AaB TV: Hvem betaler mest til bødekassen?

9. februar 2024 kl. 08:32 af Rasmus Estrup

Hvilke holdkammerat lægger flest penge i spillernes bødekasse?

Det forsøger fire duoer at besvare i denne lille video. 

Duoerne er Tim Prica og Younes Bakiz, Josip Posavec og Richard Odada, Oliver Ross og Malthe Højholt samt Melker Widell og Rody de Boer. 

Et par af de otte spillere bliver selv bragt i spil som mulige kandidater.

Ask brænder igennem

8. februar 2024 kl. 16:24 af Brian Andersen

I forberedelsesfasens tre første testkampe mod henholdsvis FC Dallas, Randers FC og FC Midtjylland er Daniel Ask startet inde på den centrale midtbane, hvor han generelt set har efterladt et godt indtryk med sin fine boldomgang og spilintelligens.

- Ja, det hele føles godt i et godt miljø, og selvom jeg også i Sverige spillede i den næstbedste række i sidste sæson, så er skiftet til AaB klart et skridt opad for mig. Både fordi AaB er en stor klub, men også fordi jeg kan mærke stor forskel både tempomæssigt og spillemæssigt, og jeg synes, vi har virkelig meget kvalitet i vores trup, fortæller Daniel Ask efter torsdagens første træningspas på den igangværende træningslejr i Estepona.

- Den fysiske form begynder også at være til stede, og med kun godt to uger indtil forårspremieren, så handler det om detaljer og om at finde den sidste skarphed, ligesom træningslejren er en kæmpe gevinst i bestræbelserne på at få relationerne på plads både på og uden for banen, forklarer Daniel Ask, som i den forgangne sæson i Sverige blev kåret til den bedste midtbanespiller i den næstbedste række, Superettan, hvorfra Ask var stærkt medvirkende til at sikre Västerås SK en suveræn oprykning til Allsvenskan.

Daniel Ask og AaB møder på søndag KFUM-Kameratene Oslo på La Quinta Football Center, og generalprøven til forårets kampe om point afvikles også mod en norsk modstander, når HamKam Fotball næste lørdag kommer til Aalborg.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Bedst i et realityprogram?

7. februar 2024 kl. 14:22 af Rasmus Estrup

Tim Prica og Younes Bakiz, Josip Posavec og Richard Odada, Oliver Ross og Malthe Højholt samt Melker Widell og Rody de Boer. 

Det er de fire duoer, som har fået til opgave at udpege, hvilken holdkammerat der ville være bedst i et realityprogram. 

Du kan se buddene fra de fire grupper i videoen øverst. 

Barato er ny bronzepartner i AaB

7. februar 2024 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

Barato er en nordjysk onlinevirksomhed med kontor i Svenstrup, og barato.dk er blandt danskernes foretrukne leverandører, når børn skal forkæles med legetøj og beklædning.

- Hos Barato ser vi frem til at blive en del af AaB-familien. AaB har altid været en stor del af mig, og jeg ser dette samarbejde som en naturlig forlængelse af mit forhold til AaB og engagement i klubben, siger stifter og direktør ved Barato, Mads Sørensen.

- Ud over at være en stor drengedrøm at kunne blive en del af AaB, så skal samarbejdet også give vores dedikerede medarbejdere nogle fede fodboldoplevelser på Aalborg Portland Park, siger Mads Sørensen.

Bronzepartneraftalen mellem AaB og Barato løber indtil videre til 31. december 2025. Du kan se Baratos udvalg af legetøj og børnetøj på www.barato.dk eller Baratos Facebookside.

Tags på denne nyhed

Sidste testkamp for AaB på plads

6. februar 2024 kl. 15:57 af Brian Andersen

Således gæster HamKam Fotball og den danske cheftræner Jakob Michelsen Aalborg lørdag den 17. februar kl. 13.30 – det specifikke spillested er endnu ikke endeligt fastlagt.

AaB opholder sig i øjeblikket på træningslejr i Spanien, hvor der på søndag kl. 12.00 afvikles turens anden testkamp på La Quinta Football Center, hvor KFUM-Kameratene Oslo, ligeledes fra den bedste norske række, er modstanderen.

Dermed ser AaB’s program for resten af foråret foreløbig således ud:

Træningslejr i Estepona, Spanien – Lørdag 3. februar til mandag 12. februar

Testkamp – Søndag 11. februar kl. 12.00 - KFUM-Kameratene Oslo-AaB (La Quinta Football Center)

Testkamp – Lørdag 17. februar kl. 13.30 – AaB-HamKam Fotball

NordicBet Ligaen, 19. spillerunde – Lørdag 24. februar kl. 13.00 – AaB-Sønderjyske

20. runde – Fredag 1. marts kl. 18.30 – FC Fredericia-AaB

21. runde – Søndag 10. marts kl. 15.00 – AaB-Vendsyssel F.F.

22. runde – Lørdag 16. marts kl. 13.00 – Hillerød-AaB

23. runde – 30., 31. marts eller 1. april -

24. runde – 5., 6. eller 7. april -

25. runde – 12., 13. eller 14. april -

26. runde – 19., 20. eller 21. april -

27. runde – 26., 27. eller 28. april -

28. runde – 3., 4. eller 5. maj -

29. runde – 10., 11. eller 12. maj -

30. runde – 17., 18. eller 19. maj -

31. runde – 24., 25. eller 26. maj -

32. runde – 31. maj, 1. eller 2. juni -

De seks bedst placerede klubber i NordicBet Ligaens grundspil går efter 22 spillerunder videre til oprykningsspillet, hvor de to øverste hold efter yderligere ti spillerunder avancerer til 3F Superligaen. De seks nederst placerede klubber i NordicBet Ligaen kæmper om at undgå de to nedrykningspladser til 2. division.

Køb sæsonkort til AaB’s hjemmekampe her.

Tags på denne nyhed
'