- Vi har i et stykke tid haft en positiv dialog med 3F Aalborg, og vi er selvsagt glade for, at 3F Aalborg kan se sig selv i en ny aftale med AaB, hvor engagementet endda øges.

- Helt generelt møder vi positive vinde hos vores mange uundværlige samarbejdspartnere, hvilket vi er taknemmelige for, og som i øvrigt lover godt for fremtidens AaB, lyder det fra Michael Tuxen Boll.

- Vi er i 3F Aalborg glade for, at vi har kunnet forlænge vores traditionsrige sponsoraftale med AaB.

- Samtidig støtter AaB igennem Hele Nordjyllands Håndsrækning mange gode sociale formål, hvilket også ligger i god tråd med 3F Aalborgs værdier.

3F Superligaen med 3F Aalborg som toppartner i AaB indledes i juli måned.

Sejr for U/17 og nederlag til U/19

3. juni 2024 kl. 09:09 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: OB-AaB 1-0
Vores U/19 Ligahold sluttede en svær sæson af med et nederlag på 1-0 på udebane mod OB.

Fra første fløjt pressede hjemmeholdet på, og allerede efter fem minutter fik OB tilkendt et straffespark. Dette prellede dog af på overliggeren.

Gradvist kom vores U/19 Ligaholdet bedre med i opgøret, og i anden halvleg blev det også til flere store chancer, men den sidste skarphed manglede.

I stedet slog OB til i tillægstiden, da de efter en dyb bold scorede til slutresultatet 1-0.

Vores U/19 Ligahold slutter dermed sæsonen på 13. pladsen med 20 point efter 26 spillerunder.

U/17 Ligaen: OB-AaB 0-1
For U/17 Ligaholdet er sæsonen ikke slut endnu, og lørdagens visit på Fyn var således sæsonens fjerdesidste kamp. Denne endte med en flot 1-0-sejr over OB, der allerede har vundet U/17 Ligaen.

I indledningen var det hjemmeholdet, der fik lagt et tryk, og Bertil Grønkjær måtte hive en god redning frem.

Ca. midtvejs i første halvleg kom vores U/17-mandskab bedre med i opgøret, og efter en halv time førte det til et mål, da Valdemar Møller driblede forbi OB-keeperen, inden han sparkede os foran til pausestillingen 1-0.

Efter pausen kontrollerede vores U/17 Ligahold kampen og holdt fynboerne fra målchancer. Der var også muligheder for at fordoble føringen, men disse blev ikke udnyttet. Derfor sluttede det med en sejr på 1-0.

- Det var fuldt fortjent, at vi vandt kampen. OB var godt nok lidt bedre end os i første halvleg, hvor vi lykkedes med at score et rigtig flot mål, men efter pausen var vi klart bedst, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- Især i indledningen var der ting, vi gerne ville have gjort bedre, for vi havde svært ved at finde balancen i vores spil, men i anden halvleg havde vi flere store chancer for at udbygge vores føring, mens OB ikke havde et skud på mål efter pausen, så det var stærkt, siger Theis Larsen.

U/17 Ligaholdet ligger efter 23 spillerunder på fjerdepladsen med 43 point, hvilket er et færre end FC Midtjylland på tredjepladsen. Der desuden seks point op til Brøndby I.F. på andenpladsen, som har spillet alle deres kampe i sæsonen.

Sæsonens tredjesidste kamp spilles på lørdag kl. 15.15 hjemme mod Silkeborg I.F.

U/15 Ligaen: AaB-Brøndby I.F. 0-2
Også U/15 Ligaholdet spillede lørdag fjerdesidste kamp i sæsonen, da Brøndby I.F. gæstede Hornevej.

Og det blev udeholdet, der ligger på førstepladsen i U/15 Ligaen, som snuppede en sejr på 2-0.

Allerede i første minut bragte Brøndby I.F. sig foran til pausestillingen 1-0.

Mod slutningen af kampen faldt gæsternes anden scoring, da kampen blev lukket med 2-0 til Brøndby I.F.

Vores U/15 Ligahold ligger efter 23 kampe på fjerdepladsen i U/15 Ligaen med to point op til Randers Freja FC, der har spillet 24 kampe.

Næste U/15 Ligakamp spilles også på lørdag mod Silkeborg I.F. på Hornevej. Der er kampstart kl. 13.00.

