Akademikampe udskydes på grund af vejret

8. august 2023 kl. 09:46 af Rasmus Estrup

Dagens tre akademikampe for AaB's U/19 Ligahold, U/17 Ligahold og U/15 Ligahold udskydes. 

De tre mandskaber skulle alle have åbnet sæsonen på Hornevej mod Esbjerg fB i dag, men på grund af vindstød af stormstyrke i Nordjylland, har klubberne besluttet at udskyde kampene til et endnu ikke fastlagt tidspunkt. 

Tags på denne nyhed

Abonnenter kan hente billet til to hjemmekampe

8. august 2023 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Fra nu og frem til torsdag 10. august kl. 9.00 har fans med billetabonnement førsteret til billetter til AaB’s to NordicBet Ligakampe mod Hillerød Fodbold og Kolding I.F. Kampen mod Hillerød Fodbold spilles søndag 27. august kl. 15.00, og søndag 3. september kommer Kolding I.F. på besøg på Aalborg Portland Park. 

Kl. 9.00 på torsdag åbner billetsalget for alle interesserede til kampen på www.billet.aabsport.dk, hvor man også kan købe billetter til AaB's næste hjemmekamp mod Næstved Boldklub fredag 18. august. 

Sådan henter du billet med et billetabonnement:

  1. Log ind med din profil på www.billet.aabsport.dk
  2. Vælg den kamp, som du ønsker at bestille billet til.
  3. Vælg det/de tribuneafsnit, som dit billetabonnement er gældende til.
  4. Vælg din plads.
  5. Tryk på Tilføj en rabat.
  6. Tryk på abonnementet.
  7. Afslut transaktionen.

Køb et billetabonnement

Billetabonnementet er til dig, der ønsker adgang til alle kampe på Aalborg Portland Park, men samtidig er klar over, at du ikke kan være der hver eneste kamp. Med et billetabonnement skal du trække billet fra kamp til kamp, og dermed optager du ikke en plads til de kampe, du ikke kommer til.

Du får adgang til at trække din billet 48 timer før, det officielle billetsalg begynder, så du er sikker på at få en plads. Du kan fortsat trække billet, efter det officielle billetsalg er begyndt, men herefter er du ikke længere garanteret en plads, hvis der bliver udsolgt.

Priserne på billetabonnementet kan ses neden for, og er et billigere alternativ til sæsonkortabonnementet. 

Bliv billetabonnent på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed

Alle mand til Helsingør!

7. august 2023 kl. 14:30 af Rasmus Estrup

Opbakningen har været helt i top til sæsonens tre første kampe i NordicBet Ligaen. På seneste udebanetur til Østerbro Stadion var der ca. 1.000 AaB-fans med, og på fredag skal vi på besøg hos FC Helsingør. 

Navn: Helsingør Stadion
Kapacitet: 4.000 tilskuere
Kapacitet udebaneafsnit: 1.000 ståpladser (+50 siddepladser)
Placering udebaneafsnit: Afsnit I + H. Stemningsskabende fans skal være i sektion I.

Billetpriser:
Voksen: 100 kr.
Studerende og pensionister: 50 kr.
Børn (indtil 16 år): 25 kr.
Køb din billet her: https://shop.fchelsingor.dk/da/kampe/FCHAAB11082023 

OBS. FC Helsingør opfordrer alle til at købe billet online. Det er dog muligt at købe billet på stadion, men kun med MobilePay eller kort.

Dørene åbner 1 time før kampstart. 

Transport til og fra Helsingør Stadion:

Fælles:
ASC arrangerer endnu engang bustur til og fra Helsingør for både medlemmer og ikke-medlemmer. Deadline for tilmelding er tirsdag 8. august kl. 20.00. Læs mere og bestil turen her

Der er afgang fra parkeringspladsen bag Complea Tribunen på Aalborg Portland Park kl. 11.30 og forventet hjemkomst på Aalborg Portland Park omkring kl. 01.45.

Kør selv:
Adresse: Gl. Hellebækvej 63-65, 3000 Helsingør

Parkering: Udebanefans henvises til parkeringspladsen ved Helsingør Ungdomsskole på Rasmus Knudsensvej 52, hvorfra der er 500 meters gang gennem skoven til stadion.

