll udtaler:

- Længe før min tid har Ernst Damborg leveret en formidabel indsats for AaB, hvor han har bidraget til, at tingene omkring holdet altid har været i orden, og det skal han på vegne af klubben have en kæmpe tak for, og Ernst ønskes fra vores side alt det bedste i sin nye tilværelse. 

Ernst Damborg er både afklaret og vemodig omkring sit stop:

- Jeg har haft en fantastisk tid i AaB med utallige oplevelser, som jeg aldrig vil glemme. 26 år og ni måneder indebærer selvfølgelig også, at jeg har været heldig at arbejde sammen med en masse gode mennesker, og dem kommer jeg til at savne i dagligdagen, men omvendt ved jeg, at det er det rigtige tidspunkt for mig at stoppe nu.

- Jeg vil naturligvis stadig komme forbi AaB i ny og næ, og klubben ønskes fra min side alt det bedste fremover, slutter Ernst Damborg.

I forbindelse med hjemmekampen mod Vejle Boldklub 3. november vil Ernst Damborg blive hyldet for sin indsats for AaB.

Tags på denne nyhed

Widell, Møller og Grønkjær i landsholdsaktion

15. oktober 2024 kl. 08:05 af Rasmus Estrup

Tre AaB’ere var i går i aktion for deres respektive landshold. Den ene var vores svenske midtbanespiller Melker Widell, der sammen med Sveriges U/21-landshold tabte 3-0 på udebane til ubesejrede Holland i sidste gruppespilskamp ved EM-kvalifikationen.

Melker Widell spillede første halvleg, men blev ved pausen udskiftet ved stillingen 2-0.  

Sverige ligger stadig på andenpladsen i EM-kvalifikationen, hvilket kan give en playoffkamp, men svenskerne kan ryge ned på tredjepladsen i puljen, hvis Georgien i aften slår Nordmakedonien.

Kampen i går var Melker Widells niende U/21-landskamp og 12. ungdomslandskamp i alt.

Grønkjær og Møller i stor dansk sejr
Også det danske U/18-landshold havde AaB’ere med i startopstillingen i går. Her startede både Bertil Grønkjær og Valdemar Møller således inde i en venskabskamp mod Marokko.

Bertil Grønkjær, der fik sin første U/18-landskamp på cv’et, vogtede buret hele kampen og fik et clean sheet i den danske 4-0-sejr i Marokko. 

Valdemar Møller spillede den første time af kampen og blev udskiftet ved stillingen 2-0 til Danmark.

Bertil Grønkjær er nu noteret for 13 ungdomslandskampe samlet set, mens Valdemar Møller er oppe på fire ungdomslandskampe. 

Nordjyske Bank bliver platinpartner i AaB

14. oktober 2024 kl. 13:30 af Rasmus Estrup

I flere år har AaB og Nordjyske Bank haft et godt samarbejde, og det samarbejde udvides nu gennem en ny platinpartneraftale for de næste tre år.  

Aftalen indebærer blandt andet, at Nordjyske Bank er blevet partner for den ene skyboks på Aalborg Portland Park; Nordjyske Bank Loungen. Derudover får Nordjyske Bank eksponering og hospitality-muligheder til vores hjemmekampe, ligesom Nordjyske Bank også støtter op om AaB Women.

- Vi har en lang historik sammen med AaB, og vi har blandt andet haft mange gode oplevelser sammen med vores kunder på stadion. Derfor gav det mening for os at forlænge vores samarbejde og skrue lidt op for vores engagement i klubben og blandt andet også lægge navn og design til den nye skyboks, Nordjyske Bank Loungen, som både vi og klubbens andre sponsorer får glæde af i løbet af sæsonen, siger Nordjyske Banks direktør Carl Pedersen.

AaB’s administrerende direktør Michael Tuxen Boll udtaler:

- Vi mærker virkelig positive strømme fra erhvervslivet i øjeblikket, og det er fedt, at også en god og trofast partner som Nordjyske Bank ønsker at indgå i et større partnerskab for de næste tre år. Vi glæder os meget til at fortsætte det gode samarbejde og forhåbentlig dele store oplevelser sammen, og så ser vi ikke mindst frem til at fylde Nordjyske Bank Loungen med gæster til hver hjemmekamp, siger Michael Tuxen Boll. 

Nordjyske Bank Loungen blev indviet til hjemmekampen mod Lyngby Boldklub.

Tags på denne nyhed

Kig forbi AaB’s træning i efterårsferien

14. oktober 2024 kl. 10:39 af Rasmus Estrup

Med undtagelse af den træning, der ligger to dage før kamp, er alle vores træningspas altid åbne for alle interesserede.

Mangler man en god efterårsferieaktivitet, er man derfor meget velkommen til at overvære vores træning på Hornevej og få en autograf fra spillerne bagefter.

I denne uge ser træningsplanen foreløbig således ud:

Mandag - Træning kl. 14.30
Tirsdag - Træning kl. 10.00 og kl. 16.00
Onsdag- Fri
Torsdag - Træning kl. 10.00 og kl. 15.00
Fredag - Lukket træning
Lørdag - Træning kl. 10.30
Søndag - 3F Superligaen kl. 14.00, AaB-Randers FC, Aalborg Portland Park

Medmindre der i træningsplanen står ”Lukket træning”, er alle interesserede altid velkommen til at overvære vores træninger – ikke kun i efterårsferien. Træningsplanen kan altid tilgås på https://aabsport.dk/holdet/traeningstider/

Du kan naturligvis også afslutte efterårsferien på Aalborg Portland Park på søndag, hvor vi får besøg af Randers FC kl. 14.00. Køb billetter på www.billet.aabsport.dk.

For hver tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park i efteråret donerer AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab 2 kr. til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2024 går ubeskåret til Wintherhjælpen. Efter de første fem hjemmekampe er Wintherhjælpen sikret en donation på 90.548 kr. 

Tags på denne nyhed
'