Widell og Arnórsson også landsholdsudtaget

28. august 2024 kl. 16:45 af Brian Andersen

Melker Widell er udtaget til to EM-kvalifikationskampe for det svenske U/21-landshold, som 6. september møder Gibraltar på hjemmebane, mens det fire dage senere gælder Moldova på fremmed græs.

I forvejen er Melker Widell noteret for otte U-landskampe for Sverige.

For Nóel Atli Arnórssons vedkommende gælder det to testkampe for Islands U/19-landshold, der i Slovenien møder henholdsvis Mexico 5. september og Qatar 7. september.

Nóel Atli Arnórsson har allerede 16 gange tidligere været i aktion for diverse islandske ungdomslandshold.

Kundeservice er lukket på Hornevej og telefon i morgen

28. august 2024 kl. 14:30 af Mathias Rosendal

Vi er torsdag 29. august med vores kampdagspersonale på tur hos vores gode samarbejdspartner Fårup Sommerland, hvor vi sparrer med dem omkring værtskab og service.
Derfor vil der i morgen ikke være åbent for henvendelser pr. telefon eller fysisk på Hornevej.


Sædvanligvis er åbningstiderne for AaB’s kundeservice på Hornevej og på telefonen tirsdag og torsdag fra kl. 13.00 til 16.00, men på grund af ovenstående er kundeservice lukket på Hornevej og telefonen i morgen.


På tirsdag og torsdag i næste uge er kundeservice igen åbent fra kl. 13.00 til 16.00.


Har man spørgsmål kan man altid kontakte os pr. mail på enten billet@aab-as.dk eller aab@aab-as.dk.

Tags på denne nyhed

Billetsalget er i gang til AaB–Lyngby Boldklub

28. august 2024 kl. 12:30 af Mathias Rosendal

Fredag den 13. september kl. 19.00 venter næste hjemmekamp når Lyngby Boldklub gæster Aalborg Portland Park.

Vores billetabonnenter har siden mandag kl. 12.00 haft førsteret på billetter til kampen, men nu er billetsalget åbent for alle.

Hop ind på www.billet.aabsport.dk og køb billetter til kampen. Samme sted kan du også blive sæsonkortholder eller billetabonnent.

For hver tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park i efteråret donerer AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab 2 kr. til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2024 går ubeskåret til Wintherhjælpen. Læs mere her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Jørgensen vinder månedens mål i august

28. august 2024 kl. 10:19 af Rasmus Estrup

Tre AaB-scoringer var med i konkurrencen om månedens mål i august, og hæderen går efter en afstemning til Mathias Jørgensens 3-2-kasse på udebane mod Viborg F.F.

Sejrsmålet i Viborg fik 86 procent af fansenes stemmer, mens Oliver Ross’ scoring i samme kamp kom på andenpladsen.

Tak til alle der deltog i afstemningen – og tillykke til Anton, der vandt lodtrækningen om en vintage AaB-fodbold og vil blive kontaktet på mail af AaB.  

Tags på denne nyhed

Otoa på U/21-landsholdet

28. august 2024 kl. 09:03 af Rasmus Estrup

På mandag skal Sebastian Otoa samles med resten af den danske U/21-landsholdstrup, der står foran to EM-kvalifikationskampe.

6. september gælder det en udekamp mod Island, og 10. september spiller Danmark mod Tjekkiet på Vejle Stadion. 

20-årige Sebastian Otoa har tidligere været udtaget til U/21-landsholdet, men han har endnu sin første U/21-landsholdsoptræden til gode. Hidtil er det blevet til fire U/20-landskampe og en U/19-landskamp for forsvarsspilleren.

Efter fem kampe fører Danmark sin EM-kvalifikationspulje, mens Island og Tjekkiet ligger på henholdsvis tredje og fjerdepladsen. Andenpladsen indtages af Wales.

Tags på denne nyhed
'