Akademiet med nederlag og sejr mod FCK

13. november 2023 kl. 08:51 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-FC København 1-3
AaB's U/19 Ligahold havde i weekenden besøg af FC København, og det var gæsterne, der endte med at tage alle tre point med en sejr på 3-1.

Efter en scoringsløs første halvleg kunne gæsterne fire minutter efter pausen bringe sig i front med 1-0.

To minutter senere svarede AaB tilbage, da Nikola Stojanovic udnyttede et gennembrud på kanten af Nikolai Veilbæk Andersen og Benjamin Damsgaard til at udligne til 1-1.

Herefter fik FC København trykket AaB-holdet tilbage, og med scoringer i 72. minut og 82. minut snuppede gæsterne sejren.

AaB’s U/19 Ligahold spiller ligesom både U/17 Ligaholdet og U/15 Ligaholdet igen allerede på onsdag på hjemmebane mod Esbjerg fB. Kampstart for U/19 Ligakampen er kl. 14.00.

U/15 Ligaen: AaB-FC København 5-2
U/15 Ligamandskabet var i weekenden også oppe imod FC København, og her var det hjemmeholdet, der tog en flot sejr på 5-2.

Saalman Cabdi Hassan scorede således to gange, mens de tre øvrige AaB-kasser blev sat ind af Amar Hadzajlija, Christian Eriksen og Lukas Nielsen.

U/15 Ligaholdet står efter 11 kampe med 24 point, hvilket rækker til en foreløbig tredjeplads i U/15 Ligaen.

Onsdagens kamp i U/15 Ligaen mod Esbjerg fB spilles kl. 16.00 på Hornevej.

AaB TV: Næstved Boldklub-AaB 1-1

13. november 2023 kl. 06:16 af Rasmus Estrup

I videoen øverst kan du se et sammendrag af AaB's opgør på udebane mod Næstved Boldklub i går. Et opgør, der endte 1-1.

Hjemmeholdets Frederik Ellegaard bragte Næstved Boldklub foran allerede i kampens andet minut.

Efter flere AaB-chancer udlignede Lars Kramer til 1-1 i 19. minut, da han stangede Diego Caballos hjørnespark i nettet.

Trods en udvisning til hjemmeholdets Mark Kongstedt i 51. minut og mange AaB-afslutninger kampen igennem, endte opgøret 1-1.

Dermed ligger AaB på andenpladsen i NordicBet Ligaen med 38 point efter 16 ubesejrede kampe. Hele Nordjyllands Hold har et point op til Sønderjyske på førstepladsen og ni point ned til FC Fredericia på tredjepladsen.

AaB's næste kamp i NordicBet Ligaen spilles søndag 26. november kl. 15.00, hvor Hobro I.K. kommer på besøg i årets sidste hjemmekamp på Aalborg Portland Park. Køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.

AaB i skuffende pointdeling i Næstved

12. november 2023 kl. 14:55 af Rasmus Estrup

AaB fik søndag eftermiddag blot et enkelt point på udebane mod Næstved Boldklub, der kom tidligt foran med 1-0. Lars Kramer udlignede til 1-1 senere i første halvleg, og 1-1 blev også slutresultatet, selvom AaB var en mand i overtal i opgørets sidste 40 minutter og kom til masser af afslutninger.

Allerede i opgørets andet minut kom hjemmeholdet foran, da Frederik Ellegaard stjal bolden fra Sebastian Otoa og fik en friløber mod Josip Posavec. Denne duel vandt Frederik Ellegaard, der sendte bolden ind ved fjerneste stang til 1-0.

Fem minutter senere fulgte en afslutning fra Younes Bakiz, der sparkede Diego Caballos indlæg over Næstved-målet, og efter et kvarter var det Melker Widells tur til at tage chancen, da han fra distancen sparkede kompetent mod mål, men målmand Nicklas Dannevang reddede skuddet.

Kort efter sparkede Younes Bakiz et frispark direkte i sidenettet, og efter 18 minutter forsøgte Younes Bakiz sig på ny. Denne gang med et langskud, som tvang Næstved-målmanden ud i en returbold, og angrebet endte med et nordjysk hjørnespark.

Dette slog Diego Caballo ind i panden på Lars Kramer, som resolut headede en fortjent AaB-scoring over stregen til 1-1.

Efter scoringen fortsatte AaB med at være spilstyrende, og efter en halv times tid lagde Kasper Jørgensen med en elegant hælaflevering bolden til rette for Younes Bakiz, der også denne gang ramte Nicklas Dannevang i hjemmeholdets bur.

Fem minutter før pausen var Lars Kramer tæt på at blive dobbelt målscorer, da Diego Caballo slog et kantfrispark ind mod bagerste område, hvor den hollandske forsvarer fra en fri position headede lige på hjemmeholdets målmand.

Lige inden pausefløjtet sparkede Næstved Boldklub et frispark i AaB-muren, og dermed lød pausestillingen på 1-1.

Hjemmeholdet stod for anden halvlegs første afslutning efter to minutter, da Souheib Dhaflaouis langskud gik over AaB-målet, og efter 50 minutter blev Næstved Boldklub reduceret til ti spillere, da Mark Kongstedt fik direkte rødt kort efter en duel med Younes Bakiz, da Næstved-spilleren sparkede ud efter AaB-spilleren.

