AaB og Thelander ophæver samarbejdet

1. september 2024 kl. 09:00 af Brian Andersen

Rasmus Thelander kom oprindeligt til AaB i sommeren 2012, og siden vendte han efter diverse ophold i udlandet tilbage til klubben i både august 2019 og januar 2023.

Med sine to hovedstødsmål i pokalfinalen i 2014 var Rasmus Thelander med til at sikre AaB pokaltitlen og dermed The Double, ligesom han i den forgangne sæson var medvirkende til at spille AaB tilbage i 3F Superligaen.

AaB’s sportsdirektør James Gow udtaler:

- Rasmus Thelander har i en årrække haft stor betydning for AaB, og han var også en væsentlig faktor, da vi i sidste sæson sikrede tilbagevenden til 3F Superligaen. Alt dette skal Rasmus selvfølgelig have en kæmpe tak for, og i AaB-regi vil han altid være en legende.

- I optakten til indeværende sæson stod det imidlertid klart, at vi ikke kunne tilbyde Rasmus den spilletid, som han efterspørger, og derfor er vi glade for at have fundet en løsning, hvor begge parter kan kigge fremad og komme videre, og vi ønsker Rasmus alt det bedste i fremtiden, siger James Gow.

Fra 33-årige Rasmus Thelander lyder det:

- Det er ingen hemmelighed, at jeg havde troet, at det var i AaB, jeg skulle slutte min karriere, men som så mange gange før er fodboldverdenen uforudsigelig, og derfor ser jeg nu frem til en ny og spændende udfordring.

- Afsluttende vil jeg gerne sende en stor tak til mine holdkammerater, de gode folk i administrationen og fansene for vores tid sammen, og som klub ønsker jeg AaB held og lykke, siger Rasmus Thelander.

Rasmus Thelander opnåede 202 officielle kampe og 15 scoringer for AaB.

Tags på denne nyhed

Rolig van Dam før Randers-kamp

31. august 2024 kl. 13:27 af Brian Andersen

Randrusianerne har efter seks spillerunder to point flere end AaB, men i de seneste fire kampe er det blot blevet til to point på kontoen for søndag aftens værter på Cepheus Park Randers.

Efter den flotte sejr på udebane mod Viborg F.F. løb AaB ind i to hjemmebanelussinger mod henholdsvis Brøndby I.F. og AGF, men Menno van Dam lader ikke disse oplevelser forstyrre helhedsbilledet:

- Vi er fuldt ud klar over, at vi i øjeblikket ikke er et sted, hvor vi kan forvente at kunne konkurrere med nogle af de allerbedste hold i Danmark, men selvfølgelig ville vi gerne have gjort det bedre i de to foregående hjemmekampe.

- Selv er vi dog ret rolige ved situationen, for vi er bevidste om, hvor vi gerne vil hen, og hvad vi skal forbedre for at opnå det, vi gerne vil, og det arbejder vi hårdt på hver eneste dag, siger Menno van Dam efter lørdagens træningspas på anlægget på Hornevej.

- Forud for kampen mod Randers har vi blandt andet lagt vægt på at forbedre vores defensive struktur og vores standardsituationer, ligesom vi fortsat skal blive dygtigere på bolden, men selve vores tilgang om at jagte de tre point er uforandret, fastslår Menno van Dam, som også har haft teambuilding som tema i ugens løb.

Om den kommende modstander fra Randers FC har AaB’s cheftræner følgende anerkendende ord:

- Som fodboldhold har Randers udviklet sig meget, og det gælder både i det opbyggende spil og i deres omstillinger, som de er virkeligt stærke i og udfører med masser af fart, så vi skal nok få noget at forholde os til, men det er samtidig vores ambition, at det også vil gælde for Randers, og vi glæder os til kampen, slutter Menno van Dam.

På lægterne har Randers FC imødekommet et ønske fra AaB om et udvidet udebaneafsnit med plads til 1.600 tilskuere, og billetter kan købes på https://billet.randersfc.dk/ eller i billetboden på Cepheus Park Randers.
Vi opfordrer alle AaB-fans til at købe billet online på forhånd for at undgå kø ved billetboden inden kampstart.

Der er kickoff i Randers kl. 18.00.

Tags på denne nyhed

Davidsen udtaget til U/20-landsholdet

30. august 2024 kl. 17:05 af Rasmus Estrup

Midtbanespilleren, der kom til AaB Akademiet fra Gug Boldklub som 12-årig, er i dag blevet efterudtaget til U/20-landsholdet, der samles i næste uge forud for to venskabskampe på udebane mod Sverige. 

Første opgør mod Sverige spilles 7. september, og 10. september følger den anden venskabskamp. Begge opgør spilles i den svenske by Hörby. 

Det er første gang Kasper Davidsen er udtaget til U/20-landsholdet, men han har tidligere spillet to U/16-landskampe for Danmark. 

Tags på denne nyhed

Fortsæt den gode opbakning på søndag

30. august 2024 kl. 11:01 af Rasmus Estrup

Søndag kl. 18.00 venter sæsonens fjerde udekamp, når vi gæster Randers FC på Cepheus Park Randers.

Sæsonens tre tidligere udekampe mod henholdsvis FC Nordsjælland, FC Midtjylland og Viborg F.F. har budt på stor og talstærk opbakning i udebaneafsnittene, og søndagens værter har derfor indvilget i at udvide det sædvanlige udebaneafsnit, så vi på søndag har plads til 1.600 AaB-fans på Cepheus Park Randers.

Køb billetter online

Billetter til kampen kan købes på https://billet.randersfc.dk/ eller i billetboden på søndag. Vi opfordrer alle AaB-fans til at købe billet online på forhånd for at undgå kø ved billetboden inden kampstart.

Priser:
- Voksen: 130 kr.  
- Børn (Fra 4 år t.o.m. 16 år): 50 kr.   
- Handicap (Købes ved henvendelse til billet@randersfc.dk): Voksen 130 kr. / Børn 50 kr. (Indgang ved Indgang C) 
- Børn 0 -3 år er gratis, såfremt de ikke optager et sæde.

Billetgebyr: Ved køb i billetsalg på stadion 20 kr. (pålægges hver enkelt billet)  

Al praktisk info om kampen kan findes her.

Tags på denne nyhed

Køb billetter til pokalkampen mod Morud/Veflinge

30. august 2024 kl. 09:16 af Rasmus Estrup

Vi træder ind i Oddset Pokalens anden runde på onsdag, hvor vi på udebane møder Morud/Veflinge fra Albaniserien (Fynsserien) kl. 18.15.

Billetter til kampen kan købes på https://boldbillet.dk/show/event/morudveflinge-vs-aab-4-sep-2024.

Billetprisen er 50 kr. + et gebyr på 7,50 kr. for voksne. Børn til og med 12 år er gratis ifølge med en voksen, og børn skal have billet, som kan hentes gratis via billetlinket.

AaB Support Club arrangerer bustur til kampen, hvis der er flere end 30 tilmeldte. Læs mere og tilmeld dig her.

Kampen spilles på Morud EL-VVS Stadion, der ligger på Idrætsvej 7, 5462 Morud.

Indgangen til udebaneafsnittet er bag hallen og padelbanerne, og indgangeneåbner kl. 17.00. 

Har man ikke mulighed for at tage turen til Morud på Fyn, så kan opgøret følges via livestream på pokalturnering.dk.

Tags på denne nyhed
'