Bertil Grønkjær holdt nullet i sejr over Cypern

24. februar 2023 kl. 07:54 af Rasmus Estrup

Bertil Grønkjær fra AaB Akademiet er i øjeblikket med U/16-landsholdet til en UEFA Development-turnering i Cypern, og i går fik målmanden fuld spilletid.

Det skete i danskernes anden kamp ved turneringen, hvor modstanderen var netop værtsnationen Cypern, som Danmark besejrede med 3-0.

Det danske U/16-landshold vandt også første kamp ved turneringen over Skotland, og på søndag gælder det den tredje og sidste kamp mod England.

Kampen i går var Bertil Grønkjærs anden optræden for det danske U/16-landshold.

Tags på denne nyhed

AaB TV: BistroNord er ny guldpartner i AaB

23. februar 2023 kl. 15:33 af Rasmus Estrup

AaB har indgået en guldpartneraftale med den nystartede aalborgensiske kantineog cateringvirksomhedBistroNord 

BistroNord blev startet i oktober 2022, og overtog 1. december kantinedriften af deres første lokale kantine i Aalborg Øst.  

I dette indslag fra AaB TV fortæller BistroNords administrerende direktør Lars Mouritzen om partnerskabet med Hele Nordjyllands Hold.   

Tags på denne nyhed

AaB spiller i andendragten på søndag

23. februar 2023 kl. 12:56 af Rasmus Estrup

Hver gang det er muligt, spiller AaB i den rød-hvide klubdragt, men det kan ikke lade sig gøre mod FC København i Parken på søndag, hvor AaB i stedet vil være iført den blå andendragt. 

Ligesom klubdragten er andendragten også en del af Nordens Paris-kollektionen fra Macron og bærer Aalborg Tårnets benkonstruktion i designet. 

Andentrøjen er skabt i et miljøvenligt materiale, og i et tæt samarbejde mellem AaB og Macron. Du kan naturligvis købe trøjen på www.aabshoppen.dk, hvor du også finder både klubtrøjen og håndsrækningstrøjen. 

Kampen på søndag spilles kl. 16.00, og her kan du se, hvordan du kan støtte AaB i årets første udekamp. Har du ikke mulighed for at overvære kampen i Parken, kan opgøret ses på 6'eren og Discovery+ med optakt fra kl. 15.00. 

Tags på denne nyhed

HjulmandKaptain forlænger bronzeaftale i AaB

23. februar 2023 kl. 10:05 af Rasmus Estrup

Det store advokatfirma HjulmandKaptain har været partner i AaB siden 2008, og nu fortsætter partnerskabet i en ny toårig bronzeaftale.

- Vi har tradition for at støtte kultur og idræt, som kan være med til at skabe store oplevelser for mange og udvikle fællesskaber, og det oplever vi, at AaB bidrager til. Og som mangeårig partner hos AaB, så er vi selvfølgelig også med dem denne sæson, hvor vi ser frem til et forhåbentligt stærkt forår fra AaB’s side, fortæller Mads Wilkens, advokat og ejerpartner hos HjulmandKaptain.

HjulmandKaptain har kontorer med specialiserede advokater i Aalborg, Aarhus, Frederikshavn og Hjørring. I Aalborg har HjulmandKaptain adresse på Østre Havnegade 12. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Scan Global Logistics forlænger hovedparteraftale

22. februar 2023 kl. 15:00 af Rasmus Estrup

Samarbejdet indebærer blandt andet, at Scan Global Logistics, der i forvejen har en lounge på Aalborg Portland Park og eksponeres på fronten af AaB's træningstøj, nu også får sit rød-hvide logo på ryggen af AaB's spillertrøjer.

Hør mere om samarbejdet i dette AaB TV-indslag med Mads Drejer, der er Global COO & CCO hos Scan Global Logistics.

Tags på denne nyhed
'