U/19 Ligasejr over Brøndby I.F.

17. april 2023 kl. 09:01 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-Brøndby I.F. 3-2

AaB’s U/19 Ligahold havde lørdag besøg af Brøndby I.F., som blev besejret med 3-2.

AaB fik en perfekt start på kampen, da Oliver Ross sendte et frispark direkte i kassen efter to minutter, og ved pausen var stillingen fortsat 1-0 til AaB.

I anden halvleg kom gæsterne stærkt ud, og med to scoringer af Clement Mutahi Bischoff inden for halvlegens første 12 minutter var Brøndby I.F. pludselig foran 2-1.

Brøndby-målscoreren blev i 59. minut udvist, og herefter ændrede AaB sit presspil, hvilket var med til at ændre kampbilledet.

11 minutter før tid udmøntede det sig i en udligning af Fisnik Isaki til 2-2, og blot tre minutter senere fandt Gustav Dahl Donovan Bagou i det lille felt, hvorfra den indskiftede angriber sikkert satte den sejrsgivende 3-2-scoring i kassen.

- Det var en af de kampe, hvor vi endelig lykkedes med at få skovlen under en af de store klubber, og et af de akademier, vi gerne vil slå. Og selvom Brøndby I.F. var dygtige, så fik vi fulgt gameplanen godt, og vi lykkedes med at være dygtige til at være kompakte og forsvare vores eget felt, samtidig med at vi også kom frem til chancer, siger U/19 Ligatræner Lars Noer Madsen.

- Overordnet set var det en intens og lærerig kamp, og det var fedt at se, at drengene virkelig stod sammen. Da vi kom i overtal, lagde vi vores presspil om, og det gjorde, at vi fik mødt deres opspil meget tidligere, og sammen med indskiftningerne var det med til at vende kampen og sikre os sejren, siger U/19 Ligatræneren.

AaB’s U/19 Ligahold spiller igen på lørdag kl. 13.00 mod Lyngby Boldklub på Hornevej, og inden opgøret ligger AaB på 11. pladsen i U/19 Ligaen.

U/17 Ligaen: AaB-Brøndby I.F. 2-3

I U/17 Ligaholdets kamp mod Brøndby I.F. var cifrene vendt om, da gæsterne snuppede en sejr på 3-2.

Allerede efter tre minutter kom gæsterne foran på et hjørnespark, og i det første kvarter var Brøndby I.F. mest toneangivende, men efterfølgende kæmpede AaB sig tilbage i opgøret, og ti minutter før pausen udlignede Valdemar Møller Damgaard til pausestillingen 1-1.

Et minut efter pausen kom Brøndby I.F. i front igen med scoringen til 2-1, men blot to minutter senere udlignede Bertram Skovgaard til 2-2 på et straffespark.

Desværre gik der blot yderligere to minutter, før gæsterne kunne score til 3-2 efter endnu et hjørnespark.

Selvom AaB blandt andet tilspillede sig en friløber og havde to træf på overliggeren, blev gæsternes 3-2-scoring kampens sidste.

- Vi kom ikke ud til kampen som ønsket, og det var fortjent, at de fik en tidlig scoring, men omvendt var det også fortjent, at vi fik udlignet inden pausen, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- Alt i alt var det en kamp, hvor vi skabte nok til som minimum at have fået et point med fra, men vi var desværre ikke helt skarpe nok hverken offensivt eller på vores defensive standarder, siger Theis Larsen.

I U/17 Ligaen ligger AaB på 13. pladsen inden hjemmekampen mod Lyngby Boldklub på lørdag kl. 15.15.

U/15 Ligaen: AaB-Brøndby I.F. 1-3

Efter otte ubesejrede kampe i træk tabte U/15 Ligaholdet i weekenden 3-1 mod Brøndby I.F. på Hornevej.

Efter kampens første tre minutter var Brøndby I.F. allerede kommet foran med 2-0, og kort inden pausen blev gæsternes føring udbygget til 3-0.

Midt i anden halvleg faldt AaB’s reduceringsmål til slutresultatet 3-1, da Valdemar Rubæk Vestergaard udnyttede en assist fra Asger Frederiksen.

Efter lørdagens nederlag ligger AaB på syvendepladsen i U/15 Ligaen, og AaB spiller sin næste U/15 Ligakamp 29. april på udebane mod Randers Freja FC.