AaB TV: AaB-Vendsyssel F.F. 4-1

3. juni 2024 kl. 06:43 af Rasmus Estrup

Søndag spillede vi sæsonens sidste kamp i NordicBet Ligaen, inden vi til sommer igen byder på 3F Superligafodbold på Aalborg Portland Park, og søndagskampen blev en flot sejr på 4-1.

I 11. minut scorede Younes Bakiz på et straffespark til 1-0, og tre minutter senere hamrede Younes Bakiz et vanvittigt langskudsmål i kassen via indersiden af stolpen.

Efter 31 minutter ramte Younes Bakiz igen indersiden af stolpen på et flot langskud, men denne gang sprang bolden ud i feltet igen, hvor Mathias Jørgensen stod klar til at udbygge til 3-0.

Kort inden pausen reducerede gæsternes Mathias Haarup til pausestillingen 3-1.

I anden halvleg havde Melker Widell blandt andet et giftigt hug, inden dagens AaB-anfører Jakob Ahlmann blev udskiftet for sidste gang i karrieren til stor hyldest fra alle på Aalborg Portland Park.

Ti minutter før tid kunne Melker Widell så lukke kampen helt, da debutant Amar Diagne lagde bolden af til svenskeren, som efter et træk tordnede læderet op i målhjørnet langt ude fra til slutresultatet 4-1.

I videoen øverst kan du se et fyldigt sammendrag af gårsdagens sejr.

Smuk sæsonafslutning på Aalborg Portland Park

2. juni 2024 kl. 17:02 af Rasmus Estrup

NordicBet Ligasæsonen blev afsluttet med en fantastisk dag på Aalborg Portland Park, hvor Jakob Ahlmann på flotteste vis fik taget afsked med spillerkarrieren, da vi vandt 4-1 over Vendsyssel F.F. efter to scoringer af Younes Bakiz, et mål af Mathias Jørgensen og en perle af Melker Widell.

I en flot rød og hvid kulisse blev først Lucas Andersen og siden Peter Løvenkrands, Javier Agenjo, Emmanuel Toku samt Rasmus Würtz og ikke mindst dagens anfører Jakob Ahlmann, som i dag spillede sin sidste kamp, hyldet, inden opgøret blev fløjtet i gang, og fra start satte vi os på spillet.

Ni minutter inde i kampen blev Younes Bakiz så nedlagt i Vendsyssel F.F.-feltet og tilkendt et straffespark. Dette tog Younes Bakiz sig selv af, og fra pletten sparkede han sikkert kuglen ind bag vores tidligere målmand, Oscar Linnér, til 1-0.

Blot få minutter senere kunne Younes Bakiz så på smukkeste vis fordoble føringen. I højresiden ca. midt på gæsternes banehalvdel tog nummer 10 pludselig sigte og med et uhyggelig præcist spark gik bolden i en perfekt bue over Vendsyssel-keeperen og ind langs fjerneste stolpe. 2-0.

Midtvejs i første halvleg fik sæsonens AaB-topscorer, Mathias Jørgensen, en god mulighed efter en høj erobring af Younes Bakiz. Men Mathias Jørgensens afslutning blev bokset væk af Oscar Linnér, der også kom i vejen for det efterfølgende langskud fra Melker Widell.

Efter 24 minutter var Oscar Linnér på plads igen med en stor redning, da Kasper Davidsen, som for første gang var i startopstillingen, sparkede et giftigt hug mod målhjørnet.

Younes Bakiz var lige ved at fuldføre et hattrick i 32. minut, da han fra kanten af feltet bragede sin afslutning på indersiden af bagstolpen. Heldigvis sprang returbolden ud til Mathias Jørgensen, der resolut satte sin 11. sæsonscoring i kassen og udbyggede til 3-0.

Blot to minutter senere var Oliver Ross også tæt på at komme på tavlen, da han fra venstrekanten trak ind i banen og sparkede læderet lige forbi fjerneste opstander.

Gæsternes første mulighed kom i 37. minut, da Oscar Buch blev spillet ind i feltet af Lucas Jensen, men blev tacklet i skudøjeblikket. Oscar Buch fik dog en ny, stor mulighed i 42. minut, men denne gang hev Josip Posavec en stærk refleksredning ud af ærmet.

