To akademispillere udtaget til U/16-landshold

9. november 2023 kl. 13:22 af Rasmus Estrup

Johan Hvistendahl (nr. 23) og Malthe Egebæk Mortensen (nr. 13), der begge spiller på AaB's U/17 Ligahold er med i truppen til U/16-landsholdets venskabsturering i den spanske by Albir senere i november. 

21. november spiller Danmark mod Holland, og to dage senere gælder det et opgør mod Mexico, inden Danmark afslutter turneringen 26. november mod Saudi-Arabien. 

Johan Hvistendahl har indtil videre spillet tre U/16-landskampe for Danmark, mens Malthe Egebæk Mortensen er har opnået to optrædener på U/16-landsholdet. 

AaB forlænger med Davidsen til 2026

9. november 2023 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Kasper Davidsen kom til AaB som 12-årig fra partnerklubben Gug Boldklub, og midtbanespilleren fik sin officielle debut for Hele Nordjyllands Hold i pokalkampen mod Egen UI tidligere i denne sæson. 

Midtbanespilleren, der er i gang med sin sidste U/19 Ligasæson, er en del af transitionsgruppen med spillere, som indimellem træner med AaB’s førstehold.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler: 

- Vores strategi er at udvikle akademispillere til førsteholdet, og nu står vi endnu en gang i den glædelige situation, at vi har en talentfuld nordjyde, der som helt ung kom til AaB fra en af vores partnerklubber og gennem sine præstationer har gjort sig fortjent til en længere aftale.

- Nu gælder det for Kasper om at fortsætte sin gode udvikling over de næste år. I første omgang fortsætter han som en del af transitionsgruppen under ledelse af Rasmus Würtz, inden han efter planen indlemmes i førsteholdstruppen til sommer, siger Ole Jan Kappmeier.

Kasper Davidsen er den femte akademispiller, der siden sommer har fået en forlængelse, som rækker ind i seniortiden. Han følger således i fodsporene på Sebastian Otoa, Mads Bomholt, Anders Noshe og Nóel Atli Arnórsson. 

AaB’s akademichef Jacob Larsen supplerer: 

- Hver gang en af vores egne akademispillere får chancen for at bryde gennem nåleøjet til førsteholdstruppen, glæder det os enormt, og det afspejler ikke alene Kaspers målrettede indsats og udvikling. Det er også et udtryk for det dygtige arbejde, der er lavet i Gug Boldklub og af vores akademitrænere, der har været med til at udvikle Kaspers talent, siden han begyndte i AaB som U/13-spiller. 

- Kasper er en dynamisk midtbanespiller med en god fysisk pakke og en stor motor. Han kan fungere både som sekser og otter på den centrale midtbane, hvor han er god til at finde de rigtige rum, og vi håber, at han nu kan tage de næste skridt i sin udvikling, siger Jacob Larsen. 

Midtbanespilleren, der indtil videre er noteret for én officiel førsteholdskamp for AaB, har to gange tidligere optrådt for U/16-landsholdet.

Widell udtaget til svensk U/21-landshold

8. november 2023 kl. 12:39 af Rasmus Estrup

Truppen til det svenske U/21-landshold er netop blevet offentliggjort, og med i truppen er Melker Widell for første gang. 

Sveriges U/21-landshold skal 16. november spille en venskabskamp mod Finland, og 20. november gælder det en EM-kvalifikationskamp mod Holland. Begge kampe spilles i den svenske by Borås. 

Den 21-årige AaB-spiller har aldrig tidligere været omkring de officielle svenske ungdomslandshold, men han har som U/16-spiller været med på det svenske U/16 Future-landshold, der er for spillere født, som typisk ikke er kommet i vækstspurt og derfor kan være overmatchet i træning og kampe med spillere i samme årgang.

Tags på denne nyhed

Ross og Otoa på U/20-landsholdet

8. november 2023 kl. 11:44 af Rasmus Estrup

To AaB-spillere er med i U/20-landsholdets trup forud for to venskabskampe mod Sverige. 

Sebastian Otoa og Oliver Ross er således begge udtaget til kampene mod Sverige, der spilles på Jysk Park i Silkeborg 16. november og 19. november. 

Oliver Ross har hidtil opnået 20 ungdomslandskampe og seks scoringer i nationaldragten, mens Sebastian Otoa har spillet tre ungdomslandskampe. 

Tags på denne nyhed

AaB spiller i klubdragten på søndag

8. november 2023 kl. 08:01 af Rasmus Estrup

Hver gang det kan lade sig gøre, spiller AaB i den rød-hvide klubdragt fra Macron, der således også bæres på søndag kl. 13.00 på udebane mod det grønklædte hjemmehold, Næstved Boldklub.

Klubdragten er i denne sæson en hyldest til fan- og stadionsangen “Som Ramt af Lynet”, hvorfor de rød-hvide striber tager form af lyn, som reference til sangen, der synges før hver hjemmekamp på Aalborg Portland Park. 

Klubtrøjen er skabt i et tæt samarbejde mellem AaB og Macron, og dragterne er både designet og produceret ved Macrons hovedkontor i Bologna.

Spillersættet er skabt i det miljøvenlige, lette og åndbare Eco-Softlock-materiale, der er produceret af 100% genanvendt plastic. Eco-Softlock er certificeret af Global Recycled Standard, den vigtigste internationale standard for bæredygtig produktion af tøj og tekstiler.

Køb AaB’s klubdragt på www.aabshoppen.dk, hvor du også kan købe AaB’s andentrøje, håndsrækningstrøje og målmandstrøje.

Se her hvordan du kan støtte AaB i søndagskampen på Tintshop Park. Har du ikke mulighed for at følge kampen i Næstved på søndag, kan opgøret ses på Viaplay. 

Tags på denne nyhed
'