Grønkjær startede inde i stor dansk U/17-sejr

3. august 2023 kl. 10:16 af Rasmus Estrup

Det danske U/17-landshold tog i går hul på den internordiske turnering Open Nordic i Finland med en 6-2-sejr over Norge.

Målmand Bertil Grønkjær fra AaB Akademiet var med i startopstillingen og stod på kassen i første halvleg, inden han blev udskiftet ved pausestillingen 3-1. 

Kampen i går var Bertil Grønkjærs første for U/17-landsholdet og sjette ungdomslandskamp i alt. 

Det danske U/17-landshold spiller igen i morgen mod Færøerne. 

Tags på denne nyhed

Billetsalget er i gang til AaB-Næstved Boldklub

3. august 2023 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Efter billetabonnenternes 48 timers førsteret er billetsalget nu åbent for alle til AaB's hjemmekamp mod Næstved Boldklub fredag 18. august kl. 18.30. 

Køb billetterne på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan sikre dig billetter til AaB's næste hjemmekamp, som spilles på søndag kl. 15.00 mod FC Fredericia. 

www.billet.aabsport.dk kan du også gøre som flere end 4.600 andre AaB-fans og købe et sæsonkortabonnement eller et billetabonnement. Læs mere om mulighederne for det her. 

Tags på denne nyhed

AaB runder 4.600 sæsonkortholdere

2. august 2023 kl. 12:53 af Rasmus Estrup

AaB oplever fortsat stor opbakning til Hele Nordjyllands Hold, og antallet af sæsonkortholdere er de seneste dage steget markant. 

Siden den udsolgte kamp i lørdags mod AC Horsens har flere end 200 AaB-fans købt et sæsonkort til Aalborg Portland Park. Det betyder samtidig, at AaB for første gang runder 4.600 sæsonkortholdere, hvilket er flere end nogensinde før. 

Du kan selv blive sæsonkortholder til Aalborg Portland Park på www.billet.aabsport.dk, hvor du også - som noget nyt - kan tegne et billetabonnement, der er et billigere alternativ til et sæsonkortabonnement. 

Sæsonkortabonnementet starter fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. Med et sæsonkortabonnement er man sikret en plads til hver kamp.

Et billetabonnement, der koster fra 75 kr. om måneden, kræver, at man til hver kamp aktivt skal hente billetterne online. Man har 48 timers førsteret til billetterne, inden billetsalget åbner for alle, så man er sikker på at have mulighed for at få billet. 

Læs mere om sæsonkortabonnementet og billetabonnementet her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i juli

2. august 2023 kl. 08:18 af Rasmus Estrup

Af AaB's fire fuldtræffere i juli var det Nicklas Helenius' scoring til 3-0 i tillægstiden af sæsonpremieren på udebane mod B.93, der var månedens bedste mål. 

Det har AaB's fans vurderet gennem en afstemning, hvor 3-0-scoringen på Østerbro Stadion, der blev banket op i målhjørnet, fik 37 procent af stemmerne. Andenpladsen gik til Nicklas Helenius' sejrsmål mod AC Horsens, mens Lucas Andersens 2-0-scoring mod B.93 fik tredjepladsen. 

AaB takker alle, der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om Lars Kramers kampbrugte og signerede håndsrækningstrøje fra forrige sæson. Vinderen af trøjen blev Karl, der bliver kontaktet direkte på mail af AaB. 

Tags på denne nyhed

To karantænedage til Pedro Ferreira

2. august 2023 kl. 07:42 af Rasmus Estrup

Seks minutter inde i tillægstiden af AaB's kamp mod AC Horsens i lørdags fik Pedro Ferreira direkte rødt for et frispark begået mod David Kruse. 

Forseelsen er blevet takseret til 36 karantænepoint til den portugisiske midtbanespiller, hvilket betyder, at han er i karantæne i de to næste runder af NordicBet Ligaen. 

Dermed er han ikke i spil mod FC Fredericia søndag 6. august og FC Helsingør fredag 11. august. 

I de samme to kampe har målmandstræner Poul Buus ligeledes karantæne, da han - kort inden Pedro Ferreiras udvisning - modtog først et gult og siden et rødt kort, hvilket også er takseret til to spille dages karantæne. 

Både Pedro Ferreira og Poul Buus har overstået karantænedagene, når AaB møder Næstved Boldklub fredag 18. august, ligesom de kan være med til AaB's pokalkamp på udebane mod Egen Ungdoms- og Idrætsforening tirsdag 15. august.  

Køb billetter til søndagskampen mod FC Fredericia på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed
'