Fanzonen åbner kl. 16.30 på mandag

3. marts 2023 kl. 13:43 af Rasmus Estrup

Kampinfo: AaB-FC Midtjylland
Spillerunde: 20. spillerunde
Spilledato: Mandag 6. marts 2023
Kick-off: Kl. 19.00
Dørene åbner: Kl. 17.30
Fanzonen åbner: Kl. 16.30
Dommer: Peter Kjærsgaard

Køb billetter online
Du kan i forsalg købe billetter til mandagskampen på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan sikre dig et sæsonkortabonnement.

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 14.00 på mandag.

Tilhængere af FC Midtjylland skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Test af billetter og sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
I forårets fire første hjemmekampe er der gang i en testperiode, hvor man ved indgangene kan vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen, der har fået billetter og sæsonkort integereret. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Dette gav udfordringer i forbindelse med forårspremieren mod AGF, og derfor kan det også være en løsning at medbringe ens fysiske sæsonkort eller billet. 

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”.

Aktiviteter i fanzonen fra kl. 16.30
På mandag åbner fanzonen kl. 16.30 med masser af aktiviteter. Der vil blandt andet være en Goal Station, AaB’s hoppeborg, ansigtsmaling og en sparkestation. Derudover er der som altid er rig mulighed for at købe mad- og drikkevarer hos Bogø Sandwich.

Besøg AaB Fanshop i foyeren og fanzonen
På mandag kan du naturligvis også købe masser af AaB-merchandise i AaB Fanshop fra kl. 16.30 i både fanzonen og foyeren.

I foyeren ved hovedindgangen på Aalborg Portland Park har AaB Fanshop fået ny indretning, så tag et kig forbi og bliv klar til kampen med nyt AaB-merchandise.

Årets Fan kåres i pausen
For at hylde de mange tusinde loyale og dedikerede fodboldfans, der uge efter uge viser passion, integritet og kærlighed til deres hjerteklub, har Divisionsforeningen lanceret konkurrencen “Årets Fan”, hvor hver klub skal indstille en kandidat.

Efter indstillinger af medfans er Christian Simoni, Lars Hvilsted, Oswald Wallin Christensen, Rikke Vad, Rune Mangor Jensen og Sylvia Berglund nomineret som kandidater, og vinderen offentliggøres i pausen af mandagskampen.

Indløb af ASC Junior
Når Hele Nordjyllands Hold mandag løber på banen mod FC Midtjylland bliver det sammen med medlemmer af AaB Support Clubs juniorafdeling, ASC Junior.

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på mandag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen mod FC Midtjylland spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Igen i dette forår kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Det gælder således også på mandag. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 17.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBFCM– følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at Kastetvej samt nogle af sidegaderne er spærret mellem Haraldslund og Skydebanevej på grund af vejarbejde. Altså kan man kun tilgå parkeringspladsen fra øst/Dannebrogsgade.

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Haraldslund, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Køb kampbrugte trøjer og støt FodboldtrøjeFredag

3. marts 2023 kl. 12:57 af Rasmus Estrup

AaB støtter i dag op om #FodboldtrøjeFredag, som er Børnecancerfondens årlige landsindsamling, hvorfra alle indsamlede midler går ubeskåret til Børnecancerfonden, som gennem støtte, forskning og forebyggelse gør en mærkbar forskel for kræftramte børn og deres familier.

Som et led i AaB's støtte er to af spillertrøjerne fra torsdagens pokalsejr over Viborg F.F. sat på auktion på Odendo. Det drejer sig om den dobbelte målscorer Louka Prips kampbrugte trøje og Rasmus Thelanders kampbrugte trøje. Begge spillere har også signeret trøjen fra kampen i går. 

Du kan byde på Louka Prips trøje her, og Rasmus Thelanders trøje ved at klikke her. Auktionen kører frem til mandag 6. marts kl. 12.00. 

Alle pengene fra donationen går til at støtte Børnecancerfonden gennem FodboldtrøjeFredag. 

Du kan også støtte Børnecancerfonden gennem AaB's indsamling på MobilePay-nummer 191848.

Tags på denne nyhed

AaB og Haugaard|Braad indgår guldpartnerskab

3. marts 2023 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Haugaard|Braad Advokatfirma har hovedsæde i Aalborg og blev for et år siden ny sølvpartner i AaB. Efter et års samarbejde har Haugaard|Braad nu ønsket at øge samarbejdet til et guldpartnerskab med Hele Nordjyllands Hold indtil udgangen af 2024.

- Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Haugaard|Braad, der fungerer som AaB’s advokat og har været en aktiv partner i forhold til eksempelvis AaB Netværket, og det glæder os meget, at vi nu kan indgå i et større og endnu tættere partnerskab de næste to år, hvor Haugaard|Braad blandt andet bliver en del af vores mere eksklusive netværk, siger AaB’s salgschef, Morten Brinkmann.

Udover fortsat at være en del af AaB Netværket og få eksponering på Aalborg Portland Park i forbindelse med AaB’s hjemmekampe får Haugaard|Braad i den nye aftale blandt andet også flere hospitality-muligheder i AaB Pubben, Scan Global Loungen for AaB’s største partnere og skyboksene på Aalborg Portland Park.

Derudover vil Haugaard|Braad få plads i AaB’s digitale kampagner samt adgang til mere eksklusive executive-arrangementer for AaB’s største partnere.

- Da vi indgik sølvpartnerskabet sidste år, var det allerede dengang med et langt sigte om at øge samarbejdet, og det gælder både i medgang og modgang. Derfor ryster vi heller ikke på hånden nu. Tværtimod er det en naturlig opgradering i vores samarbejde, at vi speeder op til et guldpartnerskab, siger Tommy Olesen, der er partner ved Haugaard|Braad.

- For os betyder opgraderingen i samarbejdet, at vi øger vores synlighed og bliver en større del af AaB’s stærke netværk, der omfatter mange store virksomheder i lokalområdet. Så det var egentlig en ”no-brainer” for os at blive guldpartner i AaB, fortsætter Tommy Olesen.

Haugaard|Braad Advokatfirma har kontor på Skibbrogade 3 i Aalborg og leverer blandt andet juridiske løsninger til erhvervsvirksomheder, myndigheder og offentlige virksomheder i hele Danmark.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-Viborg F.F. 2-0

3. marts 2023 kl. 06:15 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går 2-0 på Aalborg Portland Park i den første af to pokalkvartfinaler mod Viborg F.F. 

Efter en forholdsvis chancefattig første halvleg kunne Louka Prip bringe AaB foran fem minutter efter pausen på et oplæg fra Nicklas Helenius. 

Blot fire minutter senere fordoblede Louka Prip både føringen og sit eget scoringsantal i kampen, da han på en assist fra Iver Fossum sparkede 2-0-scoringen i nettet fra nogenlunde samme position. 

I den anden ende hev Nico Mantl et par redninger frem på Viborg F.F.'s bedste forsøg, og derfor endte kampen med en sejr til AaB på 2-0. 

Se et fyldigt sammendrag af kampen i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed
'