AaB TV: Spillernes første indtryk af klubtrøjen

7. juli 2023 kl. 08:48 af Rasmus Estrup

I går blev AaB's nye klubdragt og andendragt præsenteret ved et event på Vesttribunen. 

Inden da fik nogle af AaB-spillerne lov til at få et smugkig af klubdragten, der er en hyldest til fan- og stadionsangen "Som Ramt af Lynet". 

Se deres første reaktion på den nye trøje i denne video, og køb trøjen på www.aabshoppen.dk. 

AaB spiller i den nye klubdragt for første gang i sæsonens første hjemmekamp lørdag 29. juli kl. 14.00 mod AC Horsens. Få billetter til kampen på www.stadionkaldernuigen.dk. 

Tags på denne nyhed

Nye spillertrøjer hylder AaB’s fan- og stadionsang “Som Ramt af Lynet”

6. juli 2023 kl. 17:00 af Rasmus Estrup

Ved en lancering på Vesttribunen er AaB’s nye klubdragt og andendragt fra Macron for 2023/2024-sæsonen netop blevet præsenteret, og tøjkollektionen er denne gang en hyldest til AaB’s voksende fanscene, der trofast støtter Hele Nordjyllands Hold uanset vind og vejr. 

I klubdragten består AaB’s røde-hvide striber, omend de nu er udformet som lyn som reference til fan- og stadionsangen “Som Ramt af Lynet”. AaB’s fans introducerede sangen i 2019, og siden er den blevet sunget umiddelbart inden kampstart, hver gang AaB spiller på Aalborg Portland Park. 

Lynene giver klubdragten et mere dynamisk udtryk, og i lynene på både klubdragten og på den blå andendragt indgår farverne fra AaB’s logo. Dermed er både klubbens røde-hvide farver og lynene, der hylder fan- og stadionsangen, med på både hjemmebane og udebane - uanset om AaB optræder i klubdragten eller andendragten.  

Trøjerne er skabt i et tæt samarbejde mellem AaB og Macron. Både klubdragten og den blå andendragt er designet og produceret ved Macrons hovedkontor i Bologna og er i samme høje kvalitet som sædvanlig.  

Spillersættene er skabt i det miljøvenlige, lette og åndbare Eco-Softlock-materiale, der er produceret af 100% genanvendt plastic. Eco-Softlock er certificeret af Global Recycled Standard, den vigtigste internationale standard for bæredygtig produktion af tøj og tekstiler.

På brystet af trøjen vil Arbejdernes Landsbank røde-hvide logo fortsat være synligt, mens Scan Global Logistics’ røde-hvide logo får plads i nakken af spillertrøjen. 

Køb spillertrøjerne med det samme på www.aabshoppen.dk

AaB bærer den nye klubdragt for første gang, når stadionlyset på Aalborg Portland Park tændes til sæsonens første hjemmekamp lørdag 29. juli kl. 14.00, hvor der skal kæmpes mod AC Horsens. 

Tags på denne nyhed

AaB møder FC Midtjylland i anden testkamp

6. juli 2023 kl. 13:16 af Rasmus Estrup

Efter en 2-1-sejr i fredags over Vendsyssel F.F. spiller AaB i morgen sommeropstartens anden testkamp, hvor FC Midtjylland er modstander. 

Testkampen er FC Midtjyllands første test forud for den nye sæson, og fredagens kamp spilles kl. 13.00 på FC Midtjyllands træningsanlæg i Ikast. Der er fri entré for alle interesserede. Adressen er Stadion Alle 2B, 7430 Ikast. 

FC Midtjylland livestreamer kampen på klubbens hjemmeside og YouTube-kanal.

AaB's officielle Twitter-konto vil der være opdateringer i forbindelse med scoringer, og efter kampen kan der læses et referat på www.aabsport.dk. Her vil du lørdag også kunne se et sammendrag af kampen. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Diego Caballo er ny AaB-spiller

6. juli 2023 kl. 08:09 af Rasmus Estrup

AaB og Diego Caballo indgik i går en toårig aftale, så venstreforsvareren er i AaB indtil sommeren 2025. 

Diego Caballo er hentet til Hele Nordjyllands Hold fra Sydney FC, og tidligere har han optrådt i den næstbedste spanske række, ligesom han fik sin fodboldopdragelse på Real Madrids ungdomsakademi og har spillet tre U/17-landskampe for Spanien. 

I dette interview til AaB TV kan du høre fra AaB's nye nummer 15, der træner med resten af Hele Nordjyllands Hold fra mandag 10. juli.  

Tags på denne nyhed

Sæsonens tøjkollektionen lanceres i morgen

5. juli 2023 kl. 17:17 af Rasmus Estrup

I morgen kl. 17.00 vil AaB's nye tøjkollektion med spiller- og træningstøj fra Macron blive præsenteret ved et gratis event på Vesttribunen. 

Her vil medlemmer af AaB’s spillertrup sammen med repræsentanter fra fanscenen omkring AaB løfte sløret for designet på kollektionen, herunder de nye AaB-spillertrøjer der skal pryde Hele Nordjyllands Hold i den kommende sæson.

Efter afsløringen af sæsonens tøjkollektion fra Macron vil det være muligt at bevæge sig ud i Fanzonen på Aalborg Portland Park, hvor AaB Shoppen holder åbent indtil kl. 19.00. Fra kl. 17.00-19.00 er AaB vært for en forfriskning fra baren i Fanzonen i samarbejde med Royal Unibrew.

AaB’s sæsonkortholdere har som altid mulighed for at få 10% rabat i AaB Shoppens fysiske butikker. Denne rabat gælder også på spillertøj.

Find mere info om begivenheden her.

Tags på denne nyhed
'