I 58. minut foretog cheftræner Oscar Hiljemark sin første udskiftning, da Tim Prica kom på banen i stedet for Oliver Ross, og to minutter senere kastede Melker Widell sig frem i en afslutning, som ikke passerede Nicklas Dannevang.

Sidstnævnte blev også testet efter 63 minutter af et hårdt skud fra indskiftede Tim Prica, som også kom til en hovedstødsmulighed på et indlæg fra Kasper Jørgensen i 66. minut. Denne gang gik bolden over målet.

Det samme gjorde et langskud fra hjemmeholdet kort efter, og 20 minutter før tid blev Mads Bomholt udskiftet med Lucas Andersen. Kort efter var det et AaB-langskud - denne gang fra Melker Widell - som sad uden for målrammen.

Et kvarter før tid fik AaB efter et tungt pres på hjemmeholdets felt en afslutning af Tim Prica, som blev blokeret, og en forbier på et hovedstød af Lars Kramer fra tæt hold efter et godt indlæg af Melker Widell.

Efterfølgende blev Nicklas Helenius sendt på grønsværen i stedet for Younes Bakiz. Dermed opnåede Nicklas Helenius, der havde fået en advarsel, mens hans sad på bænken, sin officielle kamp nummer 200 for Hele Nordjyllands Hold.

I 87. minut tog Tim Prica sigte fra distancen, men forsøget gik forbi, og to minutter senere kombinerede Malthe Højholt og Lucas Andersen sig frem til en fin afslutning fra sidstnævnte, men igen kom Nicklas Dannevang i målet i vejen.

Et minut inde i tillægstiden fandt Melker Widell med gode detaljer Tim Prica, som ikke formåede at finde målrammen. Det samme gjorde et afrettet forsøg af Melker Widell kort efter. Dermed endte opgøret uafgjort.

Hele Nordjyllands Hold står efter 16 ubesejrede kampe i NordicBet Ligaen med 38 point, hvilket rækker til en andenplads efter Sønderjyske med 39 point. Tredjepladsen indtages af FC Fredericia med 29 point.

AaB's næste kamp i NordicBet Ligaen spilles søndag 26. november kl. 15.00 på hjemmebane mod Hobro I.K. i årets sidste hjemmekamp på Aalborg Portland Park. Køb billetter til opgøret på www.billet.aabsport.dk.

Matchfacts - NordicBet Ligaen, grundspil, 16. spillerunde

Næstved Boldklub-AaB 1-1 (1-1)
2. min 1-0 Frederik Ellegaard, 19. min 1-1 Lars Kramer
Advarsler Næstved Boldklub: Mads Carlson (40), Jesper Christiansen (52), Christian Enemark (83), Mathisa Høst (90)
Udvisning Næstved Boldklub: Mark Kongstedt (51)
Advarsler AaB: Melker Widell (28), Rasmus Thelander (52), Nicklas Helenius (54), Lars Kramer (62)
1.613 tilskuere på Tintshop Park

Næstved Boldklub (3-4-3): Nicklas Dannevang, Christian Enemark, Jesper Christiansen, Laurits Bust, Mathias Holm (71: Christian Friedrich), Mark Kongstedt, Mads Carlson, Mathias Høst, Frederik Ellegaard (59: Julius Madsen), Souheib Dhaflaoui (59: Silas Trier Madsen), Frederik Christensen (71: Mikkel Ladefoged).

AaB (3-5-2): Josip Posavec, Lars Kramer, Rasmus Thelander, Sebastian Otoa, Kasper Jørgensen, Younes Bakiz (78: Nicklas Helenius), Malthe Højholt, Mads Bomholt (70: Lucas Andersen), Diego Caballo, Oliver Ross (58: Tim Prica), Melker Widell.

Dommer: Mathias Lykke

Hiljemark før søndagskampen i Næstved

12. november 2023 kl. 08:41 af Rasmus Estrup

AaB gæster i dag Næstved Boldklub på Tintshop Park, og forud for kampen kan du i videoen øverst se et interview med cheftræner Oscar Hiljemark, der sætter ord på den forgangne træningsuge og kigger frem mod dagens duel.

I dagens opgør jagter AaB tre point og den 16. ubesejrede NordicBet Ligakamp i træk på udebane mod Næstved Boldklub, der ikke har tabt på hjemmebane i NordicBet Ligaen siden 22. august.

Kampstart i dag er kl. 13.00. Se her, hvordan du kan støtte AaB på Tintshop Park i dag. Har du ikke mulighed for at være i Næstved, kan kampen ses på Viaplay.

AaB TV: Ross' pragtmål mod Næstved Boldklub

11. november 2023 kl. 13:23 af Rasmus Estrup

I morgen kl. 13.00 gæster AaB Næstved Boldklub på Tintshop Park i 16. spillerunde i NordicBet Ligaen. Se her, hvordan du kan støtte AaB på Tintshop Park i morgen.

Efter fredagens resultat ligger AaB på andenpladsen i NordicBet Ligaen med 37 point efter 15 ubesejrede kampe, og søndagens modstander har ikke tabt på hjemmebane i NordicBet Ligaen siden 22. august.

I sæsonens første opgør mod Næstved Boldklub spillede de to klubber 1-1 på Aalborg Portland Park. AaB's føringsmål blev på fornem vis sat ind af Oliver Ross, og i videoen øverst kan du få et gensyn med den flotte scoring.

Har du ikke mulighed for at være i Næstved i morgen, kan opgøret ses på Viaplay.