Æggejagt og påskeudsalg

25. marts 2024 kl. 08:27 af Rasmus Estrup

Påsken er over os, og for AaB Shoppens betyder det både påskeudslag og æggejagt. 

Hver dag fra mandag til onsdag i denne uge hjælper påskeharen nemlig AaB Shoppen med at placere tre påskeæg i og omkring Aalborg centrum. I hvert æg er der en rabatkode på 100 kr. til AaB Shoppen. 

Følg med på AaB Shoppens Instagramside og AaB Shoppens Facebookside og vær med i æggejagten. Finder du et af æggene, så upload gerne en story, hvor du tagger @aabsportdk og @aabshoppen - eller send et billede i kommentarfeltet - så andre ikke går forgæves.

OBS: Rabatkoderne gælder indtil slutningen af AaB Shoppens påskeudsalg 1. april kl. 23:59. 

Spar op til 60 procent i AaB Shoppen
AaB Shoppens påskeudsalg er i gang og indtil 1. april kl. 23:59 har du mulighed for at spare op til 60% på udvalgt officielt AaB-merchandise. Find blandt andet gode tilbud på:

- Academy Anthem Jacket
- Årets andentrøje fra Macron
- ANNO85-kollektionen
- AaB-sengetøj (140x200)

Hop ind på 
https://www.aabshoppen.dk/paaskeudsalg og find alle de gode tilbud.

Tags på denne nyhed

Odada i kenyansk sejr over Malawi

24. marts 2024 kl. 08:10 af Rasmus Estrup

Det kenyanske A-landshold spillede i går den første af to kampe ved en fire-nationers turnering i Malawi mod netop Malawi.

Richard Odada fik fuld spilletid for Kenya, der vandt kampen 4-0.

Dermed er Kenya i turneringens finale, hvor Zimbabwe venter, da sidstnævnte vandt over Zambia.

Richard Odada er nu noteret for 14 A-landskampe.

Straffesparksscoring af Ross i uofficiel træningskamp
Det danske U/20-landshold med Oliver Ross på holdet er i øjeblikket til samling i Portugal, og i går spillede danskerne en uofficiel træningskamp mod C.D. Mafra.

Træningskampen endte 2-2, og Oliver Ross kom på tavlen med en straffesparksscoring.

U/20-landsholdet spiller på tirsdag en officiel venskabskamp, hvor modstanderen er Portugals U/20-mandskab.

Tags på denne nyhed

Widell på tavlen i stor U/21-sejr

23. marts 2024 kl. 08:28 af Rasmus Estrup

Fredag var to AaB’ere i aktion for deres respektive landshold, nemlig Melker Widell og Nóel Atli Arnórsson.

For Sveriges U/21-landshold både optrådte og scorede Melker Widell, da Sverige på udebane vandt 6-1 over Cypern i en venskabskamp.

Vores midtbanespiller kunne fra bænken se Sverige gå til pause foran 4-1, og fra anden halvlegs blev Melker Widell indskiftet. I 68. minut kvitterede han med sin første scoring i nationaldragten efter et godt opspil, som han også selv var involveret i.

Fredagens optræden var Melker Widells anden for Sveriges U/21-landshold, der spiller igen på tirsdag, hvor det gælder en EM-kvalifikationskamp på udebane mod Nordmakedonien.

Arnórsson med fuld spilletid
Da det islandske U/20-landshold i går mødte Ungarn i anden venskabskamp på tre dage var der fuld spilletid til 17-årige Nóel Atli Arnórsson, der i onsdags debuterede for U/20-landsholdet - også mod Ungarn.

Fredagskampen endte ligesom onsdagskampen med et islandsk nederlag, da Nóel Atli Arnórsson og landsmændene i går tabte 4-0.

AaB Akademispilleren er nu oppe på 16 ungdomslandskampe for Island.

Billetter tilgængelige til udekampene i Hjørring og Hobro

22. marts 2024 kl. 12:28 af Rasmus Estrup

Efter oprykningsspillets første hjemmekamp mod Sønderjyske påskelørdag kl. 16.30 venter to nordjyske lokalopgør på udebane mod Vendsyssel F.F. og Hobro I.K. Begge klubber har i dag åbnet for billetsalget til kampene.

Udekampen mod Vendsyssel F.F. spilles søndag 7. april kl. 15.00 på Nord Energi Arena, og AaB-fans skal købe billetter til udebaneafsnittet på Nordic Seafood Tribunen (sektion 1, 2 og 3), hvor der er plads til 1.400 AaB-fans.

Køb billetter til kampen mod Vendsyssel F.F. her.

Kampen på DS Arena mod Hobro I.K. spilles fredag 12. april kl. 18.30. AaB-fans skal købe billetter på Pajo-Bolte Tribunen, hvor der er plads til 1.300 tilskuere.

Køb billetter til kampen mod Hobro I.K. her.

Har du endnu ikke købt billet til påskebraget på hjemmebane mod Sønderjyske lørdag 30. marts kl. 16.30 kan du gøre det på www.billet.aabsport.dk.

Billetsalget er i gang til påskebraget

21. marts 2024 kl. 16:30 af Rasmus Estrup

Efter 48 timers førsteret til vores billetabonnenter er billetsalget nu åbent for alle til vores første kamp i NordicBet Ligaens oprykningsspil på www.billet.aabsport.dk. 

Opgøret spilles påskelørdag 30. marts kl. 16.30 mod Sønderjyske på Aalborg Portland Park.

Inden oprykningsspillets ti spillerunder indtager vi førstepladsen i NordicBet Ligaen med 51 point, mens netop Sønderjyske ligger på andenpladsen med 49 point. 

www.billet.aabsport.dk kan du også sikre dig en fast plads til alle vores hjemmekampe med et sæsonkortabonnement, der koster fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. Læs mere om sæsonkortabonnementet her. 

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2024 går ubeskåret til De Frivillige på Aalborg Universitetshospital, som efter forårets to første hjemmekampe allerede er sikret en donation på præcis 30.000 kr.

Via Hele Nordjyllands Håndsrækning har AaB siden 2015 uddelt flere end 1,7 mio. kr. til gode formål i Region Nordjylland.

Tags på denne nyhed
'