Egebæk og Hvistendahl udtaget til U/17-landsholdet

26. august 2024 kl. 11:37 af Rasmus Estrup

De to akademispillere rejser således med U/17-landsholdet til Pinatar i Spanien i næste uge, hvor der venter to venskabskampe mod Irland.

Første kamp spilles torsdag 5. september, og anden kamp venter søndag 8. september.

Inden turen til Spanien er Johan Hvistendahl noteret for 15 ungdomslandskampe, mens Malthe Egebæk Mortensen har spillet 13 ungdomslandskampe. For begges vedkommende har tre af kampene været for U/17-landsholdet.

Første sejr i U/17 Ligaen

26. august 2024 kl. 10:46 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-Randers Freja FC 0-3
Lørdag tog vores U/19 Ligahold imod Randers Freja FC på Hornevej i sæsonens anden kamp, og det endte desværre med et nederlag på 3-0.

Trods en fin indledning set med AaB-briller kunne gæsterne bringe sig foran efter et kvarter, og inden opgøret havde rundet en halv time, var det også blevet til 2-0 for Randers Freja FC.

Tidligt i anden halvleg slog udeholdet til for tredje gang.

Herefter fik vores U/19 Ligahold trykket gæsterne længere tilbage, men med undtagelse af et godt forsøg fra Valdemar Møller blev det ikke til store chancer. Derfor endte det med et nederlag på 3-0.

U/19 Ligaholdet jagter sæsonens første sejr på lørdag på udebane mod Vejle Boldklub.

U/17 Ligaen: AaB-Randers Freja FC 4-1
I U/17 Ligaen tog vores akademihold sæsonens første tre point, da det i anden runde blev til en hjemmebanesejr på 4-1 over Randers Freja FC.

William Thomsen gjorde det tidligt til 1-0, og midt i første halvleg fordoblede Johan Hvistendahl føringen til 2-0.

I 37. minut var William Thomsen igen I målscorerens rolle, da han udbyggede til pausestillingen 3-0.

Et lille kvarter inde i anden halvleg scorede Valdemar Rubæk Vestergaard til 4-0. Den stilling holdt indtil kampens sidste minut, hvor Randers Freja FC fik pyntet på resultatet med reduceringen til 4-1.

Vores U/17 Ligahold, som nu har tre point efter to kampe, spiller sæsonens tredje kamp på lørdag ude mod Vejle Boldklub.

U/15 Ligaen: AaB-Randers Freja FC 1-4
U/15 Ligaholdet, der i første runde lagde ud med en sejr i Farum, tabte lørdag hjemme til Randers Freja FC.

Gæsterne kom i første halvleg foran med 1-0, inden Sebastian Cortsen kort efter pausen udlignede til 1-1.

13 minutter inde i anden halvleg kom Randers Freja FC igen foran, og ca. ti minutter før tid udbyggede udeholdet til 3-1.

Kort før sidste fløjt blev kampens sidste mål sat i kassen til slutresultatet 4-1.

U/15 Ligaholdet, der ligesom U/17 Ligaholdet står med tre point efter to kampe, gæster også Vejle Boldklub på lørdag.

Billetter

Det vil også være muligt at købe billetter i boden uden for udebaneafsnittet fra en time før kampstart.

Priser:
- Voksen: 130 kr.
- Børn (Fra 4 år t.o.m. 16 år): 50 kr.
- Handicap (Købes ved henvendelse til billet@randersfc.dk): Voksen 130 kr. / Børn 50 kr. (Indgang ved Indgang C)
- Børn 0 -3 år er gratis, såfremt de ikke optager et sæde.

Billetgebyr: Ved køb i billetsalg på stadion 20 kr. (pålægges hver enkelt billet)

Transport

Fælles:
AaB Support Club arrangerer bus til kampen for både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen. Tilmelding til turen er endnu ikke tilgængelig, men når der kommer info om ASC's bustur, kan det findes her.

