Kampstart: Kl. 19.00

Billetter:
Voksen, ståplads: 100 kr.
Børn, ståplads: 35 kr.

Alle opfordres til at købe billet online inden kampen, så vi sammen kan undgå kø ved indgangen. Det er også muligt at købe billetter på kampdagen, såfremt der ikke er udsolgt i udebaneafsnittet. Der kan kun købes billet via Mobilepay og kontant.

Adgang til tribunen åbner en time før kampstart.

Kørestolsbrugere:

På Autocentralen Park gør Kolding I.F. alt for, at alle får en god sportsoplevelse.

Handicappede og kørestolsbrugere bliver taget godt imod og får den nødvendige assistance og hjælp fra personalet. Hvis man har behov for vores hjælp, så meld meget gerne ankomst i god tid, til Kolding I.F.'s sikkerhedsafdeling.

Ved spørgsmål kan disse rettes til sikkerhedsansvarlig Lars Jessing hos Kolding, sikkerhed@kolding-if.dk

Transport til og fra Haderslev

Fælles:
AaB Support Club arrangerer bustur for både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen. Læs mere her.

Kør selv:
Marcus Alle 30, 6000 Kolding

Kolding I.F. anbefaler ,at fans og busser kører ind via. Alpedalsvej til Stadionvej

Fra nord – E45 – Frakørsel 66, Christiansfeld – Forbindelsesvejen – Hovedvej 170 – Christiansfeldvej – Gymnasiestien fra øst.

Gårute fra Kolding station:
Via. Jernbanegade, Torvegade og Katrinegade

Parkering:
Autocentralen Park er et bynært stadion og derfor er parkeringsmulighederne også begrænsede lige ved stadion. Til gengæld er der masser af muligheder for at parkere rundt omkring i Kolding.

Hvis man som udebanefan kommer i bil til Autocentralen Park, så er det muligt, hvis pladsen tillader det, at parkere på stadionvej. Busserne har dog førsteprioritet.

Tifo og flag:
På Autocentralen Park ønsker man at imødekomme den positive fankultur og være behjælpelig med placering af banner/tifo.

Se ordensregler for Autocentralen Park her.

Derudover er ekstra remedier tilladt ved forevisning til kontrollør-korpset. Det gælder strips, gaffatape, malertape, ekstra batterier til megafoner m.v.

Hvis man ønsker at medbringe større tifoer, bannere, rulleflag eller lign., skal der ansøges ved Kolding IF’s sikkerhedschef Lars Jessing, på sikkerhed@kolding-if.dk i henhold til aftalte Tifo-standard.

AaB takker alle for støtten til Hele Nordjyllands Hold på udebane.

AaB og Spar Nord Fonden udvider samarbejdet

18. maj 2024 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Samarbejdet mellem AaB og Spar Nord Fonden er netop blevet forlænget, og det er sket med en udvidelse af Spar Nord Fondens engagement i klubben.

Spar Nord Fonden, der er tribunepartner for Vesttribunen, sikrer dermed også, at Vesttribunen fastholder sit tribunenavn, som er valgt af AaB’s egne fans, indtil minimum sommeren 2027.

For at bakke op om AaB’s stemningsskabende fans valgte Spar Nord Fonden i efteråret 2019 at afgive tribunenavnet på det, der dengang hed Spar Nord Tribunen, til AaB’s fans. Fansene valgte siden navnet Vesttribunen, der blev indviet til forårets første kamp i 2020.

- Vi vil fortsat gerne bidrage til det store fællesskab, der er i hele Nordjylland omkring AaB’s fans. Derfor har vi gennem flere år støttet klubben og dermed givet Vesttribunen tilbage til fansene. Det engagement har vi forlænget, så fangrupperingerne fortsat selv kan tage ejerskab over tribunen og holde fast i det navn, de selv har givet den, siger Rikke Christoffersen, der er næstformand i Spar Nord Fonden.

