Widell udtaget til svensk U/21-landshold

8. november 2023 kl. 12:39 af Rasmus Estrup

Truppen til det svenske U/21-landshold er netop blevet offentliggjort, og med i truppen er Melker Widell for første gang. 

Sveriges U/21-landshold skal 16. november spille en venskabskamp mod Finland, og 20. november gælder det en EM-kvalifikationskamp mod Holland. Begge kampe spilles i den svenske by Borås. 

Den 21-årige AaB-spiller har aldrig tidligere været omkring de officielle svenske ungdomslandshold, men han har som U/16-spiller været med på det svenske U/16 Future-landshold, der er for spillere født, som typisk ikke er kommet i vækstspurt og derfor kan være overmatchet i træning og kampe med spillere i samme årgang.

Tags på denne nyhed

Ross og Otoa på U/20-landsholdet

8. november 2023 kl. 11:44 af Rasmus Estrup

To AaB-spillere er med i U/20-landsholdets trup forud for to venskabskampe mod Sverige. 

Sebastian Otoa og Oliver Ross er således begge udtaget til kampene mod Sverige, der spilles på Jysk Park i Silkeborg 16. november og 19. november. 

Oliver Ross har hidtil opnået 20 ungdomslandskampe og seks scoringer i nationaldragten, mens Sebastian Otoa har spillet tre ungdomslandskampe. 

Tags på denne nyhed

AaB spiller i klubdragten på søndag

8. november 2023 kl. 08:01 af Rasmus Estrup

Hver gang det kan lade sig gøre, spiller AaB i den rød-hvide klubdragt fra Macron, der således også bæres på søndag kl. 13.00 på udebane mod det grønklædte hjemmehold, Næstved Boldklub.

Klubdragten er i denne sæson en hyldest til fan- og stadionsangen “Som Ramt af Lynet”, hvorfor de rød-hvide striber tager form af lyn, som reference til sangen, der synges før hver hjemmekamp på Aalborg Portland Park. 

Klubtrøjen er skabt i et tæt samarbejde mellem AaB og Macron, og dragterne er både designet og produceret ved Macrons hovedkontor i Bologna.

Spillersættet er skabt i det miljøvenlige, lette og åndbare Eco-Softlock-materiale, der er produceret af 100% genanvendt plastic. Eco-Softlock er certificeret af Global Recycled Standard, den vigtigste internationale standard for bæredygtig produktion af tøj og tekstiler.

Køb AaB’s klubdragt på www.aabshoppen.dk, hvor du også kan købe AaB’s andentrøje, håndsrækningstrøje og målmandstrøje.

Se her hvordan du kan støtte AaB i søndagskampen på Tintshop Park. Har du ikke mulighed for at følge kampen i Næstved på søndag, kan opgøret ses på Viaplay. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Løvenkrands er ny U/19 Ligatræner

7. november 2023 kl. 12:24 af Rasmus Estrup

Peter Løvenkrands tiltrådte 1. november som cheftræner for AaB’s U/19 Ligahold. Samtidig vil Peter Løvenkrands også være omkring førsteholdstruppen. Både på træningsbanen og med plads på kontoret i Børge Bach Huset nogle dage om ugen.  

Den tidligere danske landsholdsspiller har en UEFA Pro-licens og trænererfaring fra et år i spidsen for Fremad Amager i landets næstbedste fodboldrække samt tre sæsoner hos Rangers FC tilknyttet såvel reserveholdet som akademiet i den skotske storklub.

I dette indslag fra AaB TV kan du høre mere om Peter Løvenkrands' rolle i AaB gennem interview med den nye U/19 Ligatræner samt akademichef Jacob Larsen og sportsdirektør Ole Jan Kappmeier. 

Alle mand til Næstved!

7. november 2023 kl. 07:51 af Rasmus Estrup

Navn: Tintshop Park 
Kapacitet: 10.000 
Placering udebaneafsnit: Udebane (via indgangen på Rolighedsvej)   

Billetter: 

Entrepriser ved indgangen: 
Voksen: 100 kr. 
Pensionist: 60 kr. 
Unge/Studerende (6-17 år): 60 kr. 

Priser på i forsalg: 
Voksen: 80 kr. 
Pensionist: 50 kr. 
Unge/Studerende (6-17 år): 50 kr. 