Kør selv:
Adresse: Viborgvej 92, 8920 Randers NV

Udeholdets tilhængere til Indgang D skal benytte vejen mellem tennisbanerne og Randers Water & Wellness. Stien begynder på Viborgvej midt i mellem Randers Water & Wellness og lyskrydset ved Viborgvej/Vester Boulevard.

OBS: Da det ikke er muligt at tilgå vejen mellem tennisbanerne og Water and Wellness med bus vestgående fra Viborgvej, anbefaler vi, at busser der skal parkere der, benytter afkørsel 39, Randers Nord, da man via Hobrovej har nemmere ved at tilgå bus parkering for udeholdets fans.

Parkering
Området mellem tennisbanerne og Randers Water & Wellnes er kun forbeholdt busparkering for udeholdets fans. Er du i bil må udeholdets fans gerne parkere på gruset for enden af tennishallen ned mod Viborgvej, men bemærk der er begrænset plads.

De nærmeste parkeringspladser findes ved Arena Randers og på asfaltparkeringen med indkørsel ad Viborgvej. Derudover er der parkeringsmuligheder på Hvidemøllevej og på de gamle fodboldbaner ved Vasen samt visse dele af Parkboulevarden.

Udover de ovennævnte områder er der mulighed for parkering inden for gældende regler i lokalområdet. Specifikt vil Randers FC gerne gøre opmærksom på, at der ikke må parkeres på brandvejene.

Offentlig transport
Ankommer du med tog til Randers, ligger Cepheus Park Randers 10 minutters gåtur fra Randers station.

Fra Busterminalen på Rutebilstationen kører busruterne 3, 62, 73, 928X og 231 lige til Cepheus Park Randers. Stå af ved Sjællandsgade/Vester Boulevard-stoppestedet eller på Parkboulevarden/Viborgvej.

Cepheus Park er kontantløst
Der tages ikke mod kontanter, men derimod betalingskort, MobilePay eller Kontantkort på Cepheus Park. Kontantkort er en løsning, som man erhverve i området uden for Cepheus Park og benytte som betalingsmiddel som erstatning for kontanter.

Vi ses i Randers - tusind tak for den store støtte til AaB på udebane.

AaB TV: AaB-AGF 0-4

24. august 2024 kl. 06:54 af Rasmus Estrup

Den vindblæste fredagskamp på Aalborg Portland Park endte desværre med et nederlag på 4-0 mod gæsterne fra AGF.

I videoen øverst kan du se TV-produktionens sammendrag af kampen.

Udeholdet kom foran efter et kvarter, da Mads Emil Madsen sparkede bolden fladt i nettet efter et indlæg, og i 20. minut fordoblede Gift Links gæsternes føring, da han sparkede et kantfrispark direkte op i fjerneste målhjørne.

I 38. minut headede Patrick Mortensen AGF på 3-0, inden vi frem mod pausen kom frem til at par småchancer.

Efter pausen havde vi igen et par fine muligheder, mens også AGF misbrugte en stor friløber. Tættest på en scoring for os var Kelvin John, da han fra en spids vinkel ramte stolpen, hvilket snød Nicklas Helenius, der ellers var tæt på at kunne dirigere bolden over stregen ved bagstolpen.

Fem minutter før tid lukkede AGF kampen endegyldigt, da Patrick Mortensen omsatte et straffespark begået af Andres Jasson. Dermed endte det med et nederlag på 4-0.

Et sammendrag af kampen med kommentatorlyd kan desuden findes her.

AaB tabte igen klart

23. august 2024 kl. 21:50 af Brian Andersen

Gæsternes sejr blev grundlagt med tre scoringer allerede i første halvleg.

I forhold til dysten for fem dage siden mod Brøndby I.F. havde AaB-cheftræner Menno van Dam valgt en enkelt ændring i startopstillingen, hvor John Iredale erstattede Oliver Ross.

