Widell: Aldrig oplevet lignende opbakning

1. august 2023 kl. 14:51 af Rasmus Estrup

Det var en smilende Melker Widell, der gik på banen til sin første hjemmekamp på Aalborg Portland Park i lørdags, hvor knap 9.000 AaB-fans bød ham og resten af Hele Nordjyllands Hold velkommen på banen.

- Det var en utrolig stor opbakning, vi fik. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Lige fra vi gik ud til opvarmningen, hvor alle fansene bag mål hoppede, og indtil slutfløjtet, var stemningen fantastisk. Derfor var det også utrolig dejligt at vinde kampen til sidst, så vi kunne fejre de tre point sammen, siger Melker Widell.

Den svenske midtbanespiller kom til Hornevej for to uger siden, og indtil videre har han fået to startpladser i sæsonens to første sejre foran veloplagte fans på både udebane og hjemmebane.

- Støtten har været helt utrolig både ude mod B.93, hvor 1.000 fans stod langs banden hele vejen rundt om den ene målende, og i lørdags.

- Personligt har spillet på banen også føltes godt. Jeg fik en fin start mod B.93, men jeg syntes stadig, at jeg havde mere i mig, end jeg vidste i den kamp. Mod AC Horsens fik jeg vist lidt mere af, hvad jeg kan, synes jeg, siger Melker Widell.

Han er af AaB’s fans blevet kåret til kampens AaB’er i begge kampe. Noget han blev informeret om hjemmefra. 

- Det fortalte min mor mig. Og det er kun dejligt, at fansene sætter pris på det, jeg leverer på banen, siger Melker Widell, der også uden for banen er faldet godt til i klubben.

- Det er en gruppe med fantastiske folk, der er i klubben. Ikke kun holdkammeraterne, men også i trænerstaben, administrationen osv. Alle har taget godt imod mig, og det har været nemt at føle sig hjemme i AaB, siger han.

Melker Widell og resten af AaB-mandskabet står foran næste opgave søndag kl. 15.00, hvor FC Fredericia gæster Aalborg Portland Park.

- Allerede lige efter kampen mod AC Horsens gik vi i gang med at kigge frem mod kampen mod FC Fredericia, og nu går vi efter tre på stribe, siger Melker Widell.

Køb billetter til søndagskampen på Aalborg Portland Park på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed

Abonnenter kan hente billet til AaB-Næstved Boldklub

1. august 2023 kl. 08:57 af Rasmus Estrup

Fra nu og frem til torsdag kl. 9.00 har fans med billetabonnement førsteret til billetter til AaB’s NordicBet Ligaopgør mod Næstved Boldklub fredag 18. august kl. 18.30.

Kl. 9.00 på torsdag åbner billetsalget for alle interesserede til kampen.

Sådan henter du billet med et billetabonnement:

  1. Log ind med din profil på www.billet.aabsport.dk
  2. Vælg den kamp, som du ønsker at bestille billet til.
  3. Vælg det/de tribuneafsnit, som dit billetabonnement er gældende til.
  4. Vælg din plads.
  5. Tryk på Tilføj en rabat.
  6. Tryk på abonnementet.
  7. Afslut transaktionen.

Køb et billetabonnement

Billetabonnementet er til dig, der ønsker adgang til alle kampe på Aalborg Portland Park, men samtidig er klar over, at du ikke kan være der hver eneste kamp. Med et billetabonnement skal du trække billet fra kamp til kamp, og dermed optager du ikke en plads til de kampe, du ikke kommer til.

Du får adgang til at trække din billet 48 timer før, det officielle billetsalg begynder, så du er sikker på at få en plads. Du kan fortsat trække billet, efter det officielle billetsalg er begyndt, men herefter er du ikke længere garanteret en plads, hvis der bliver udsolgt.

Priserne på billetabonnementet kan ses neden for, og er et billigere alternativ til sæsonkortabonnementet. 

Bliv billetabonnent på www.billet.aabsport.dk.

 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i juli

31. juli 2023 kl. 10:48 af Rasmus Estrup

To scoringer af Nicklas Helenius samt fuldtræffere fra Lars Kramer og Lucas Andersen er med i konkurrencen om at blive månedens mål i juli 2023. 

Kandidaterne er: 
1: Lars Kramer, B.93-AaB 0-1, 22. juli
2: Lucas Andersen, B.93-AaB 0-2, 22. juli
3: Nicklas Helenius, B.93-AaB 0-3, 22. juli
4: Nicklas Helenius, AaB-AC Horsens 1-0, 29. juli

Afstemningen løber indtil onsdag 2. august kl. kl. 8.00, hvorefter vinderen kåres. Alle der deltager i afstemningen via linket, er samtidig med i lodtrækningen om Lars Kramers kampbrugte og signerede håndsrækningstrøje fra forrige sæson. 

Se målene i videoen øverst og stem her. 

Tags på denne nyhed

Gode sæsonkortpladser er blevet ledige

30. juli 2023 kl. 12:17 af Rasmus Estrup

Flere gode pladser på eksempelvis Complea Tribunen er nu igen blevet tilgængelige til sæsonkort efter lørdagens udsolgte kamp mod AC Horsens.

Så du kan nu gøre som flere end 4.300 andre AaB-fans og købe et sæsonkortabonnement eller et billetabonnement til Aalborg Portland Park på www.billet.aabsport.dk.

Et sæsonkortabonnement koster fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn, mens det nye alternativ, billetabonnementet koster 75 kr. om måneden. Læs mere om sæsonkortabonnementet og billetabonnementet her. 

Med et billetabonnement skal du aktivt trække billet fra kamp til kamp, og dermed optager du ikke en plads til de kampe, du ikke kommer til. 

Du får adgang til at trække din billet 48 timer før, det officielle billetsalg begynder, så du er sikker på at få en plads. Du kan fortsat trække billet, efter det officielle billetsalg er begyndt, men herefter er du ikke længere garanteret en plads, hvis der bliver udsolgt.

For et nytegnet abonnement er der seks måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + en måned. 

Klik her og bliv sæsonkortholder.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-AC Horsens 1-0

30. juli 2023 kl. 07:06 af Rasmus Estrup

AaB tog lørdag anden sejr i træk i NordicBet Ligaen, da sæsonens første hjemmekamp på et udsolgt Aalborg Portland Park blev vundet med 1-0 over AC Horsens. 

AaB dominerede stort kampen igennem og kom til flere store chancer, men en velspillende AC Horsens-keeper, Matej Delac, stod ofte i vejen på stregen. 

Det var også tilfældet i kampens tiende minut, hvor Allan Sousa måtte se sit straffespark reddet af den kroatiske målmand, som i modsatte ende kunne se sin målmandskollega og landsmand Josip Posavec tage sig sikkert af de muligheder, gæsterne kom frem til. 

Trods de mange chancer skulle AaB frem til 88. minut, før der kom hul på bylden. Her fandt et indlæg fra Allan Sousa vej til Nicklas Helenius, som stangede sejrsmålet i kassen til 1-0. 

I tillægstiden blev Pedro Ferreira udvist, men AaB holdt i slutminutterne stand. 

I videoen øverst kan du se et fyldigt sammendrag af kampen.

Vil du støtte Hele Nordjyllands Hold igen om en uge, kan du købe billetter til næste hjemmekamp mod FC Fredericia søndag 6. august kl. 15.00 på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed
'