Minuttet senere fik Vendsyssel F.F. dog reduceret, da Mathias Haarup headede et hjørnespark over stregen til pausestillingen 3-1.

Vores første afslutning i anden halvleg faldt efter knap to minutter, da Kasper Jørgensen forsøgte sig et par meter uden for feltet, men det flade spark sad lige på Vendsyssel-målmanden.

En håndfuld minutter senere sparkede Jakob Ahlmann et langskud mod mål efter stor opfordring fra Vesttribunen, men også denne gang snuppede Oscar Linnér bolden.

Inden uret rundede 60 minutter havde også Younes Bakiz og Kasper Davidsen forsøgt sig med et par langskud, men begge gange endte det i blokader fra Vendsyssel-defensiven. Herefter fulgte indskiftninger af Rasmus Thelander, Nicklas Helenius og Mads Bomholt i stedet for Sebastian Otoa, Oliver Ross og Kasper Davidsen.

Umiddelbart efter sendte Melker Widell et giftigt og knækkende spark mod kassen, men Oscar Linnér fik viftet bolden ud til et hjørnespark.

Netop indskiftede Nicklas Helenius sparkede i 65. minut et langskud op på Vesttribunen, og midt i anden halvleg prøvede Kasper Jørgensen at saksesparke et lob af Younes Bakiz i kassen, men højrebacken ramte forbi bolden. Inden stadionuret rundede 70 minutter fik Mathias Jørgensen en afslutning blokeret.

Kort efter blev Nóel Atli Arnórsson indskiftet i stedet for Jakob Ahlmann, der for sidste gang forlod grønsværen på Aalborg Portland Park til stående applaus fra hele Aalborg Portland Park og en slags æresport af hele spillertruppen og trænerstaben.

Mens fansene stadig sang hyldestsange til nummer tre fik Vendsyssel F.F. testet Josip Posavec et par gange. Første gang viftede målmanden et langskud over overliggeren, og i 76. minut var det en stor chance til Lucas Jensen, som målmanden flot pillede.

I 79. minut var både Younes Bakiz og Lars Kramer nærgående, men den dobbelte målscorers langskud gik lige forbi, og hovedstødet af Lars Kramer gik over. Dernæst blev Amar Diagne indskiftet til sin debut, da han erstattede Younes Bakiz.

Umiddelbart efter gav Amar Diagne bolden til Melker Widell, som med at perfekt langskud bankede os foran med 4-1 på flotteste vis.

Amar Diagne indtog et par minutter senere selv afslutterrollen, men forsøget sad lige på Oscar Linnér, der i 85. minut kunne se Kasper Jørgensen sparke et langskud over mål.

I tillægstiden var Kasper Jørgensen tæt på en scoring, men blev reddet. Opgøret bød ikke på flere mål, og dermed sluttede vi sæsonen af med en 4-1-sejr.

Med dagens resultat slutter vi NordicBet Ligaen på andenpladsen med 65 point efter 32 spillerunder. 3F Superligasæsonen begynder i uge 29.

Matchfacts - NordicBet Ligaen, oprykningsspil, 32. spillerunde

AaB-Vendsyssel F.F. 4-1 (3-1)
11. min 1-0 Younes Bakiz, 14. min 2-0 Younes Bakiz, 32. min 3-0 Mathias Jørgensen, 44. min 3-1 Mathias Haarup, 81. min 4-1 Melker Widell
Advarsler AaB: Ingen
Advarsler Vendsyssel F.F.: Ingen
8.565 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (4-3-3): Josip Posavec, Kasper Jørgensen, Lars Kramer, Sebastian Otoa (61: Rasmus Thelander), Jakob Ahlmann (73: Nóel Atli Arnórsson), Kasper Davidsen (61: Mads Bomholt), Malthe Højholt, Melker Widell, Mathias Jørgensen, Oliver Ross (61: Nicklas Helenius), Younes Bakiz (80: Amar Diagne).

Vendsyssel F.F. (3-5-2): Oscar Linnér, Philip Rejnhold, Mads Greve, Omar Jebali, Mathias Haarup, Gustav Dahl (66: Thomas Christiansen), Rasmus Thellufsen, Frederik Børsting (88: Andreas Kristiansen), Rune Frantsen, Lucas Jensen, Oscar Buch (80: Tim Hartzell).

Dommer: Patrick Remon Gammelholm