Efterhånden traditionen tro så blev en hjemmekamp mod AGF afviklet i hård blæst, men begge mandskaber fik alligevel indledt livligt med gode momenter fra både hjemme- og udeholdet.

Flere gode offensive tiltag og masser af dueller, men samtidig med et AGF-hold der indledningsvis også virkede en anelse bedre end AaB til at ramme hinanden.

Og på kampens første reelle chance efter 16 minutter viste udeholdet også stor effektivitet, da hurtige Gift Links blev spillet igennem i venstre side, hvorfra et fladt indlæg kun blev delvist clearet af AaB-defensiven, hvorfor Mads Emil Madsen fra 14-15 meter kunne ekspedere returbolden i netmaskerne.

Blot fire minutter senere blev ondt værre for AaB, da Gift Links fra modsatte side og fra en position næsten ude ved sidelinjen lidt for let, men ganske vist hjulpet af vinden, sendte en frisparksbold direkte over i det modsatte målhjørne.

De to lynscoringer rystede ikke unaturligt AaB-mandskabet, der herfra kæmpede for igen at bringe sig ind i opgøret.

Det lykkedes dog aldrig i resten af første halvleg, hvor AGF fortsatte dominansen og syv minutter før pausen øgede til 3-0, da Patrick Mortensen efter et hjørnespark stod umarkeret ved den bageste stolpe og headede læderet i netmaskerne.

I slutminutterne af første halvleg kom AaB dog en smule bedre med, og Sebastian Otoa fik et hovedstødsforsøg blokeret fra tæt hold.

Pausen bød for AaB for noget så usædvanligt som en firedobbelt udskiftning, men det var gæsterne, der i det 51. minut var tæt på endnu en træffer, da Mads Emil Madsen foran et tomt mål var centimeter fra at kunne skubbe Patrick Mortensens tværbold i nettet.

Spillemæssigt blev affæren mere lige i anden halvleg – dog stadig med en fornemmelse af et AGF-hold i kontrol, men midtvejs var det imidlertid uhyre tæt på en AaB-reducering, da Kasper Jørgensens indlæg fra højre ved modsatte stolpe blev firsttimet fladt af Kelvin John, men bolden sneg sig indenom AGF-keeper Jesper Hansen og tog roden af stolpen efter en tur langs mållinjen.

Efterhånden gik dysten i tomgang, men AGF fik alligevel cementeret sejren, da Patrick Mortensen fem minutter før tid scorede fra straffesparkspletten.

Dermed står AaB med seks point i de første seks kampe, inden næste opgave som er udekampen mod Randers FC søndag 1. september.

Matchfacts – 3F Superligaen, 6. spillerunde
AaB-AGF  0-4 (0-3)
16. min 0-1 Mads Emil Madsen, 20. min 0-2 Gift Links, 38. min 0-3 Patrick Mortensen, 85. min 0-4 Patrick Mortensen.
Advarsler AaB: Oumar Diakhité (77), Andres Jasson (83).
Advarsel AGF: Nicolai Poulsen (79).
9.499 tilskuere på Aalborg Portland Park.

AaB (4-3-3: Vincent Müller, Kasper Jørgensen, Lars Kramer (46: Nóel Atli Arnórsson), Oumar Diakhité, Sebastian Otoa, Mylian Jimenez (46: Mathias Ross), Kasper Davidsen (46: Kelvin John), Melker Widell, Andres Jasson (84: Mads Bomholt), John Iredale (46: Nicklas Helenius), Mathias Jørgensen.

AGF (3-5-2): Jesper Hansen, Henrik Dalsgaard, Frederik Tingager, Eric Kahl, Felix Beijmo, Nicolai Poulsen (88: Luka Callø), Mikael Anderson, Mads Emil Madsen (81: Frederik Brandhof), Gift Links (71: Jacob Andersen), Tobias Bech (81: Tobias Bach), Patrick Mortensen (88: Richmond Gyamfi).

Dommer: Jens Maae.