Bertil Grønkjær udtaget til U/17-landsholdet

4. juli 2023 kl. 08:08 af Rasmus Estrup

Når det danske U/17-landshold deltager i en internordisk turnering i Finland i begyndelsen af august, er AaB Akademiets målmand Bertil Grønkjær blandt de 20 spillere i truppen. 

Det er første gang, at den 15-årige keeper er udtaget til U/17-landsholdet. Tidligere har Bertil Grønkjær spillet fem ungdomslandskampe på U/16-landsholdet. 

U/17-landsholdet indleder turneringen i Finland 2. august mod Norge, mens danskerne 4. august spiller mod Færøerne. 8. august venter en afsluttende placeringskamp. 

Tags på denne nyhed

Stadion kalder nu igen

3. juli 2023 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

For at skyde sæsonen i NordicBet Ligaen godt i gang inviteres AaB’s fans gratis på Aalborg Portland Park til sæsonens første hjemmekamp, når den tredje udgave af “Stadion kalder nu igen” løber af stablen lørdag 29. juli kl. 14.00.

Det er de tre partnere Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland, som har købt samtlige billetter til kampen for at kunne invitere alle fans gratis ind til sæsonens første hjemmekamp i NordicBet Ligaen.

- Vi sætter enormt stor pris på den fortsatte opbakning fra vores samarbejdspartnere og vores trofaste fans, og derfor glæder det os, at de tre partnere har valgt at fortsætte traditionen ved igen at give vores fans mulighed for at få en gratis og stemningsrig oplevelse på Aalborg Portland Park, så vi sammen kan indlede sæsonen i NordicBet Ligaen på den bedst mulige måde, siger AaB’s midlertidige administrerende direktør Jesper Dalum.

Fanzonen åbner kl. 11.30
Fra kl. 11.30 kan du komme i den helt rette stemning til kampen med et besøg i AaB’s fanzone. Her vil der blandt andet være aktiviteter for børn, livemusik samt autografskrivning og interviews med AaB-spillere. Derudover er der naturligvis også rig mulighed for at købe mad- og drikkevarer samt merchandise, så du kan blive klædt rigtigt på til den nye sæson.

- Sidste år havde vi som ny hovedpartner fornøjelsen af at være med til at invitere AaB’s fans gratis til “Stadion kalder nu igen", og det var en festdag, som vi naturligvis gerne vil gentage i år. Den indsats, som AaB's fans leverede gennem hele sæsonen, var imponerende, og derfor fortjener alle fans en gratis tur på Aalborg Portland Park til at indlede en ny sæson, der forhåbentlig igen byder på fantastisk opbakning til Hele Nordjyllands Hold, udtaler branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund.

Managing Director ved Aalborg Portland, Peter Birkegaard, supplerer:

- Stemningen og fællesskabet på Aalborg Portland Park viste i sidste sæson, at byen og regionen står bag Hele Nordjyllands Hold i med- og modgang. Derfor glæder vi os over igen at kunne invitere alle AaB-fans ind på Aalborg Portland Park, så vi sammen kan skabe vind i sejlene for regionens fodboldflagskib i den nye sæson.

Billetter frigives onsdag 5. juli kl. 13.00  
De tre partnere, som selv har haft mulighed for at hente et begrænset antal billetter på forhånd, har sikret, at AaB’s sæsonkortholdere kan hente en ekstra billet til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Dette skal gøres inden onsdag 5. juli kl. 12.00.

Frem til onsdag 5. juli kl. 12.00 har AaB’s billetabonnenter også mulighed for at hente sin billet til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Onsdag 5. juli kl. 13.00 frigives alle resterende billetter online på www.stadionkaldernuigen.dk. Har man som sæsonkortholder eller billetabonnent endnu ikke hentet sin billet inden da, kan dette også gøres, så længe der er billetter tilbage.  

Sådan henter du billet                
Sæsonkortholdere: Som sæsonkortholder til Complea Tribunen, Vesttribunen eller 3F Tribunen kan du anvende dit sæsonkort ved indgangene.
  

Samarbejdspartnerne Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland har tildelt alle sæsonkortholdere én ekstra billet. Denne skal hentes online på www.billet.aabsport.dk. Der er førsteret på disse billetter frem til onsdag 5. juli kl. 12.00.   

Billetabonnenter: Har du billetabonnement til Aalborg Portland Park har du mulighed for at hente din billet online på www.billet.aabsport.dk inden onsdag 5. juli kl. 12.00.

Øvrige: Alle resterende billetter bliver frit tilgængelige på www.stadionkaldernuigen.dk, hvor man kan rekvirere en voucher, som herefter kan veksles til to billetter på www.billet.aabsport.dk efter først-til-mølle-princippet onsdag 5. juli kl. 13.00. 

