AaB+ tilbyder ekstra U/8-træning i Aalborg KFUM

12. juli 2024 kl. 07:55 af Rasmus Estrup

Tidligere blev det supplerende træningstilbud, AaB+, udvidet med ekstra træningspas for U/9 og U/10-spillere i Aalborg KFUM, fordi pladserne på de første hold hurtigt blev udfyldt, og nu udvides der også med et ekstra træningspas for U/8-spillere.

Dermed er der nu ledige pladser for alle årgange hos Aalborg KFUM, ligesom der også er ledige pladser på alle årgangene i træningspassene hos Skibsby-Højene I.F.

I dette efterår foregår AaB+ i partnerklubberne Aalborg KFUM og Skibsby-Højene I.F. (SHI) i Hjørring på fredage mellem kl. 16.30-17.30 for træningspas 1, mens træningspas 2 i Aalborg KFUM for U/8, U/9- og U/10-spillere ligger i tidsrummet 17.45-18.45.

Træningen foregår på følgende fredage: 9. august (SHI), 16. august (KFUM/SHI), 23. august (KFUM/SHI), 30. august (KFUM/SHI), 6. september (KFUM/SHI), 13. september (KFUM/SHI), 20. september (KFUM/SHI), 27. september (KFUM/SHI), 4. oktober (KFUM/SHI), 11. oktober (KFUM/SHI), 25. oktober (KFUM/SHI), 1. november (KFUM/SHI) og 8. november (KFUM).

Ekstra træningstilbud gennem AaB+
AaB+ er et træningskoncept for nordjyske børn fra U/8 til U/10 uanset niveau. Med AaB+ får de deltagende børn mulighed for at få ekstra træning gennem AaB Akademiet.

Træningerne skal ses som et supplement til den faste træning hjemme i egen klub, og efterårets træninger i AaB+ foregår igen både hos partnerklubberne Aalborg KFUM og Skibsby-Højene I.F.

Børn fra samtlige af AaB's nordjyske partnerklubber kan tilmelde sig.

AaB+ har fokus på udvikling af børnenes motoriske og tekniske færdigheder. Træningerne vil have en varighed af 60 minutter, og træningsmetoderne tager afsæt i AaB Akademiets syn på børnetræning.

AaB Akademiet inddeler som udgangspunkt træningsgrupperne efter årgange, så U/8-spillerne (årg. 2017) træner i én gruppe, U/9-spillerne (årg. 2016) i en anden gruppe og U/10-spillerne (årg. 2015) i en tredje gruppe. AaB Akademiet forbeholder sig dog retten til at justere træningsgrupperne for bedst muligt at sikre, at alle børn udfordres på et passende niveau og sikres den bedst mulige oplevelse. AaB+ gælder kun for disse årgange, og barnet skal tilmeldes i den retmæssige årgang.

Prisen for deltagelse i efterårssæsonen 2024 er 1.199 kr. for hele forløbet. Tilmelding foregår via www.billet.aabsport.dk.

Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet i den årgang, man tilhører.

Alle spørgsmål vedrørende AaB+ samt tilmelding bedes rettes til Steen Ammundsen på sa@aab-as.dk.

Tags på denne nyhed

Pudel på kontrakt til 2028

11. juli 2024 kl. 12:37 af Brian Andersen

Bjarne Pudel fik sin fodboldopdragelse i Armenia Bielefeld, hvorefter hans første seniortid bød på 74 officielle kampe for SC Wiedenbrück.

Herefter blev Pudel hentet til Borussia Dortmund, hvor han i oktober 2022 debuterede for klubbens næstbedste mandskab og siden opnåede i alt 29 officielle kampe for holdet.

Bjarne Pudel har den seneste godt en uge været gæstespiller i AaB.

AaB’s sportsdirektør James Gow udtaler:

- Vi havde selvfølgelig kendskab til spilleren på forhånd, men Bjarne har virkelig imponeret os i de seneste dage inklusive i testkampen i lørdags mod OB, og samtidig udviser han både den ydmyghed og dedikerede mentalitet, som vi har brug for i AaB.

- Bjarne er dygtig til at læse spillet og er stærk i duellerne og i luften. Dertil er han med sin ro og sin fortrinlige venstrefod en gevinst i det opbyggende spil, og vi tror på, at han kan udvikle sig yderligere og få en rolle hos os, siger James Gow.