Offentlig transport:
Tog: 940R + RE (nærmeste station er Højstrup St.). Herfra ca. fem minutters gang. Yderligere information om togene findes på dsb.dk.

Bus: 342 + 353 (nærmeste stoppested er Helsingør Vandrehjem). Herfra ca. seks minutters gang.

Mad og drikke:
Der vil være mulighed for at købe mad og drikke i udebaneafsnittet.

Tifo, bannere, m.m.
Som udgangspunkt er nedenstående remedier tilladte på Helsingør Stadion. Bemærk, at sikkerhedschefen kan begrænse adgangen for visse remedier, hvis det begrundes i et sikkerhedshensyn.
- Små flag
- Megasize flag (3×3 meter og opefter)
- Trommer, Megafoner
- Bannere – gruppebannere, tribunebannere mv. i 1,5 meters højde
- Creperuller, Balloner, Papirark: A4, A3, A2, A1, A0
- Derudover er ekstra remedier naturlige. Det gælder strips, gaffatape, malertape, ekstra batterier mv.

Store bannere, rulleflag og større tifoarrangementer kræver en ansøgning til FC Helsingørs sikkerhedschef Lars Newton på ln@fchelsingor.dk eller tlf. 40744296. Dette gælder for både deres egne fans såvel som for udebanefans. Som udgangspunkt forsøger FC Helsingør at imødekomme tifoansøgninger inden for rimelighedens grænser. 

Fan-medier:
Pressekoordinator Jesper Teslak-Larsen kan kontaktes på JTL@FCHELSINGOR.DK

Tags på denne nyhed

Ekstra træningspas til AaB+ i efteråret

7. august 2023 kl. 11:50 af Rasmus Estrup

AaB+ er et træningskoncept, hvorigennem nordjyske børn fra U/8 til U/10 får mulighed for at få ekstra træning i AaB-regi. Selve træningerne foregår i efteråret 2023 hos partnerklubben Aalborg KFUM, men børn fra samtlige af AaB's nordjyske partnerklubber kan deltage.

AaB+ har fokus på udvikling af børnenes motoriske og tekniske færdigheder. Træningerne vil have en varighed af 60 min og varetages af trænere fra AaB.

AaB inddeler som udgangspunkt træningsgrupperne efter årgange, så U/8-spillerne træner i én gruppe, U/9-spillerne i en anden gruppe og U/10-spillerne i en tredje gruppe. AaB forbeholder sig dog retten til at justere træningsgrupperne for bedst muligt at sikre, at alle børn udfordres på et passende niveau og sikres den bedst mulige oplevelse.

I første omgang var der i efteråret træningstider på fredage mellem kl. 16.30, og 17.30, men få timer efter at pladserne på disse gold blev tilgængelige i fredags, blev alle pladser besat. 

Derfor er der nu åbnet for et ekstra træningspas, der ligger på fredage fra kl. 17.45-18.45. Også disse træninger afholdes hos partnerklubben Aalborg KFUM. 

Træningerne foregår på følgende 13 fredage: 1. september, 8. september, 15. september, 22. september, 29. september, 6. oktober, 13. oktober, 27. oktober, 3. november, 10. november, 17. november, 24. november og 1. december.

Prisen for deltagelse i efterårssæsonen 2023 er 999 kr. for hele forløbet. Find forløbene for de pågældende årgange (U/8, U/9 og U/10) på www.billet.aabsport.dk.

Også på de nye træningstidspunkter er der et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Alle spørgsmål vedrørende AaB+ træning samt tilmelding bedes rettes til Steen Ammundsen på sa@aab-as.dk.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Aalborg Portland har forlænget stadionaftalen

7. august 2023 kl. 09:58 af Rasmus Estrup

I sommerpausen kunne AaB og Aalborg Portland offentliggøre en forlængelse af stadionaftalen, der betyder, at AaB's hjemmebane fastholder navnet Aalborg Portland Park indtil sommeren 2026. 

Samtidig har Aalborg Portland fået to nye, røde bander i hver ende af banen, hvilket betyder, at Aalborg Portland Park til denne sæson er blevet endnu mere rød. 

I dette indslag fra AaB TV kan høre fra Michael Lundgaard Thomsen, der er direktør i Aalborg Portland, som umiddelbart inden søndagens sejr over FC Fredericia satte ord på samarbejdet med Hele Nordjyllands Hold. 

'