3F Tribunen er udsolgt

15. marts 2023 kl. 16:36 af Rasmus Estrup

Som oplyst tidligere i dag har flere end 8.000 tilskuere allerede nu billet til søndagens 3F Superligakamp på Aalborg Portland Park mod Randers FC, og nu er AaB's afsnit på 3F Tribunen blevet udsolgt. 

Til kampen på søndag holder AaB i samarbejde med Netcompany og Faxe Kondi Børnenes Dag, hvilket blandt andet betyder, at børnebilletter til opgøret kun koster 10 kr. Køb billetter her. 

Børnenes Dag omfatter også en masse sjove oplevelser for børn i fanzonen, hvor der blandt andet er aktiviteter fra Funcenter og en Goal Station. Derudover vil et barn stå for navneopråbet af AaB's startopstilling, og på storskærmen vil billeder af AaB-spillerne være erstratet af tegninger lavet af unge AaB-fans. 

Flere end 8.000 har billet til søndag

15. marts 2023 kl. 11:31 af Rasmus Estrup

Flere end 8.000 fans har allerede købt billet til AaB's kamp mod Randers FC på søndag, og du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk, hvor børnebilletter til kampen kun koster 10 kr. 

Der er nemlig Børnenes Dag på Aalborg Portland Park på søndag, og foruden billige børnebilletter betyder det også, at der er masser af aktiviteter for børn i fanzonen inden kampen. 

Fra kl. 12.30 vil der nemlig være spændende aktiviteter fra Funcenter, ligesom der også er en AaB-hoppeborg, ansigtsmaling og en sparkestation. I fanzonen vil der også være autografskrivning med AaB-spillere. 

Børn spiller også en rolle umiddelbart inden kampstart, hvor en ung AaB-fan står for navneopråbet af AaB's startopstilling. På storskærmen vil AaB-spillerne i startopstillingen blive vist i form af tegninger fra unge AaB-fans i stedet for de klassiske billeder. 

AaB's fanafsnit på 3F Tribunen er færre en 50 billetter fra at være udsolgt, så vil du have plads på 3F Tribunen til søndagskampen, der spilles kl. 15.00, skal du snarest muligt købe billetter her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Oswald styrer mikrofonen

15. marts 2023 kl. 10:39 af Rasmus Estrup

AaB, Netcompany og Faxe Kondi holder på søndag Børnenes Dag med børnebilletter til kun 10 kr. til søndagskampen på Aalborg Portland Park mod Randers FC kl. 15.00. Køb billetter her.

Til Børnenes Dag vil der være masser af aktiviteter for børn i fanzonen allerede fra kl. 12.30.

Ved opråbet af AaB’s startopstilling vil det være en ung fan, der styrer slagets gang, og i samme forbindelse vil der på storskærmen være tegninger af AaB-spillerne - tegnet af unge AaB-fans.

Som et ekstra led i forbindelse med Børnenes Dag var otteårige Oswald Wallin Christensen, der var en af de nominerede til Årets Fan, i går forbi AaB’s anlæg på Hornevej for at være juniorreporter. Se hvordan det gik i videoen øverst.

Køb billetter til AaB-Randers FC her.

Tags på denne nyhed

Børnenes Uge i AaB Shoppen

14. marts 2023 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

På søndag holder AaB i samarbejde med Netcompany og Faxe Kondi Børnenes Dag på Aalborg Portland Park, hvor børnebilletter til kampen kun koster 10 kr. Køb billetter her. 

I den forbindelse holder AaB Shoppen hele denne uge Børnenes Uge, og der er store besparelser at hente på AaB-merchandise til de yngste fans. Du kan blandt andet spare 50 procent på Theodor-bamsen og 30 procent på AaB's babykit og minisæt. 

Derudover er der også en masse nyt merchandise til børn i AaB Shoppen. Køb blandt andet et AaB-puslespil, AaB's Theodor-rygsæk eller AaB's skrivesæt. Find al AaB-merchandise til børn her. 