Bjarne Pudel er glad for at fortsætte karrieren i AaB:

- Jeg er blevet taget virkelig godt imod og føler mig allerede komfortabel her.

- Klubben har store traditioner, og der er er god gruppe af spillere og stab med god karakter, så jeg har følt mig meget velkommen, og derfor var jeg ikke i tvivl, da AaB tilbød mig en kontrakt, fortæller Bjarne Pudel og tilføjer:

- Sæsonen nærmer sig, og selvfølgelig har jeg ambitioner om en masse spilletid, men det allervigste er, at vi som hold præsterer og skaber resultater, hvilket jeg vil forsøge at bidrage bedst muligt til.

Bjarne Pudel ønsker at spille med nummer 13 i AaB.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Jan Peters er ny formand i AaB A/S

11. juli 2024 kl. 08:01 af Rasmus Estrup

AaB A/S fik efter onsdagens ekstraordinære generalforsamling ny bestyrelsesformand, da den nye bestyrelse konstituerede sig med Jan Peters som formand.

Jan Peters indtager formandsposten efter Niels David Nielsen, der sammen med Mads Peter Veiby takkede af og blev erstattet af Finn Meinecke og klubbens nu tidligere sportsdirektør Ole Jan Kappmeier. 

Den nye bestyrelse består nu af formand Jan Peters og næstformand Kim Jacobsen samt Claus Fallingborg, Henrik Hagbarth, Thomas Hitzlsperger, Jørgen Raguse, Ole Jan Kappmeier og Finn Meinecke.

I dette indslag kan du høre fra både Jan Peters og Niels David Nielsen. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: James Gow er ny sportsdirektør i AaB

10. juli 2024 kl. 18:08 af Rasmus Estrup

Engelske James Gow, der 1. juni 2023 tiltrådte i klubben som teknisk chef, overtager nu posten som sportsdirektør i AaB.

Ole Jan Kappmeier er nemlig på dagens ekstraordinære generalforsamling blevet valgt ind i bestyrelsen i AaB A/S. Dermed stopper han samtidig som sportsdirektør i AaB. 

James Gow har tidligere været tilkoblet Liverpool FC i 13 år i forskellige roller – primært med fokus på talentudvikling. I Liverpool FC var han træner og analytiker for henholdsvis klubbens akademi og førstehold, teknisk direktør for LFC's internationale akademi i Kina og senere akademidirektør for Liverpool FC's internationale akademi i New South Wales, Australien, fra 2016 til 2020. Siden da har han også været teknisk direktør for Al Jazira Sports Clubs akademi i Abu Dhabi.

James Gow, der sideløbende med sin rolle som teknisk chef i AaB netop har færdiggjort sin UEFA Pro-licens-uddannelse, hvilket er den højeste trænerlicens i europæisk fodbold, ser frem til at fortsætte sit arbejde i AaB:

Du kan i dette indslag fra AaB TV høre både fra James Gow og Ole Jan Kappmeier. 

Tags på denne nyhed

Gow overtager planmæssigt for Kappmeier som sportsdirektør

10. juli 2024 kl. 17:15 af Brian Andersen

Ole Jan Kappmeiers indtræden i bestyrelsen er sket i forbindelse med en ekstraordinær generalforsamling, hvor Sports Strategy Excellence 22 (SSE 22) som ny hovedaktionær har fået yderligere to pladser i bestyrelsen.

- Det er helt ifølge planen, at James Gow bliver ny sportsdirektør i AaB, hvilket en enig bestyrelse bakker op om, fortæller AaB’s nyvalgte bestyrelsesformand Jan Peters.

- Med denne rokade har vi samtidig sikret kontinuitet i den sportslige afdeling, hvor James Gow jo i det seneste år har opereret som teknisk chef, konstaterer Jan Peters.

Skiftet som sportsdirektør sker med øjeblikkelig virkning. Dermed er James Gow også fra dags dato indtrådt i direktionen i stedet for Ole Jan Kappmeier, og AaB’s direktion udgøres således af administrerende direktør Michael Tuxen Boll og James Gow.

