AaB TV: Oswald styrer mikrofonen

15. marts 2023 kl. 10:39 af Rasmus Estrup

AaB, Netcompany og Faxe Kondi holder på søndag Børnenes Dag med børnebilletter til kun 10 kr. til søndagskampen på Aalborg Portland Park mod Randers FC kl. 15.00. Køb billetter her.

Til Børnenes Dag vil der være masser af aktiviteter for børn i fanzonen allerede fra kl. 12.30.

Ved opråbet af AaB’s startopstilling vil det være en ung fan, der styrer slagets gang, og i samme forbindelse vil der på storskærmen være tegninger af AaB-spillerne - tegnet af unge AaB-fans.

Som et ekstra led i forbindelse med Børnenes Dag var otteårige Oswald Wallin Christensen, der var en af de nominerede til Årets Fan, i går forbi AaB’s anlæg på Hornevej for at være juniorreporter. Se hvordan det gik i videoen øverst.

Køb billetter til AaB-Randers FC her.

Tags på denne nyhed

Børnenes Uge i AaB Shoppen

14. marts 2023 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

På søndag holder AaB i samarbejde med Netcompany og Faxe Kondi Børnenes Dag på Aalborg Portland Park, hvor børnebilletter til kampen kun koster 10 kr. Køb billetter her. 

I den forbindelse holder AaB Shoppen hele denne uge Børnenes Uge, og der er store besparelser at hente på AaB-merchandise til de yngste fans. Du kan blandt andet spare 50 procent på Theodor-bamsen og 30 procent på AaB's babykit og minisæt. 

Derudover er der også en masse nyt merchandise til børn i AaB Shoppen. Køb blandt andet et AaB-puslespil, AaB's Theodor-rygsæk eller AaB's skrivesæt. Find al AaB-merchandise til børn her. 

Tilbuddene gælder resten af ugen og dermed også i AaB Fanshop i foeyeren og fanzonen på Aalborg Portland Park på søndag i forbindelse med kampen mod Randers FC. 

Ung stadionspeaker og tegninger på storskærmen
Til Børnenes Dag på søndag vil det være en ung AaB-fan, der står for navneopråbet af AaB's startopstilling. 

På storskærmen vil det desuden være fansenes tegninger af AaB-spillere, der kommer på skærmen i forbindelse med startopstillingen. 

Så hvis dit barn skal have en tegning vist på storskærmen, så bed ham eller hende lave en eller flere tegninger af deres yndlings AaB-spillere. Tag derefter billeder af tegningerne og læg dem op i kommentarsporet på Facebook til den artikel fra aabsport.dk, der hedder “Få din AaB-tegning på storskærmen”, som blev publiceret i fredags.

Man må indsende lige så mange tegninger, som man ønsker, og vi vil gerne have tegninger af alle spillere i spillertruppen. For hver spiller i truppen finder vi én tegning, der bliver udvalgt til visning på storskærmen. Den der har lavet den udvalgte tegning, modtager to billetter til kampen.

Sidste frist for at indsende tegninger i kommentarfeltet på Facebook er i aften kl. 20.00.

Tags på denne nyhed

Nederlag i U/19 Ligaen

13. marts 2023 kl. 09:38 af Rasmus Estrup

AaB’s U/19 Ligamandskab måtte lørdag se sig slået med 3-1, da nordjyderne gæstede U/19 Ligaens tophold, FC Midtjylland, i en kamp, de nordjyske gæster ellers kunne have fået point med fra, som kampen forløb.

AaB startede opgøret i et godt tempo, og efter syv minutter bragede Mads Bomholdt AaB foran. I et godt AaB-angreb fik Mads Boldholdt bolden i fødderne midt på banen, hvorfra han drev bolden frem til feltets bue og hamrede 1-0-scoringen i kassen.

FC Midtjylland, der ligger på førstepladsen i U/19 Ligaen, kom i løbet af halvlegen bedre med i opgøret, og hjemmeholdet fik midtvejs i første halvleg fortjent udlignet på en returbold efter en dobbeltredning af Daniel Veiby Held i AaB-målet.

Kort efter fik AaB mulighed for at komme i front igen, da Patrick Allentoft blev nedlagt i feltet. Dommeren pegede på straffesparkspletten og præsenterede samtidig FC Midtjylland-spilleren for et rødt kort.

Desværre reddede hjemmeholdets målmand både forsøget fra pletten og det efterfølgende forsøg på returbolden. 

Med en mand i overtal gik AaB ind til anden halvleg med troen på at kunne komme ud med point mod et stærkt individuelt hold, men 20 minutter inde i en jævnbyrdig anden halvleg blev en nedfaldsbold fra et hjørnespark sendt i nettet til 2-1 til hjemmeholdet.

AaB pressede efterfølgende på for en udligning, men i stedet scorede FC Midtjylland kampens sidste mål til 3-1 på en omstilling ti minutter før tid.