Tilbuddene gælder resten af ugen og dermed også i AaB Fanshop i foeyeren og fanzonen på Aalborg Portland Park på søndag i forbindelse med kampen mod Randers FC. 

Ung stadionspeaker og tegninger på storskærmen
Til Børnenes Dag på søndag vil det være en ung AaB-fan, der står for navneopråbet af AaB's startopstilling. 

På storskærmen vil det desuden være fansenes tegninger af AaB-spillere, der kommer på skærmen i forbindelse med startopstillingen. 

Så hvis dit barn skal have en tegning vist på storskærmen, så bed ham eller hende lave en eller flere tegninger af deres yndlings AaB-spillere. Tag derefter billeder af tegningerne og læg dem op i kommentarsporet på Facebook til den artikel fra aabsport.dk, der hedder “Få din AaB-tegning på storskærmen”, som blev publiceret i fredags.

Man må indsende lige så mange tegninger, som man ønsker, og vi vil gerne have tegninger af alle spillere i spillertruppen. For hver spiller i truppen finder vi én tegning, der bliver udvalgt til visning på storskærmen. Den der har lavet den udvalgte tegning, modtager to billetter til kampen.

Sidste frist for at indsende tegninger i kommentarfeltet på Facebook er i aften kl. 20.00.

Tags på denne nyhed

Nederlag i U/19 Ligaen

13. marts 2023 kl. 09:38 af Rasmus Estrup

AaB’s U/19 Ligamandskab måtte lørdag se sig slået med 3-1, da nordjyderne gæstede U/19 Ligaens tophold, FC Midtjylland, i en kamp, de nordjyske gæster ellers kunne have fået point med fra, som kampen forløb.

AaB startede opgøret i et godt tempo, og efter syv minutter bragede Mads Bomholdt AaB foran. I et godt AaB-angreb fik Mads Boldholdt bolden i fødderne midt på banen, hvorfra han drev bolden frem til feltets bue og hamrede 1-0-scoringen i kassen.

FC Midtjylland, der ligger på førstepladsen i U/19 Ligaen, kom i løbet af halvlegen bedre med i opgøret, og hjemmeholdet fik midtvejs i første halvleg fortjent udlignet på en returbold efter en dobbeltredning af Daniel Veiby Held i AaB-målet.

Kort efter fik AaB mulighed for at komme i front igen, da Patrick Allentoft blev nedlagt i feltet. Dommeren pegede på straffesparkspletten og præsenterede samtidig FC Midtjylland-spilleren for et rødt kort.

Desværre reddede hjemmeholdets målmand både forsøget fra pletten og det efterfølgende forsøg på returbolden. 

Med en mand i overtal gik AaB ind til anden halvleg med troen på at kunne komme ud med point mod et stærkt individuelt hold, men 20 minutter inde i en jævnbyrdig anden halvleg blev en nedfaldsbold fra et hjørnespark sendt i nettet til 2-1 til hjemmeholdet.

AaB pressede efterfølgende på for en udligning, men i stedet scorede FC Midtjylland kampens sidste mål til 3-1 på en omstilling ti minutter før tid.

- Vi lagde godt ud, og selvom FC Midtjylland gik op og pressede os højt, så formåede vi at holde os til vores spilkoncept på bolden og spille os ud af deres pres, og både ved 1-0-scoringen, og da FC Midtjylland blev reduceret til 10 spillere, havde vi en stor tro på tingene, siger U/19 Ligatræner Lars Noer Madsen.

- Men vi må også rose FC Midtjylland for den måde, de formåede at spille i undertal på. De har et stærkt hold med en masse individuel kvalitet på alle positioner, og selvom de er i undertal, er det ikke ufortjent, at de vinder. Men det er utrolig ærgerligt, at vi ikke fik point, når vi havde muligheden, siger U/19 Ligatræneren.

AaB ligger på 12. pladsen i U/19 Ligaen inden næste ligakamp, der spilles 1. april på hjemmebane mod FC Nordsjælland.

Allerede i morgen spiller AaB’s U/19-mandskab dog pokalkvartfinale mod Esbjerg fB på Hornevej kl. 14.00.

Tags på denne nyhed
'