AaB TV: Vejen til kvartfinalen

1. marts 2023 kl. 08:13 af Rasmus Estrup

I morgen aften kl. 18.00 tager AaB imod Viborg F.F. i den første af to kvartfinaler i Pokalen. Køb billetter til kampen her. 

På vej til kvartfinalen har AaB besejret Vanløse I.F. med 3-1 og Middelfart Boldklub med 2-1 efter tre scoringer af Allan Sousa samt fuldtræffere af Marco Ramkilde og Louka Prip. 

Se alle fem mål i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Inside Systems er guldpartner i AaB

28. februar 2023 kl. 16:03 af Rasmus Estrup

Inside Systems er en lokal it-virksomhed med særligt fokus  socialt ansvar, miljø og datasikkerhed, og Inside Systems er netop blevet guldpartner i AaB.

I dette indslag fra AaB TV kan du blandt andet høre AaB's administrerende direktør Thomas Bælum sætte ord på, hvordan AaB bruger samarbejdet med Inside Systems, ligesom også Inside Systems administrerende direktør Niclas Rasmussen fortæller om samarbejdet.  

Tags på denne nyhed

Spar 20% på AaB's klubtrøje og andentrøje

28. februar 2023 kl. 09:50 af Rasmus Estrup

Til fordel for Børnecancerfonden støtter AaB op om FodboldtrøjeFredag på fredag, og i den forbindelse kan du i resten af denne uge købe AaB's klubtrøje og andentrøje fra Macron til 20 procents rabat. 

Find trøjerne på www.aabshoppen.dk eller i AaB Fanshop på Aalborg Portland Park i forbindelse med torsdagskampen, hvor fanshoppen åbner både i foyeren og i fanzonen kl. 16.30. 

FodboldtrøjeFredag er et initiativ, der er startet af Danske Spil til fordel for Børnecancerfonden, som ubeskåret modtager alle donationer for gennem støtte, forskning og forebyggelse at kunne gøre en mærkbar forskel for kræftramte børn og deres familier.

AaB opfordrer alle fans til at trække i en AaB-trøje på fredag, for så er du med til at støtte kræftramte børn og deres familier gennem den måske sværeste tid i deres liv.

AaB’s indsamling til FodboldtrøjeFredag kan støttes med et valgfrit beløb via MobilePay-nummer 191848.

Læs mere om, hvordan AaB støtter FodboldtrøjeFredag her. 

Tags på denne nyhed

AaB støtter FodboldtrøjeFredag

28. februar 2023 kl. 08:45 af Rasmus Estrup

På fredag er der FodboldtrøjeFredag, som er Børnecancerfondens årlige landsindsamling, og denne støtter AaB op om i samarbejde med torsdagens kamppartner, Danske Spil.

FodboldtrøjeFredag er et initiativ, der er startet af Danske Spil til fordel for Børnecancerfonden, som ubeskåret modtager alle donationer for gennem støtte, forskning og forebyggelse at kunne gøre en mærkbar forskel for kræftramte børn og deres familier.

AaB opfordrer i den forbindelse alle AaB-fans til at trække i en AaB-trøje på fredag, for så er du med til at støtte kræftramte børn og deres familier gennem den måske sværeste tid i deres liv.

AaB’s indsamling til FodboldtrøjeFredag kan støttes med et valgfrit beløb via MobilePay-nummer 191848.

Derudover har AaB og Danske Spil til torsdagens pokalkvartfinale mod Viborg F.F. inviteret 10 familier fra børneafdelingen i Aalborg ind i en skyboks på Aalborg Portland Park, hvor de kan nyde kampen og få besøg af AaB-spillere og Theodor. Ansatte og pårørende til indlagte på børneafdelingen er også inviteret gratis på Aalborg Portland Park. 

To af de kampbrugte spillertrøjer fra kampen vil blive signeret og komme på auktion dagen efter. Og alle de indsamlede kroner fra auktionen går ligeledes ubeskåret til Børnecancerfonden.

Opbakning fra Sanistål
En af de samarbejdspartnere, der også gør noget særligt ud af FodboldtrøjeFredag i år er Sanistål, der har besøgt børneafdelingen på sygehuset med en af Saniståls elever, Asbjørn Overlade (billede), som selv har været ramt af kræft som barn.

Virksomheden, der har hovedsæde på Håndværkervej i Aalborg, går all-in og donerer på forhånd 25.000 kr., foruden den medarbejderindsamling, der begyndte i går.