Køb billetter til kampen på https://boldbillet.dk/show/event/naestved-bk-vs-aab-12-nov-2023 

Der er mulighed for at købe billetter i udebaneafsnittet, og man kan anvende MobilePay eller betalingskort. 

Næstved Boldklub opfordrer sammen med AaB til, at man køber sin billet på forhånd, så man undgår eventuel kø ved billetboden. Scannerne ved indgangene kan scanne billetterne via mobil.  

Kørestolsbrugere: 
Ved spørgsmål kan disse rettes til Sikkerhedsansvarlig: Morten Rasmussen, 26220343 

Transport til og fra Næstved 

Fælles: 
ASC arrangerer bustur for både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen. Læs mere her.

Kør selv:  
Tintshop Park 
Rolighedsvej 20 
4700 Næstved 

Kørselsvejledning til Tintshop Park  

Fra København/Køge/Rønnede: 
På motorvej E47 drejes af ved frakørsel 37 mod Næstved. Drej til højre ad Ny Næstvedvej og fortsæt ad Landevejen og Køgevej til Næstved. Følg 2. vej i rundkørslen ved Næstved Stor-Center og Næstved Megacenter og fortsæt lige ud i lyskrydset ved McDonald’s. Drej til venstre ad Østre Ringvej i første lyskryds efter McDonald’s og kør ca. 3,7 km (gennem fire lyskryds) og drej til højre ad Bag Bakkerne. For enden af vejen drejes til venstre. Fortsæt ca. 200 meter. Velkommen til Næstved Stadion 

Fra Ringsted/Sorø: 
Følg 2. vej ad Ringstedgade i rundkørslen umiddelbart efter byskiltet. Drej til venstre ad Østre Ringvej i det første lyskryds og fortsæt lige ud ad Østre Ringvej i ca. 4,2 km. (gennem seks lyskryds) og drej til højre ad Bag Bakkerne. For enden af vejen drejes til venstre. Fortsæt ca. 200 meter. Velkommen til Næstved Stadion. 

Fra Slagelse/Korsør/Fyn: 
Følg Slagelsevej og hold til højre ved ankomst til to lyskryds placeret umiddelbart efter hinanden. Fortsæt lige ud i det første lyskryds og drej til højre ad Havnegade i det andet lyskryds. Følg Havnegade (og brug venstre vognbane) og drej til venstre ad Nygårdsvej (det andet af to lyskryds umiddelbart efter hinanden). Efter ca. 500 meter drejes til venstre ad Rolighedsvej i en meget lille rundkørsel umiddelbart før fodboldanlægget. Fortsæt ca. 200 meter. Velkommen til Næstved Stadion. 

Fra Vordingborg/Lolland-Falster (se også Fra Præstø/Lolland-Falster): 
Følg Vordingborgvej og drej til højre ad Østre Ringvej (det andet lyskryds efter byskiltet). Efter ca. 500 meter drejes til venstre ad Parkvej, og efter ca. 300 meter drejes til højre ad Rolighedsvej. Fortsæt ca. 900 meter – gennem blandt andet en meget lille rundkørsel ved Nygårdsvej. Velkommen til Næstved Stadion. 

Parkering: 
Der er mange parkeringspladser på området ved Næstved Hallerne. 

Gående fra banegården: 
Til venstre ad Farimagsvej (når man står med ryggen til stationsbygningen), fortsæt ca. 400 meter – gennem et lyskryds – og gå til venstre ad Kählersbakken. For enden af vejen/bakken(!) følges ad en lille sti til Præstøvej. Gå til venstre og kort efter til højre ad Peder Syvs Vej. For enden af vejen fortsættes lige ud ad Peder Bodils Vej, hvor stadion kan skimtes til højre. Fortsæt nu blot til højre de næste ca. 400 meter. Velkommen til Næstved Stadion. 

Udvalg i boderne: 
– Stadionpølse m. to brød (50 kr. pr. stk) 
– Rød pølse m. brød (25 kr. pr. stk) 
– Vand (25 kr. pr. stk) 
– Sodavand (25 kr. pr. stk) 
– Øl (45 kr. pr. stk – 3 stk 100 kr. – 6 stk 200kr) 
– Slikposer (20 kr. pr. stk) 
– Chips (15 kr. pr. stk) 
– Chokolade (15 kr. pr. stk) 
– Kaffe/kakao (10 kr. pr. stk) 

AaB takker alle for støtten til Hele Nordjyllands Hold på udebane.  

Tags på denne nyhed
'