Kom til Børnenes Dag på søndag for 10 kr.

12. marts 2023 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

Om en uge holder AaB sammen med Netcompany og Faxe Kondi Børnenes Dag på Aalborg Portland Park, når AaB møder Randers FC i grundspillets sidste kamp. Kampstart er kl. 15.00, men allerede fra kl. 12.30 er der masser af aktiviteter i fanzonen.

Funcenter står blandt andet for spændende aktiviteter, ligesom der også vil være en Goal Station, hvor man kan prøve kræfter med sin tekniske formåen.

Derudover er der konkurrencer med flotte AaB-præmier, og så vil der i fanzonen også være autografskrivning af AaB-spillere, ansigtsmaling, AaB’s hoppeborg, en sparkestation og meget andet.

Netcompany og Faxe Kondi har sørget for, at børnebilletter til kampen kun koster 10 kr., og du kan købe billetter til opgøret her.

Ung AaB-fan bliver stadionspeaker
På søndag får en heldig AaB-fan i alderen 8-12 år også chancen for at være stadionspeaker for en dag og styre navneopråbet af AaB’s startopstilling sammen med AaB’s sædvanlige stadionspeaker, Lars Bech.

Kender du det helt rette barn til denne opgave, så send os en kort video, hvor drengen eller pigen viser, hvordan startopstillingen bør præsenteres på bedste vis.

Send dit bud til os via e-mail til aab@aab-as.dk senest i aften kl. 20.00 med ”Navneopråb” i emnefeltet. Fylder din video mere, end der er plads til i en e-mail, så benyt www.wetransfer.com til at sende os filen.

Den heldige vinder får besked en af de kommende dage. Foruden den unikke oplevelse får den unge fan også fire billetter til kampen.

AaB-tegninger på storskærmen
En anden måde, hvorpå unge AaB-fans spiller en rolle til kampen på søndag, er på storskærmen. I forbindelse med opråbet af AaB’s startopstilling, skal der på storskærmen nemlig vises en tegning af AaB’s spillere i stedet for de klassiske billeder. Og disse tegninger skal selvfølgelig laves af AaB’s unge fans.

Så hvis dit barn skal have en tegning vist på storskærmen, så bed ham eller hende lave en eller flere tegninger af deres yndlings AaB-spillere. Tag derefter billeder af tegningerne og læg dem op i kommentarsporet på Facebook til den artikel fra aabsport.dk, der hedder “Få din AaB-tegning på storskærmen”, som blev publiceret fredag.

Man må indsende lige så mange tegninger, som man ønsker, og vi vil gerne have tegninger af alle spillere i spillertruppen. For hver spiller i truppen finder vi én tegning, der bliver udvalgt til visning på storskærmen.

Den der har lavet den udvalgte tegning, modtager to billetter til kampen.

Sidste frist for at indsende tegninger i kommentarfeltet på Facebook er tirsdag 14. marts kl. 20.00.

Vi glæder os til at se jer alle til en dag i børnenes tegn søndag 19. marts.

AaB TV: OB-AaB 2-1

11. marts 2023 kl. 07:01 af Rasmus Estrup

AaB tabte fredag aften 2-1 på udebane mod OB på Nature Energy Park i 21. spillerunde af 3F Superligaens grundspil.

Hjemmeholdet fik midt i første halvleg en scoring annulleret for offside, men efter lidt over en halv times spil kunne gæsterne bringe sig foran på et straffespark, som Bashkim Kadrii sparkede under en ellers velspillende Theo Sander i AaB-målet.

Tidligt i anden halvleg udbyggede fynboerne føringen til 2-0, da Franco Tongya saksesparkede læderet i kassen på akrobatisk vis.

AaB fik i tillægstiden reduceret ved Daniel Granli, der efter et oplæg fra Rasmus Thelander vippede bolden over en fremadstormende OB-målmand, men kort efter scoringen lød slutfløjtet.

AaB spiller igen søndag 19. marts kl. 15.00, hvor Randers FC gæster Aalborg Portland Park. Børnebilletter til kampen koster kun 10 kr., og du kan købe billetter til opgøret her.

Fredagsnederlag i Odense

10. marts 2023 kl. 21:04 af Rasmus Estrup

AaB tabte fredag aften 2-1 på udebane til OB, der scorede første mål på et straffespark i første halvleg og fulgte op med et saksesparksmål i begyndelsen af anden halvleg. I tillægstiden reducerede Daniel Granli til slutresultatet.

Kampens første mulighed tilfaldt Nicklas Helenius, hvis hovedstød blev reddet af Hans Christian Bernat i OB-målet, og et par minutter senere blev det til en afslutning fra Allan Sousa, som blev blokeret.

I modsatte ende havde Emmanuel Sabbi et spark forbi mål, inden Bashkim Kadrii fik to farlige afslutninger. Den første sendte OB-angriberen forbi opstanderen, mens Theo Sander flot tog sig af den følgende friløber til Bashkim Kadrii.

Den unge AaB-målmand var også på plads lidt efter og fik afværget et angreb, men midt i første halvleg fik OB's Tobias Slotsager headet bolden i nettet efter et klumpspil med efterfølgende indlæg fra kanten af feltet, men scoringen blev efter et VAR-gennemsyn annulleret for offside.

