Sen udligning gav point i U/19 Ligaen

16. november 2023 kl. 12:41 af Rasmus Estrup

AaB-Esbjerg fB 2-2 (14-13)
Vores U/19-, U/17- og U/15 Ligahold var i går i aktion på hjemmebane mod Esbjerg fB, og vores ældste akademihold snuppede som det eneste af de tre AaB-hold point.

Det holdt dog hårdt, for efter en målløs første halvleg bragte gæsterne sig foran med først 1-0 og siden 2-0 i anden halvleg.

Indskiftede Malthe Holt fik dog reduceret til 2-1, da han fra kanten af feltet afdriblede sin modsander og sparkede bolden i kassen.

I opgørets afgørende sekunder faldt den nordjyske 2-2-udligning, da Benjamin Damsgaard dirigerede Jacob Buus’ assist over stregen til 2-2.

Alle uafgjorte kampe i U/19 Ligaen skal afgøres i en straffesparkskonkurrence, og her vandt AaB-holdet en lang straffesparkskonkurrence efter 14 spark til hvert hold. U/19 Ligamandskabet tog således to point med fra kampen, mens gæsterne fik et enkelt point med hjem.

Dermed har AaB’s U/19 Ligahold fem point efter ti kampe, hvilket rækker til en foreløbig 13. plads. Næste kamp i U/19 Ligaen spilles først 5. december på udebane mod Brøndby I.F.

U/17 Ligaen: AaB-Esbjerg fB 0-1
I modsætning til U/19 Ligaholdet lykkedes det ikke vores U/17-mandskab at tage point i onsdagens hjemmekamp mod Esbjerg fB.

Gæsterne scorede således kampens eneste mål efter 38 minutter.

Efter nederlaget er vores U/17 Ligahold på fjerdepladsen med 22 point efter 11 kampe.

Næste opgave i U/17 Ligaen venter på lørdag i en udekamp mod Silkeborg I.F.

U/15 Ligaen: AaB-Esbjerg fB 1-3
Heller ikke i U/15 Ligaen formåede vores akademihold at få point med fra mødet med Esbjerg fB.

Gæsterne brage sig i front efter 13 minutter, men efter en halv time udlignede Noah Bertelsen Reiche til 1-1.

Efter pausen kom gæsterne på 2-1, og hjemmeholdet lukkede senere i anden halvleg kampen med scoringen til 3-1.

Trods nederlaget er vores U/15 Ligahold på tredjepladsen med 24 point efter 12 kampe.

Næste U/15 Ligakamp spilles lørdag 25. november på udebane mod Silkeborg I.F.

Tags på denne nyhed

Arnórsson fik U/19-debut i remis mod Danmark

16. november 2023 kl. 08:50 af Rasmus Estrup

17-årige Nóel Atli Arnórsson spillede sammen med resten af det islandske U/19-landshold uafgjort mod det danske U/19-landshold i den første kamp ved EM-kvalifikationen i Frankrig.

Danskerne kom ellers tidligt foran, men kort før pausen udlignede Island til slutresultatet 1-1.

Der var både U/19-landsholdsdebut og fuld spilletid til akademispiller Nóel Atli Arnórsson, der spillede i det centrale forsvar kampen igennem.

Akademispilleren, der stadig er ung nok til at spille U/18, er nu oppe på 12 optrædener for sit hjemlands ungdomslandshold.

Islands næste kamp ved EM-kvalifikationsturneringen i Frankrig spilles på lørdag mod netop Frankrig.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Mød akademichef Jacob Larsen

15. november 2023 kl. 10:25 af Rasmus Estrup

AaB's akademichef Jacob Larsen sætter sammen med sportsdirektør Ole Jan Kappmeier i dette interview ord på rollen som akademichef og akademiets vigtigste opgaver. 

Både i forhold til sammenspillet med førsteholdet, sammenspillet med partnerklubberne og udviklingen af både spillere og trænere på AaB Akademiet. 

Tags på denne nyhed

AaB søger CEO med salgskompetencer

14. november 2023 kl. 12:35 af Brian Andersen

Jesper Dalum har varetaget rollen som administrerende direktør i AaB siden 30. marts 2023.

Bestyrelsesformand i AaB A/S Niels David Nielsen udtaler:

- Jesper Dalum havde som økonomichef kun været hos os i få måneder, før han midlertidigt overtog jobbet som administrerende direktør, og han har i en vanskelig periode gjort et kæmpe arbejde samtidig med, at han har udført jobbet som økonomichef, og vi har været og er stadig meget tilfredse med Jespers indsats.

Om ansættelsen af en administrerende direktør med salgskompetencer lyder det fra Niels David Nielsen:

- Vi har en stærk tro på fremtiden. Ikke mindst efter vi har fået vores sportslige organisation på plads.

- Herudover har vi selvfølgelig stadig ambitioner om at skabe vækst i de kommercielle indtægter, og nu mener vi, at tiden er inde til at ansætte en administrerende direktør, som sammen med vores i forvejen kompetente og erfarne medarbejdere kan flytte os i en positiv retning på det kommercielle område, siger Niels David Nielsen.

Den kommende administrerende direktør i AaB A/S vil med reference til bestyrelsen få en rolle fordelt med fokus på kommercielle aktiviteter og overordnet virksomhedsledelse. Det primære ansvar vil være at øge fokus på udvikling af de kommercielle indtægter i AaB A/S, drive salgsstrategier og gå forrest i en vinderkultur præget af engagement, professionalisme og arbejdsglæde.

Se jobopslaget vedrørende rollen som CEO med salgskompetencer i AaB A/S her.

'