Billetsalget er i gang til AaB-B.93

1. oktober 2023 kl. 12:09 af Rasmus Estrup

Efter 48 timers førsteret til AaB's billetabonnenter er billetsalget nu i gang til AaB's hjemmekamp mod B.93 søndag 22. oktober kl. 15.00. Køb billetter på www.billet.aabsport.dk. 

Til samme kamp hylder AaB sine flere end 100 partnerklubber sammen med Macron, Arbejdernes Landsbank og Faxe Kondi. Læs mere om det her. 

Hop ind på www.billet.aabsport.dk og køb billetter til kampen. På www.billet.aabsport.dk kan du også gøre som flere end 5.100 andre AaB-fans og købe et sæsonkortabonnement. Prisen starter fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn, mens det nye alternativ, billetabonnementet, koster 75 kr. om måneden. Læs mere om sæsonkortabonnementet og billetabonnementet her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Würtz trives som transitionstræner

1. oktober 2023 kl. 08:18 af Rasmus Estrup

Siden januar har Rasmus Würtz haft rollen som transitionstræner i AaB, hvor han er med til at sikre, at spillere fra AaB Akademiet får den bedst mulige udvikling over integration til førsteholdet. 

I dette indslag kan du både høre fra Rasmus Würtz og sportsdirektør Ole Jan Kappmeier, der sætter ord på, hvad rollen som transitionstræner indebærer, og hvorfor rollen er særligt vigtig i AaB. 

Tags på denne nyhed

AaB inviterer til Partnerklubbernes Dag mod B.93

30. september 2023 kl. 13:15 af Rasmus Estrup

For tredje år i træk holder AaB Partnerklubbernes Dag i samarbejde med Macron, Arbejdernes Landsbank og Faxe Kondifor at hylde AaBs flere end 100nordjyskepartnerklubber.   

Det sker søndag 22. oktober kl. 15.00, hvor AaB tager imod B.93 på Aalborg Portland Park. De tre førnævnte partnere har købt 3.000 billetter, som udleveres gratis til AaBs partnerklubber efter først-til-mølle-princippet.  

Søndag 22. oktober vil fanzonen værefyldt med aktiviteter som for eksempel sparkestation,ansigtsmaling, autografskrivningog en Goal Station.  

Ungdomsspillere fra partnerklubberne vil desuden blive involveret i AaBs indløb samt i pausekonkurrencen, hvor alle klubber har mulighed for at vinde en præmie.   

Torepræsentanter fra hver partnerklub inviteres endvideretil et VIP-arrangement før kampen.   

-Vores partnerklubber er afgørende for talentudviklingen og breddefodbolden i hele Nordjylland. Derfor glæder vi os meget til igen at hylde alle vores partnerklubber til Partnerklubbernes Dag, siger AaB's administrerende direktør Jesper Dalum.  

- Ligesom i de to foregående år vil vi igen i år uddele Årets Frivilligpris og prisen for Årets Partnerklub for at hædre de store arbejdsindsatser, der bliver gjort rundt omkring i de forskellige nordjyske klubber, lyder det fra Jesper Dalum.   

Årets Frivilligprisog Årets Partnerklub skal kåres 
Årets Frivilligpriser tidligere gået til Jakob Thor Bertelsen fra Brønderslev I.F. og Niels Sørensen fra Skovsgaard Boldklub.   

I år skal AaB sammen medhovedpartnerArbejdernesLandsbankoverrække prisen til en ny frivillig, der har gjort en særlig indsats for en lokal klub.   

Hver klub har mulighed for at indstille én frivilligpr. klub, og alle indstillede kandidater inviteres til en VIP-oplevelse på Aalborg Portland Park.   

Det vil være en jury bestående af AaB’s administrerende direktør Jesper Dalum, AaB’s Akademichef Jacob Larsen og AaB’s børneudviklingstræner i partnerklubberne Jesper Baand, der blandt de nominerede udvælger en vinder. 

Samme juryvil også kåre og udvælge kandidaterne til Årets Partnerklub,der præsenteres i samarbejde medAalborg Portland.Prisen gives tilenpartnerklub, der i løbet af året har gjort noget ekstraordinært i forhold til eksempelvis talentudvikling eller breddefodbolden.De tidligere vindere er Støvring I.F. og St. Restrup I.F.  

De tre nominerede til dette års titel offentliggøres i ugen op til Partnerklubbernes Dag.  

Partnerklubber modtager info via mail i dag 
I dag modtager repræsentanter fra alleAaBs partnerklubberen mail mednærmereinformation om, hvordan mantilmelder sig Partnerklubbernes Dag, og hvordan man indstiller en kandidattil Årets Frivillig. 

Information om VIP-tilmelding til partnerklubberne vil blive sendt til klubbernes repræsentanter i næste uge.  

Har man i klubben ikke modtaget en mail, eller har man yderligere spørgsmål, kan man skrive en mail til marketingansvarlig Mathias Rosendal på mro@aab-as.dk. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vendsyssel F.F.-AaB 1-3

30. september 2023 kl. 07:29 af Rasmus Estrup

I en underholdende og stemningsfyldt fredagskamp i Hjørring vandt AaB i går 3-1 over Vendsyssel F.F. 

Hjemmeholdet kom ellers foran efter otte minutter, da Carl Lange sparkede bolden ind ved fjerneste stang. Senere i første halvleg havde Melker Widell blandt andet et langskud på overliggeren, inden Oliver Ross udlignede til 1-1 på et hårdt indlæg fra Melker Widell. 

Efter pausen fik Vendsyssel F.F. et stort tilbud for at øge til 2-1, men Kasper Lunding sparkede det frie forsøg langt over, og i stedet slog AaB kort efter til på en omstilling, hvor Lucas Andersen assisterede Richard Odada, der satte hans tredje sæsontræffer i nettet. 

AaB havde flere store chancer i anden halvleg, men kampens sidste mål faldt i 73. minut, da Emnnauel Toku sikkert eksekverede et straffespark til slutresultatet. 

AaB ligger med fredagssejren på førstepladsen i NordicBet Ligaen, hvor Hele Nordjyllands Hold stadig er ubesejret og efter 11 kampe står med 27 point. 

Tags på denne nyhed
'