Tilmelding til AaB+ for efteråret

4. august 2023 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

AaB+ er et træningskoncept, hvorigennem nordjyske børn fra U/8 til U/10 får mulighed for at få ekstra træning i AaB-regi. Selve træningerne foregår i efteråret 2023 hos partnerklubben Aalborg KFUM, men børn fra samtlige af AaB's nordjyske partnerklubber kan deltage.

AaB+ har fokus på udvikling af børnenes motoriske og tekniske færdigheder. Træningerne vil have en varighed af 60 min og varetages af trænere fra AaB.

AaB inddeler som udgangspunkt træningsgrupperne efter årgange, så U/8-spillerne træner i én gruppe, U/9-spillerne i en anden gruppe og U/10-spillerne i en tredje gruppe. AaB forbeholder sig dog retten til at justere træningsgrupperne for bedst muligt at sikre, at alle børn udfordres på et passende niveau og sikres den bedst mulige oplevelse.

I efteråret 2023 foregår AaB+ i partnerklubben Aalborg KFUM på fredage mellem kl. 16.30-17.30.

Træningen foregår på følgende 13 fredage: 1. september, 8. september, 15. september, 22. september, 29. september, 6. oktober, 13. oktober, 27. oktober, 3. november, 10. november, 17. november, 24. november og 1. december.

Prisen for deltagelse i efterårssæsonen 2023 er 999 kr. for hele forløbet. 

Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Alle spørgsmål vedrørende AaB+ træning samt tilmelding bedes rettes til Steen Ammundsen på sa@aab-as.dk.

Tilmelding U/8

Tilmelding U/9

Tilmelding U/10

Tags på denne nyhed

Fanzonen åbner kl. 12.30 på søndag

3. august 2023 kl. 14:20 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 3
Spilledato: Søndag 6. august 2023
Kick-off: Kl. 15.00
Dørene åbner: Kl. 13.30
Fanzonen åbner: Kl. 12.30
Dommer: Jacob Rasmussen

Forventet kø ved billethusene - køb billet online
På grund af det store sæsonkortsalg siden seneste hjemmekamp forventes der at være kø ved billethusene, hvor sæsonkortene udleveres.

Derfor opfordres alle fans til at købe billet på forhånd på www.billet.aabsport.dk. På www.billet.aabsport.dk kan du også gøre som flere end 4.600 andre og købe et sæsonkortabonnement eller et billetabonnement. Læs mere om abonnementerne her. 

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner allerede kl. 13.00 på søndag, hvor det naturligvis også er muligt at købe billetter.

Tilhængere af FC Fredericia skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Vis billet eller sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
Ved indgangene kan man vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen, der har fået billetter og sæsonkort integereret. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Dette gav enkelte udfordringer i forbindelse med nogle af årets første kampe, og derfor kan det også være en løsning at medbringe ens fysiske sæsonkort eller billet. 

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”.

Fanzonen åbner kl. 12.30
AaB’s fanzone åbner kl. 12.30 på søndag, og frem mod kampstart vil der være forskellige aktiviteter.

Du har eksempelvis mulighed for at få ansigtsmaling i AaB-farver eller prøver kræfter med en Goal Station.

Derudover er det som altid også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne. 

Bliv klædt på til sæsonen i AaB Fanshop
I AaB Fanshop i både foyeren og fanzonen kan du på søndag blandt andet købe AaB’s nye klubdragter og andendragter fra Macron. Ligeledes finder du nye halstørklæder i AaB Fanshop. 

Fanshoppen åbner kl. 12.30 i fanzonen og 13.00 i foyeren, så kig forbi og bliv klædt rigtig på til denne sæson.

I fanzonen vil der på søndag også være en salgsvogn med AaB-merchandise med særlige kampdagstilbud. Det er kun muligt at anvende betalingskort hos salgsvognen. 

Overrækkelse af Hele Nordjyllands Håndsrækning i pausen
I pausen af søndagskampen mod FC Fredericia vil foreningen BHOV - Forældre til børn med særlige behov i Aalborg kommune få overrakt en check på 30.200 kr. fra AaB, Arbejdernes Landsbank og Macron, som gennem salget af sidste sæsons håndsrækningstrøje har doneret 100 kr. pr. solgt trøje til et godt formål i Nordjylland gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning. 

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på søndag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Resten af året kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Det gælder således også på søndag. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 13.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBFCF – følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at dele af Kastetvej er blevet ensrettet, og at der fortsat foregår vejarbejde omkring Kastetvej. For at tilgå parkeringspladsen mellem Haraldslund og Aalborg Portland Park skal man køre ad Peder Skrams Gade og Suensonsgade for at komme på tilkørslen fra Kastetvej. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der ca. fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Grønkjær startede inde i stor dansk U/17-sejr

3. august 2023 kl. 10:16 af Rasmus Estrup

Det danske U/17-landshold tog i går hul på den internordiske turnering Open Nordic i Finland med en 6-2-sejr over Norge.

Målmand Bertil Grønkjær fra AaB Akademiet var med i startopstillingen og stod på kassen i første halvleg, inden han blev udskiftet ved pausestillingen 3-1. 

Kampen i går var Bertil Grønkjærs første for U/17-landsholdet og sjette ungdomslandskamp i alt. 

Det danske U/17-landshold spiller igen i morgen mod Færøerne. 

Tags på denne nyhed

Billetsalget er i gang til AaB-Næstved Boldklub

3. august 2023 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Efter billetabonnenternes 48 timers førsteret er billetsalget nu åbent for alle til AaB's hjemmekamp mod Næstved Boldklub fredag 18. august kl. 18.30. 

Køb billetterne på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan sikre dig billetter til AaB's næste hjemmekamp, som spilles på søndag kl. 15.00 mod FC Fredericia. 

www.billet.aabsport.dk kan du også gøre som flere end 4.600 andre AaB-fans og købe et sæsonkortabonnement eller et billetabonnement. Læs mere om mulighederne for det her. 

Tags på denne nyhed

AaB runder 4.600 sæsonkortholdere

2. august 2023 kl. 12:53 af Rasmus Estrup

AaB oplever fortsat stor opbakning til Hele Nordjyllands Hold, og antallet af sæsonkortholdere er de seneste dage steget markant. 

Siden den udsolgte kamp i lørdags mod AC Horsens har flere end 200 AaB-fans købt et sæsonkort til Aalborg Portland Park. Det betyder samtidig, at AaB for første gang runder 4.600 sæsonkortholdere, hvilket er flere end nogensinde før. 

Du kan selv blive sæsonkortholder til Aalborg Portland Park på www.billet.aabsport.dk, hvor du også - som noget nyt - kan tegne et billetabonnement, der er et billigere alternativ til et sæsonkortabonnement. 

Sæsonkortabonnementet starter fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. Med et sæsonkortabonnement er man sikret en plads til hver kamp.

Et billetabonnement, der koster fra 75 kr. om måneden, kræver, at man til hver kamp aktivt skal hente billetterne online. Man har 48 timers førsteret til billetterne, inden billetsalget åbner for alle, så man er sikker på at have mulighed for at få billet. 

Læs mere om sæsonkortabonnementet og billetabonnementet her. 

Tags på denne nyhed
'