- Vi lagde godt ud, og selvom FC Midtjylland gik op og pressede os højt, så formåede vi at holde os til vores spilkoncept på bolden og spille os ud af deres pres, og både ved 1-0-scoringen, og da FC Midtjylland blev reduceret til 10 spillere, havde vi en stor tro på tingene, siger U/19 Ligatræner Lars Noer Madsen.

- Men vi må også rose FC Midtjylland for den måde, de formåede at spille i undertal på. De har et stærkt hold med en masse individuel kvalitet på alle positioner, og selvom de er i undertal, er det ikke ufortjent, at de vinder. Men det er utrolig ærgerligt, at vi ikke fik point, når vi havde muligheden, siger U/19 Ligatræneren.

AaB ligger på 12. pladsen i U/19 Ligaen inden næste ligakamp, der spilles 1. april på hjemmebane mod FC Nordsjælland.

Allerede i morgen spiller AaB’s U/19-mandskab dog pokalkvartfinale mod Esbjerg fB på Hornevej kl. 14.00.

Tags på denne nyhed

Kom til Børnenes Dag på søndag for 10 kr.

12. marts 2023 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

Om en uge holder AaB sammen med Netcompany og Faxe Kondi Børnenes Dag på Aalborg Portland Park, når AaB møder Randers FC i grundspillets sidste kamp. Kampstart er kl. 15.00, men allerede fra kl. 12.30 er der masser af aktiviteter i fanzonen.

Funcenter står blandt andet for spændende aktiviteter, ligesom der også vil være en Goal Station, hvor man kan prøve kræfter med sin tekniske formåen.  

Derudover er der konkurrencer med flotte AaB-præmier, og så vil der i fanzonen også være autografskrivning af AaB-spillere, ansigtsmaling, AaB’s hoppeborg, en sparkestation og meget andet. 

Netcompany og Faxe Kondi har sørget for, at børnebilletter til kampen kun koster 10 kr., og du kan købe billetter til opgøret her.

Ung AaB-fan bliver stadionspeaker
På søndag får en heldig AaB-fan i alderen 8-12 år også chancen for at være stadionspeaker for en dag og styre navneopråbet af AaB’s startopstilling sammen med AaB’s sædvanlige stadionspeaker, Lars Bech.

Kender du det helt rette barn til denne opgave, så send os en kort video, hvor drengen eller pigen viser, hvordan startopstillingen bør præsenteres på bedste vis.

Send dit bud til os via e-mail til aab@aab-as.dk senest i aften kl. 20.00 med ”Navneopråb” i emnefeltet. Fylder din video mere, end der er plads til i en e-mail, så benyt www.wetransfer.com til at sende os filen.

Den heldige vinder får besked en af de kommende dage. Foruden den unikke oplevelse får den unge fan også fire billetter til kampen.

AaB-tegninger på storskærmen
En anden måde, hvorpå unge AaB-fans spiller en rolle til kampen på søndag, er på storskærmen. I forbindelse med opråbet af AaB’s startopstilling, skal der på storskærmen nemlig vises en tegning af AaB’s spillere i stedet for de klassiske billeder. Og disse tegninger skal selvfølgelig laves af AaB’s unge fans.

Så hvis dit barn skal have en tegning vist på storskærmen, så bed ham eller hende lave en eller flere tegninger af deres yndlings AaB-spillere. Tag derefter billeder af tegningerne og læg dem op i kommentarsporet på Facebook til den artikel fra aabsport.dk, der hedder “Få din AaB-tegning på storskærmen”, som blev publiceret fredag.

Man må indsende lige så mange tegninger, som man ønsker, og vi vil gerne have tegninger af alle spillere i spillertruppen. For hver spiller i truppen finder vi én tegning, der bliver udvalgt til visning på storskærmen.

Den der har lavet den udvalgte tegning, modtager to billetter til kampen.

Sidste frist for at indsende tegninger i kommentarfeltet på Facebook er tirsdag 14. marts kl. 20.00.

Vi glæder os til at se jer alle til en dag i børnenes tegn søndag 19. marts.

Tags på denne nyhed

AaB TV: OB-AaB 2-1

11. marts 2023 kl. 07:01 af Rasmus Estrup

AaB tabte fredag aften 2-1 på udebane mod OB på Nature Energy Park i 21. spillerunde af 3F Superligaens grundspil. 

Hjemmeholdet fik midt i første halvleg en scoring annulleret for offside, men efter lidt over en halv times spil kunne gæsterne bringe sig foran på et straffespark, som Bashkim Kadrii sparkede under en ellers velspillende Theo Sander i AaB-målet.

Tidligt i anden halvleg udbyggede fynboerne føringen til 2-0, da Franco Tongya saksesparkede læderet i kassen på akrobatisk vis. 

AaB fik i tillægstiden reduceret ved Daniel Granli, der efter et oplæg fra Rasmus Thelander vippede bolden over en fremadstormende OB-målmand, men kort efter scoringen lød slutfløjtet. 

AaB spiller igen søndag 19. marts kl. 15.00, hvor Randers FC gæster Aalborg Portland Park. Børnebilletter til kampen koster kun 10 kr., og du kan købe billetter til opgøret her.  

Tags på denne nyhed
'