- Derudover vil vi gerne bidrage yderligere med årlige tiltag, der bakker op om fællesskaber i klubben, tilføjer hun.

AaB’s administrerende direktør Michael Tuxen Boll supplerer:

- Vi er utrolig glade for, at vores gode samarbejde og positive dialog med Spar Nord Fonden har medført, at Spar Nord Fonden ikke alene ønsker at fortsætte med at bakke op om AaB og fællesskabet på Vesttribunen, men også udvider sit engagement i klubben.

- At en mangeårig og så markant samarbejdspartner som Spar Nord Fonden på denne måde øger samarbejdet med os, vidner om, at de har stor tro på vores retning og ser en stor værdi i at støtte vores stemningsskabende fans, der igennem mange år har vist en imponerende opbakning til holdet.

- Siden Spar Nord Fonden overdragede tribunenavnet til fansene på Vesttribunen, har fanscenen udviklet sig helt enormt. Vi håber, at vi gennem vores fremtidige strategi og med Spar Nord Fonden som en vigtig medspiller vil se en fortsat udvikling af fællesskabet på Vesttribunen, siger Michael Tuxen Boll.

AaB TV: AaB-FC Fredericia 1-0

18. maj 2024 kl. 07:01 af Rasmus Estrup

Der var solskin, god stemning og tre point på menuen fredag aften, hvor FC Fredericia blev besejret med 1-0 på Aalborg Portland Park.

Efter en stor chance til gæsterne tidligt i kampen, som Josip Posavec tog sig af, bragede Kasper Jørgensen på fremragende vis 1-0-scoringen i kassen, da han helflugtede på Mathias Jørgensens assist i 12. minut.

Resten af halvlegen havde vi et par småchancer, mens gæsterne blev holdt fra vores felt.

Tidligt i anden halvleg fik Oliver Ross en god chance efter flot forarbejde af Jubril Adedeji, men målmand Frederik Mehder kom i vejen.

Mod slutningen af opgøret var det FC Fredericia, der var mest nærgående, men Josip Posavec tog sig sikkert af afslutningerne, der sad inden for rammen, og dermed endte det med en sejr på 1-0.

Se et fyldigt sammendrag af kampen i videoen øverst.

Fredagssejr over FC Fredericia

17. maj 2024 kl. 20:56 af Rasmus Estrup

Vejret, kulissen og banen gav fine forudsætninger for en god fredag aften for de 7.197 fremmødte tilskuere på Aalborg Portland Park, og Kasper Jørgensens kanonhug i første halvleg sikrede os også en 1-0-sejr over FC Fredericia.

Tre minutter inde i opgøret fik FC Fredericia ellers opgørets første store mulighed, da et par hurtige afleveringer førte til en friløber til Eskild Dall. Men inde på stregen reddede Josip Posavec forsøget.

Vores første afslutning i kampen blev også vores føringsmål. Og hvilket ét. Jubril Adedeji spillede læderet op i sokkerne på Mathias Jørgensen, der vippede kuglen til venstre for sig, hvor Kasper Jørgensen kom løbende. Med en perfekt flugter kanonerede Kasper Jørgensen bolden højt i netmaskerne til 1-0 fra kanten af feltet.

Ti minutters tid senere førte Jubril Adedeji igen bolden frem, og igen gik samspillet via Mathias Jørgensen, inden Jubril Adedeji sendte bolden fladt ind i feltet til Malthe Højholt, der hårdt presset dirigerede bolden forbi mål.

Omkring den halve times spil måtte Sebastian Otoa udgå med en skade, og i hans sted blev Jakob Ahlmann indskiftet. En håndfuld minutter senere headede Lars Kramer så et indlægsfrispark fra Younes Bakiz over mål.

Selvom FC Fredericia var mest på kuglen, foregik gæsternes spil mest på egen banehalvdel, og efter et hovedstød af Oliver Ross, der blev grebet af FC Fredericia-målmanden, kunne vi gå til pause foran 1-0.