AaB'er udtaget til U/16 Future-samling

17. april 2023 kl. 07:54 af Rasmus Estrup

26. april er der U/16 Future-træning i Nyborg for ungdomsspillere i årgang 2007, og med til træningssamlingen er AaB Akademiets Jimmy Bihame Rukara.

Future-landsholdet er for spillere med et fodboldmæssigt stort potentiale, men som er kortere i deres biologiske udvikling end deres jævnaldrene.

Alle mand til Silkeborg!

16. april 2023 kl. 10:40 af Rasmus Estrup

AaB's to næste kampe spilles begge i Silkeborg. Det første opgør er i 3F Superligaen fredag 21. april, mens det tirsdag 25. april gælder første opgør i Pokalens semifinaler. Begge opgør er med kampstart kl. 19.00.

Find alt praktisk info om hvordan du kan støtte Hele Nordjyllands Hold i de vigtige kampe på udebane herunder:

Stadion: JYSK Park
Kapacitet: 10.000
Placering udebaneafsnit: 17-Tribunen (sektion E1 og E2)

Billetter:
Voksen: 100 kr. (+20 kr. på kampdag)
Under 16 år: 50 kr. (+20 kr. på kampdag)

Du kan vælge at printe din billet hjemmefra i A4-format eller have billet klar på din smartphone.

Billetter kan også købes i billetboden ved udebaneafsnittet før kampen, såfremt der ikke er udsolgt. Her pålægges dog gebyr på 20 kr.

NB: Der tages imod Dankort i både billet- og madboder

Adgang for kørestolsbrugere:
Kørestolsbrugere har gratis adgang til JYSK Park inklusive en ledsager. Kørestole kan køres direkte ind på nederste tribuneafsnit på alle tribuner, Den Røde Tribune, Mascot Tribunen og 17-tribunen (udebaneafsnit), hvor der vil være reserverede pladser. Henvendelse i billetboden for nærmere anvisning af plads.

Silkeborg I.F. gør opmærksom på, at personer der udviser tilhørsforhold til udeholdet i andre sektioner end udebaneafsnittet, gennem påklædning, adfærd el. lign. vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Transport til og fra Silkeborg

Fælles:
AaB Support Club arrangerer bustur til begge kampe - inkl. billet - og til yderste favorable priser. Det er muligt at tilmelde sig som både medlem og ikke-medlem af ASC. Læs mere her: https://aabsupportclub.dk/produkt-kategori/busture/

Kør selv:
Adresse: Ansvej 108, 8600 Silkeborg

Offentlig transport:
Med offentlig transport har bybuslinje 11 stoppested 200 meter fra JYSK Park.

Parkering:
Det anbefales at medrejsende AaB-fans parkerer ved Marienlundsvej ved Ferskvandscentret, som ligger umiddelbart bag JYSK Park.

Tifo og andre fanremedier:
Silkeborg I.F. ønsker at fremme den gode stemning og den gode fankultur. For at sikre den bedst mulige oplevelse på JYSK Park må udeholdets fans medbringe følgende uden forudgående sikkerhedsgodkendelse:

- Creperuller og konfettirør kan ikke godkendes

Dette er et uddrag af 3F Superligaens fælles tifo-regler – her finder du det samlede regelsæt.

AaB takker jer alle for den flotte støtte på udebane og ønsker alle en god kamp.

AaB TV: FC Midtjylland-AaB 1-1

15. april 2023 kl. 07:24 af Rasmus Estrup

AaB spillede fredag aften 1-1 på udebane mod FC Midtjylland i en kamp, der var fyldt med chancer.

I første halvleg havde Nicklas Helenius blandt andet en stor hovedstødschance, som Jonas Lössl reddede fra tæt hold, inden Allan Sousa i 42. minut sparkede AaB foran med 1-0, da han flugtede Daniel Granlis tværgående hovedstød i kassen.

Efter pausen havde Nico Mantl en stor fodparade på et forsøg fra Gustav Isaksen, inden Lucas Andersen var tæt på at øge AaB's føring, men igen var FC Midtjylland-keeperen på plads med en flot redning.

I 82. minut udlignede hjemmeholdet så til slutresultatet 1-1, da Gustav Isaksen sendte et langskud mod mål, og på vej mod kassen, blev bolden afrettet, så den sad helt ude ved den ene opstander.

I videoen øverst kan du se et fyldigt sammendrag af kampen.