- Jeg vil gerne takke Ole for samarbejdet i de seneste måneder og jeg ser frem til fremover at arbejde tæt sammen med James i direktionen, hvor vi sammen med den øvrige daglige ledelse og vores medarbejdere på Hornevej skal fortsætte udviklingen og jagte vores fælles mål såvel sportsligt som kommercielt, udtaler Michael Tuxen Boll.  

Ole Jan Kappmeier vil via sin bestyrelsespost fortsat være en del af det allerede eksisterende sportslige advisory board i AaB.

- Det har været et fantastisk år, hvor vi sportsligt har fået igangsat en strategisk retning og er lykkedes med en tilbagevenden til 3F Superligaen, siger Ole Jan Kappmeier.

- Udover selve opgaverne som sportsdirektør har det på daglig basis være særdeles lærerigt for mig at komme helt tæt på kulturen i byen, i AaB og alle interessenterne i og omkring klubben. Den erfaring kan jeg med fordel også bringe videre i bestyrelsesarbejdet, hvor jeg derved kan give input via min praktiske erfaring, tilføjer Ole Jan Kappmeier.

- Jeg har virkelig nydt jobbet og holdt af at arbejde sammen med en masse gode mennesker på Hornevej, men nu venter der mig – udover bestyrelsesarbejdet i AaB – nye opgaver i BPTC Sports. Det glæder mig, at James nu overtager rollen som sportsdirektør, hvor han i sagens natur er fuldstændig på linje med den lagte strategi, men samtidigt vil James naturligvis også kunne bidrage med sit personlige præg, slutter Ole Jan Kappmeier.

33-årige James Gow har siden 1. juni 2023 været teknisk chef i AaB.
Tidligere arbejdede Gow i 13 år i Liverpool FC i forskellige roller – primært med fokus på talentudvikling. I Liverpool FC var han træner og analytiker for henholdsvis klubbens akademi og førstehold, teknisk direktør for LFC's internationale akademi i Kina og senere akademidirektør for Liverpool FC's internationale akademi i New South Wales, Australien, fra 2016 til 2020. Siden da har han også været teknisk direktør for Al Jazira Sports Clubs akademi i Abu Dhabi.

James Gow, der sideløbende med sin rolle som teknisk chef i AaB netop har færdiggjort sin UEFA Pro-licens-uddannelse, hvilket er den højeste trænerlicens i europæisk fodbold, ser frem til at fortsætte sit arbejde i AaB:

- Jeg er dybt beæret over at påtage mig opgaven som sportsdirektør i AaB og forstår fuldt ud det ansvar, der følger med. Selvom jeg ikke er fra Nordjylland, identificerer jeg mig helhjertet med alt, hvad regionen og denne klub repræsenterer, og jeg vil gøre mit absolut bedste for at opretholde disse værdier hver eneste dag.

- Sportsligt er vores vision at skabe et hold og en spillestil, som vores fans virkelig kan identificere sig med – med modig, spændende fodbold med spillere, der vil kæmpe for klubben, og der vil kontinuerligt blive givet muligheder for unge spillere, der kommer igennem fra AaB Akademiet, fortæller James Gow.

- Som gruppe vil vi træffe de hårde beslutninger, der er nødvendige for at sikre, at vores tilhængere er vidne til de bedste præstationer fra vores spillere hver weekend. Det er afgørende, at vores spillere og stab forstår det privilegium og ansvar, det er at repræsentere AaB, påpeger James Gow.

- Jeg har tænkt mig at bygge videre på det store arbejde, Ole og resten af teamet har gjort før mig. Vi er i gang med at skabe en bæredygtig klub både på og uden for banen, og jeg er begejstret for kvaliteten og engagementet i hele vores stab, eksemplificeret ved vores nye cheftræner, Menno van Dam.

- Jeg elsker sammenholdet i denne klub, fra fans til spillere og ansatte i alle afdelinger. Det er vigtigt, at vi udnytter dette sammenhold i hver eneste kamp, når vi vender tilbage til Superligaen i denne sæson, og jeg kan ikke vente med at høre støtten fra tribunerne, lyder det fra James Gow.

AaB’s sportslige ledelse vil fremover bestå af sportsdirektør James Gow, scouting- og rekrutteringschef Julius Nagel, akademichef Mathias Krogh og Head of Performance Pierre Gillo.

'