Alle Saniståls medarbejdere opfordres til at bære en fodboldtrøje på fredag, og på Saniståls kontorer i både Aalborg og Billund vil der på fredag være fodboldfest til frokosten i kantinen. I Aalborg serveres gourmet-hotdogs og afholdes en fodboldquiz, hvor medarbejderne blandt andet kan vinde præmier fra AaB. 

Endelig vil flere af Saniståls butikker rundt omkring i landet støtte op om FodboldtrøjeFredag gennem forskellige konkurrencer, og på tværs af alle Saniståls kontorer vil der være en konkurrence om, hvem der kan tage det bedste holdbillede. 

Så gør ligesom AaB, Danske Spil og Sanistål, tag en fodboldtrøje på og støt op om FodboldtrøjeFredag til gavn for kræftramte børn og deres familier.

Støt AaB’s indsamling på Mobilepay via 191848.

Asbjørn Overlade fra Sanistål og sygeplejerske Stinne Just Bauditz. Foto: Lars Horn (2023)

Al praktisk info om pokalkvartfinalen

27. februar 2023 kl. 13:11 af Rasmus Estrup

Kampinfo: AaB-Viborg F.F.
Spillerunde: Kvartfinale i Pokalen
Spilledato: Torsdag 2. marts 2023
Kick-off: Kl. 18.00
Dørene åbner: Kl. 17.00
Fanzonen åbner: Kl. 16.30
Dommer: Morten Krogh

Køb billetter online
Du kan i forsalg købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan sikre dig et sæsonkortabonnement.

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 17.00 på torsdag.

Tilhængere af Viborg F.F. skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Test af billetter og sæsonkort i AaB’s app
I forårets fire første hjemmekamp er der gang i en testperiode, hvor man ved indgangene kan vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB App’en, der har fået billetter og sæsonkort integereret. 

Dette gav udfordringer i forbindelse med forårspremieren mod AGF, og derfor kan det også være en løsning at medbringe ens fysiske sæsonkort eller billet. 

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”.

Fanzonen åbner kl. 16.30
På torsdag åbner fanzonen kl. 16.30, hvor der som altid er rig mulighed for at købe mad- og drikkevarer. Derudover kan man i fanzonen også prøve kræfter med en sparkestation eller få ansigtsmaling i AaB-farver.

I fanzonen vil der på torsdag også være en særlig appelsinvogn fra Faxe Kondi med gratis smagsprøver.

Besøg AaB Fanshop i foyeren og fanzonen
På torsdag kan du naturligvis også købe masser af AaB-merchandise i AaB Fanshop både i fanzonen og i foyeren.

I foyeren ved hovedindgangen på Aalborg Portland Park har AaB Fanshop fået ny indretning, så tag et kig forbi og bliv klar til torsdagskampen med nyt AaB-merchandise.

AaB markerer #FodboldtrøjeFredag
Sammen med Danske Spil, der er kamppartner på torsdag mod Viborg F.F., markerer AaB Fodboldtrøjefredag, som er Børnecancerfondens årlige landsindsamling, og dette støtter AaB op om i samarbejde med torsdagens kamppartner, Danske Spil. 

Fodboldtrøjefredag er et initiativ, der er startet af Danske Spil til fordel for Børnecancerfonden, som ubeskåret modtager alle donationer for gennem støtte, forskning og forebyggelse at kunne gøre gør en mærkbar forskel for kræftramte børn og deres familier. 

På torsdag har AaB og Danske Spil inviteret 10 familier fra børneafdelingen i Aalborg ind i en skyboks på Aalborg Portland Park, hvor de kan nyde kampen og få besøg af AaB-spillere og Theodor. Ansatte og pårørende til indlagte på børneafdelingen er også inviteret gratis på Aalborg Portland Park.

Støt AaB's indsamling til FodboldtrøjeFredag med et valgfrit beløb via MobilePay-nummeret 191848.  

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på torsdag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen mod Viborg F.F. spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Igen i dette forår kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Det gælder således også på torsdag. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 17.00
Boderne på Aalborg Portland Park åbner en time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBVFF– følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at Kastetvej samt nogle af sidegaderne er spærret mellem Haraldslund og Skydebanevej på grund af vejarbejde. Altså kan man kun tilgå parkeringspladsen fra øst/Dannebrogsgade.

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed
'