Tilbuddet om gratis billetter gælder også til udebaneafsnittet, og billetterne til afsnittet håndteres af AC Horsens.

Tags på denne nyhed

Norsk U/20-landstræner skifter til AaB

3. juli 2023 kl. 10:30 af Rasmus Estrup

44-årige Mathias Haugaasen træder med øjeblikkelig virkning ind i rollen som assistenttræner for cheftræner Oscar Hiljemark og er med omkring holdet første gang i dag. 

Nordmanden, der kommer til AaB fra posten som Norges U/20-landstræner, har tidligere også været assistenttræner for både U/20- og U/21-landsholdet i hjemlandet samt assistenttræner i Bryne FK og Grorud IL, ligesom han blandt andet også har været scout for Manchester United F.C. og har en ph.d. i Coaching and Psychology ved Norges Idrettshøgskole.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Det har været vigtigt for os, at vi fandt den rette person til at være assistenttræner i AaB, og derfor har vi været igennem en grundig proces, hvor vi blandt flere kompetente kandidater er endt med en meget stærk profil i Mathias Haugaasen.

- Mathias kommer med erfaring både fra professionelle miljøer og talentudviklingsmiljøer, hvilket gør, at han passer til vores strategi med fokus på udvikling af egne talenter og implementeringen af unge spillere på vores førstehold, siger Ole Jan Kappmeier.

Mathias Haugaasen har en UEFA Pro-licens, der er den højeste trænerlicens i europæisk fodbold, og har været leder af det norske fodboldforbunds elitetræneruddannelse. 

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af AaB. Ud fra de samtaler jeg har haft med Ole (Kappmeier, red.), James (Gow, teknisk chef, red.) og Oscar (Hiljemark, cheftræner, red.) har jeg fået et rigtig godt indtryk af klubben og det spændende projekt, der er sat i gang, siger Mathias Haugaasen.

- Jeg ser især frem til at være involveret i det daglige arbejde omkring træningsbanen og omklædningsrummet og på den måde være med til i fællesskab med resten af trænerstaben at præge udviklingen i klubben hver dag, siger AaB’s nye assistenttræner.

Foruden Mathias Haugaasen er også Fynn-Cedric Bach blevet knyttet til AaB’s trænerstab, hvor han i sidste uge begyndte som analytiker. Den 28-årige tysker har senest været analytiker for FC St. Paulis U/23, U/19 og U/17-mandskaber, ligesom han tidligere har været analyseassistent for FC St. Paulis førstehold.

Tags på denne nyhed

AaB lejer ung målmand

3. juli 2023 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Max Vartuli, der er opvokset i Australien, har trænet med AaB i en uges tid, og den unge målmand fortsætter på Hornevej på et lejemål indtil 30. juni 2025. 

- Max er talentfuld målmand, som har gjort et godt indtryk både på og uden for banen den seneste uge. Han har en god fysik, er lærenem og ivrig efter hele tiden at udvikle sig. Vi håber, at han kan tage nogle gode skridt i de kommende år, hvor han både bliver en del af førsteholdstruppen og AaB Akademiet, siger AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier. 

Målmanden træder ind i AaB’s førsteholdstrup, men vil også jævnligt træne med omkring AaB Akademiets U/19 Ligahold.

Max Vartuli, som både har australsk og italiensk statsborgerskab, får trøje nummer 40 på Hele Nordjyllands Hold. 

Tags på denne nyhed

Lancering af tøjkollektion for sæsonen 2023/24

2. juli 2023 kl. 20:30 af Rasmus Estrup

Den nye tøjkollektion, der indeholder spiller- og træningstøj fra Macron, vil blive præsenteret ved et gratis event på Vesttribunen på Aalborg Portland Park torsdag 6. juli fra kl. 17.00-19.00. 

Her vil medlemmer af AaB’s spillertrup sammen med repræsentanter fra fanscenen omkring AaB løfte sløret for designet på kollektionen, herunder de nye AaB-spillertrøjer der skal pryde Hele Nordjyllands Hold i den kommende sæson.

Efter afsløringen af årets tøjkollektion fra Macron vil det være muligt at bevæge sig ud i Fanzonen på Aalborg Portland Park, hvor AaB Shoppen holder åbent, mens AaB er vært for en forfriskning fra baren i Fanzonen i samarbejde med Royal Unibrew.

AaB’s sæsonkortholdere har som altid mulighed for at få 10% rabat i AaB Shoppens fysiske butikker. Denne rabat gælder også på spillertøj.

Find mere info om begivenheden her.

Tags på denne nyhed
'