I anden halvlegs første minut leverede Jubril Adedeji nogle lækre driblinger på vej ind i feltet, inden han lagde bolden skråt tilbage til Oliver Ross, der dog måtte se afslutningen reddet af Frederik Mehder.

Minuttet senere blev en ellers lovende hjørnesparkskombination headet i den forkerte retning, inden Younes Bakiz fra distancen sparkede bolden over mål uden for feltet.

Gæsternes første afslutning efter pausen var et hårdt langskud fra Lundrim Hetemi, der gik lige forbi trekantssammenføjningen.

Ti minutter inde i anden halvleg headede Mathias Jørgensen et indlæg fra Kasper Jørgensen forbi. Samme adresse havde både et langskud af Jubril Adedeji efter fine AaB-kombinationer i 59. minut og et forsøg fra kanten af feltet fra Oliver Ross i 65. minut.

Herefter blev netop Oliver Ross udskiftet sammen med Mads Bomholt, og de to blev erstattet af Nicklas Helenius og Daniel Ask.

Med 20 minutter tilbage var det gæsterne, der satte sig på chancerne, og Lundrim Hetemi testede Josip Posavec med et kompetent, fladt langskud, men den kroatiske keeper nåede ned til forsøget ved stolperoden.

Fem minutter senere var FC Fredericia nærgående igen. Denne gang på et hjørnespark, der endte med en nedfaldsbold til indskiftede Mikkel Juel. Fra sin position omkring straffesparkspletten sparkede han dog bolden ud til et målspark.

I 80. minut tog gæsternes Jeppe Brinch sigte fra kanten af feltet, men igen var Josip Posavec på plads med en redning.

Minuttet senere kunne Kasper Davidsen så komme ind til sin NordicBet Ligadebut, da han blev indskiftet i stedet for Younes Bakiz.

I 83. minut blev Christian Gammelgaard Grøndal spillet igennem til en stor chance fra venstresiden, men han bankede afslutningen lige over tværribben. En dødbold til gæsterne førte også til et par afslutninger, da Mikkel Fischer blev blokeret og Mikkel Juel sparkede returen forbi.

Også Ronnie Schwartz kom til en afslutning i AaB-feltet, men igen var Josip Posavec på plads.

Dermed sluttede kampen med en sejr på 1-0. Sejren betyder, at vi efter 30. spillerunder har 59 point.

Næste kamp spilles på udebane fredag 24. maj mod Kolding I.F., inden vi søndag 2. juni spiller sæsonens sidste kamp mod Vendsyssel F.F. på Aalborg Portland Park Køb billetter på www.billet.aabsport.dk.

Matchfacts - NordicBet Ligaen, oprykningsspil, 30. spillerunde

AaB-FC Fredericia 1-0 (1-0)
12. min 1-0 Kasper Jørgensen
Advarsler AaB: Nóel Atli Arnórsson (19), Jakob Ahlmann (82)
Advarsler FC Fredericia: Anders Dahl (37), Simon Bækgård (57)
7.197 tilskuere

AaB (3-5-2): Josip Posavec, Sebastian Otoa (33: Jakob Ahlmann), Lars Kramer, Nóel Atli Arnórsson, Kasper Jørgensen, Mads Bomholt (66: Daniel Ask), Jubril Adedeji, Malthe Højholt, Younes Bakiz (81: Kasper Davidsen), Mathias Jørgensen, Oliver Ross (66: Nicklas Helenius).

FC Fredericia (3-5-2): Frederik Mehder, Jeppe Brinch, Mikkel Fischer (90: Mikkel Wohlgemuth), Jesper Juelsgård, Anders Dahl (90: Victor Bertelsen), Simon Bækgård (66: Ronnie Schwartz), Lundrim Hetemi, Sofus Berger, Nikolaj Ritter (66: Mikkel Juel), Christian Gammelgaard Grøndal, Eskild Dall.

Dommer: Michael Rasmussen