Efter en halv time fik hjemmeholdet så et straffespark, da Jeppe Tverskov gik i græsset i AaB-feltet efter en duel med Oliver Ross. Selvom Theo Sander fik fingerspidserne på straffesparket fra Bashkim Kadrii, fortsatte bolden under AaB-målmanden og over stregen til en fynsk 1-0-føring.

Syv minutter før pausen fik AaB et frispark lige uden for feltet, men Louka Prips forsøg sad lige i OB-muren, og fem minutter før pausen fik Kilian Ludewig så en chance efter en erobring af højrebacken, men tyskeren sendte sin afslutning forbi OB-målet.

To minutter inde i tillægstiden fik hjemmeholdet så en stor afslutningsmulighed til Franco Tongya i AaB-feltet, men Lars Kramer fik blokeret forsøget.

Fire minutter efter pausen blev hjemmeholdets føring fordoblet til 2-0, da Franco Tongya bragede et flot, akrobatisk saksespark i nettet på et indlæg.

Tre minutter senere tog Louka Prip sigte fra kanten af feltet, men fik forsøget blokeret, og i modsatte ende måtte Theo Sander så agere redningsmand på en stor chance til Bashkim Kadrii.

Herefter fulgte en ny mulighed til Emmanuel Sabbi, inden Lucas Andersen tog sigte langt udefra og knaldede et hårdt hug afsted, som Hans Christian Bernat dog fik pareret.

OB-målmanden måtte også hive en redning frem efter 58 minutter, da Louka Prip sendte en kraftfuld afslutning afsted fra kanten af feltet, og minutter senere var det så Andreas Poulsen, der fik en farlig afslutning blokeret et par meter fra målstregen.

Efter en times spil blev Andreas Poulsen og Marco Ramkilde sendt i aktion, men fem minutter senere var det OB's Emmanuel Sabbi, der sendte en spids afslutning forbi, og det samme gjorde han igen midt i anden halvleg. Denne gang dog fra kanten af feltet.

20 minutter før tid steg Jeppe Tverskov til vejrs og headede et indlægsfrispark fra Mads Frøkjær over AaB-målet. En lille håndfuld minutter senere blev Anosike Ementa sendt på banen for AaB, og den tårnhøje angriber fik også hurtigt vist sig frem, da han tvang OB-målmanden til en stor rendning straks efter.

Efter 82 minutter var en anden AaB-indskifter, Marco Ramkilde, på spil, men angriberen begik ifølge dommer Jakob Sundberg et frispark på OB-keeperen i situationen, og fire minutter senere sparkede Andreas Poulsen et langskud over mål.

To minutter før stadionuret rundede 90 minutter hev Theo Sander en ny redning frem på en afslutning fra tæt hold af indskiftede Naatan Skyttä.

Tre minutter inde i tillægstiden reducerede Daniel Granli så til 2-1, da han på et oplæg fra Rasmus Thelander vippede bolden over OB-målmanden. Desværre nåede AaB ikke mere, og derfor endte det med et nederlag på 2-1.

AaB's næste 3F Superligakamp spilles søndag 19. marts mod Randers FC, og børnebilletter til kampen koster kun 10 kr. Køb billetter til opgøret her.

Matchfacts - 3F Superliga, grundspil, 21. spillerunde

OB-AaB 2-1 (1-0)
33. min 1-0 Bashkim Kadrii (str.), 50. min 2-0 Franco Tongya, 90. min 2-1 Daniel Granli
Advarsler OB: Alasana Manneh (37), Franco Tongya (40)
Advarsler AaB: Lars Kramer (73)
9.013 tilskuere på Nature Energy Park

OB (4-2-3-1): Hans Christian Bernat, Gustav Grubbe, Bjørn Paulsen, Tobias Slotsager, Jørgen Skjelvik, Jeppe Tverskov, Alasana Manneh, Emmanuel Sabbi (78: Aron Elis Thrandarson), Mads Frøkjær (72: Naatan Skyttä), Franco Tongya, Bashkim Kadrii (85: Kenneth Zohore)

AaB (4-3-3): Theo Sander, Kilian Ludewig (60: Andreas Poulsen), Lars Kramer, Rasmus Thelander, Daniel Granli, Oliver Ross (46: Pedro Ferreira), Malthe Højholt, Lucas Andersen (74: Anosike Ementa), Louka Prip (60: Marco Ramkilde), Nicklas Helenius, Allan Sousa.

Dommer: Jakob Sundberg.

Poulsen tilbage mod OB

10. marts 2023 kl. 14:29 af Brian Andersen

Cheftræner Erik Hamrén har valgt følgende 19 navne til dysten mod OB:

2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Lars Kramer, 5 Daniel Granli, 6 Pedro Ferreira, 7 Allan Sousa, 10 Lucas Andersen, 14 Malthe Højholt, 17 Nicklas Helenius, 18 Louka Prip, 19 Anosike Ementa, 22 Theo Sander, 24 Jonas Skulstad, 25 Andreas Poulsen, 26 Rasmus Thelander, 29 Marco Ramkilde, 32 Kilian Ludewig, 38 Oliver Ross og 40 Nico Mantl.

Skadeslisten omfatter Kasper Jørgensen, Younes Bakiz, Jeppe Pedersen og Iver Fossum.

Der er kickoff på Fyn kl. 19.00. Kampen kan ligeledes følges på TV3 Sport og Viaplay fra fra kl. 18.00. Eller i Liga på P4.