Kig forbi AaB Shoppens outlet i dag

24. juni 2023 kl. 07:35 af Rasmus Estrup

I dag fra kl. 11.00 til kl. 16.00 holder AaB Shoppen et stort outlet i Fanzonen ved Aalborg Portland Park. Her kan du finde AaB-merchandise til stærkt nedsatte priser.

Gennem hele dagen byder AaB på kaffe og vand til de fremmødte samt konkurrencer med unikke præmier. Du har blandt andet muligheden for at vinde officielle AaB-kampbolde fra Select. 

Vi ses senere til AaB Shoppens outlet i Fanzonen på Aalborg Portland Park.

Tags på denne nyhed

Jeppe P.: Fantastisk at være på banen igen

23. juni 2023 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

- Det var fantastisk at være på banen igen. Det er det her, jeg har gået og kigget frem imod i de fire måneder, jeg har kæmpet med en skade. Så at være klar igen og kunne starte op med gutterne igen er en fantastisk følelse og stor lettelse.

Sådan lyder det fra Jeppe Pedersen ovenpå på sæsonens første fodboldtræning torsdag formiddag.

Efter diverse fysiske tests onsdag var AaB-truppen i går på græs for første gang i sæsonopstarten, og for Jeppe Pedersens vedkommende var det også hans første fulde træningspas med holdkammeraterne siden en skade i februar.

- Her i ferien har jeg fulgt mit eget program, som fysioterapeuterne har givet mig. Det bød på en masse løb og styrketræning, som skulle gøre mig helt klar til træningsstarten, og det var skønt at være på banen igen. Men det var også hårdt, for det er en anden træning, end den genoptræning jeg har været igennem hele foråret, siger Jeppe Pedersen.

- Jeg kan godt mærke, at der stadig mangler lidt fodboldform, og benene skal lige i gang, men først og fremmest var det skønt at være tilbage, siger midtbanespilleren.

Han og resten af holdkammeraterne er nu i gang med en måned ang opstart forud for første runde i NordicBet Ligaen lørdag 22. juli på udebane mod B.93.

Første testkamp spilles om en uge mod Vendsyssel F.F., og derefter følger også testkampe mod FC Midtjylland og VfB Lübeck samt en reserveholdstestkamp mod Hobro I.K.

- Jeg skal bruge opstarten på at bygge på. Det handler om at få en masse gang i benene og hele tiden forbedre fodboldformen, og forhåbentlig bliver det også til noget spilletid i en eller flere af testkampene, siger Jeppe Pedersen.

AaB er på træningsbanen på Hornevej igen i dag - både kl. 10.30 og kl. 14.30.

Tags på denne nyhed

U/15-holdet blev pokalmester

22. juni 2023 kl. 11:55 af Rasmus Estrup

AaB’s U/15-mandskab afsluttede i går sæsonen med en finalesejr i den jyske pokalturnering, hvor FC Midtjylland blev besejret med 3-1 på Jysk Park i Silkeborg.

AaB, der i weekenden afsluttede ligasæsonen med en femteplads, kom allerede efter ni minutter foran, da Alvar August Jensen scorede på Malthe Egebæk Mortensens oplæg.

Efter 18 minutter blev den nordjyske føring fordoblet, da Johan Hvistendahl blev målscorer på Valdemark Rubæk Vestergaards assist.

I tillægstiden til første halvleg kronede Malthe Egebæk Mortensen en god første halvleg med scoringen til 3-0.

Efter pausen satsede FC Midtjylland for at komme tilbage i kampen, og blot fire minutter inde i anden halvleg reducerede FC Midtjylland til 3-1, som også blev slutresultatet.

- Det er fedt at slutte U/15-sæsonen med årgang 2008-spillerne med en pokaltriumf, siger U/15 Ligatræner Dennis Deleuran.

- Vi havde det generelt svært mod FC Midtjylland i sæsonen, men pokalkampe har lidt sit eget liv, og vi spillede en rigtig god første halvleg. Efter FC Midtjyllands tidlige scoring i anden halvleg red vi stormen af og havde generelt god kontrol over kampen, så det var en sjov måde at gå på ferie på, siger U/15 Ligatræneren.

Foto: Joakim J. Hvistendahl 

Tags på denne nyhed

Outlet i AaB Shoppen på lørdag

22. juni 2023 kl. 07:45 af Rasmus Estrup

I området foran AaB Shoppen i Fanzonen vil det lørdag være muligt at finde AaB-merchandise til yderst favorable priser samt restpartier af merchandise, som normalvis er udgået af sortimentet. Herunder tidligere spillertrøjer og spillershorts.

Under hele AaB Shoppens outlet byder AaB på kaffe og vand til de fremmødte, ligesom der dagen igennem vil være konkurrencer med unikke præmier. Eksempelvis officielle AaB-kampbolde fra Select.

Vi ses til AaB Shoppens outlet på lørdag i Fanzonen på Aalborg Portland Park.

Husk også at det er muligt at få 25% rabat på AaB’s spillertøj hele juni på www.aabshoppen.dk

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sæsonens første træning

21. juni 2023 kl. 16:55 af Rasmus Estrup

22. juli sætter AaB sæsonen 2023/2024 i gang på udebane mod B.93 i første runde af NordicBet Ligaen, og i dag var AaB tilbage på Hornevej, hvor sæsonens første træningspas bestod af en række fysiske tests. 

Fra i morgen vil træningen foregå på banen. 

Se indslaget fra første træningsdag og hør fra Jakob Ahlmann, Oliver Ross og cheftræner Oscar Hiljemark. 

Tags på denne nyhed
'