Påskepakker i AaB Shoppen

4. april 2023 kl. 13:44 af Rasmus Estrup

Påskedagene nærmer sig, og det kan du udnytte i AaB Shoppen, hvor du i denne uge finder Påskepakker. Her kan du købe tre stykker merchandise og kun betale for to af dem. 

Sammensæt din egen Påskepakke her. 

Det er muligt at få del i 3 for 2-tilbuddet indtil søndag 9. april klokken 23.59.

Tags på denne nyhed

AaB er iført klubdragten i kvartfinalen

4. april 2023 kl. 09:17 af Rasmus Estrup

AaB er klædt i den rød-hvide klubdragt, når Hele Nordjyllands Hold skærtorsdag kl. 15.00 spiller returopgøret i Pokalens kvartfinale på udebane mod Viborg F.F. Du kan købe billetter til kampen her. 

Hver gang det kan lade sig gøre, spiller AaB i klubdragten, og det er således også tilfældet på torsdag i Viborg, hvor AaB med en 2-0-sejr i bagagen fra første kvartfinale på Aalborg Portland Park skal forsøge at sikre sig en plads i pokalsemifinalen. 

Klubdragten er skabt i et tæt samarbejde med Macron, og trøjen er en del af Nordens Paris-kollektionen, hvorfor Aalborg Tårnets benkonstruktion også indgår i designet. Trøjen er lavet i et miljøvenligt materiale af 100% genanvendt plastik, og én trøje består således af plastik fra 13 halv-liters plastikflasker.

Køb trøjen på www.aabshoppen.dk, hvor du også kan få fingrene i andentrøjen, håndsrækningstrøjen og målmandstrøjen. 

Klik her og læs mere om, hvordan du kan støtte AaB i pokalkvartfinalen på torsdag. 

Tags på denne nyhed

Alle mand til Viborg!

3. april 2023 kl. 13:31 af Rasmus Estrup

Navn: Energi Viborg Arena
Kapacitet: 10.000
Kapacitet udebaneafsnit: 1.342
Placering udebaneafsnit: Nordtribunen, sektion F

Billetpriser:
U/16: 80,- (24 timer før kampstart: 120,-)
Studerende: 80,- (24 timer før kampstart: 120,-)
Pensionist: 100,- (24 timer før kampstart: 40,-)
Voksne: 120,- (24 timer før kampstart: 160,-)

Da der forventes et stort antal AaB’ere til kampen, opfordres alle til at købe billetten inden kampdagen, så vi sammen undgår kø.

Køb billetter til kampen på https://vff.eventii.dk/

OBS: Det er ikke tilladt at bære udeholdets merchandise andre steder end i udebaneafsnittet.

Der er mulighed for at købe billetter i ved billetlugen i udebaneafsnittet.

Scannerne ved indgangene kan scanne billetterne via mobil.

Udebanefans skal stå på Afsnit F på Nordtribunen. Dørene til stadion åbnes ca. 75 minutter før kampstart. 

Transport til og fra Viborg

Fælles:
AaB Support Club arrangerer bustur for både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen. AaB har doneret et stort antal billetter til kampen, hvorfor de første 160 tilmeldte til turen får billetten med i prisen. Du kan som medlem af ASC komme med på turen for blot 100 kr. inkl. billet (ASC Junior: 50 kr.). Er du ikke medlem af ASC kan du komme med for 150 kr. Du kan læse mere om busturen og tilmelde dig her.

Fanbusser kan køre ind fra Tingvej og parkere langs Nordtribunen.

Kør selv:
Adresse: Stadion Allé 7, 8800 Viborg

AaB-fans opfordres til at parkere ved Feltbanen, som er markeret med orange på kortet nedenfor. Herfra er der få minutters gang til Energi Viborg Arena.

Tifo: 

Mål i udebaneafsnit: 
Viborg F.F.'s primære udebaneafsnit er 44 meter bredt og 12,8 meter højt.

Der er mulighed for at hænge bannere på bannerwire ved banehegnet. Maksimalt 1,3 meter i højden og 13,5 meter i bredden.

Ved bølgebrydere på afsnittet kan der hænges bannere i maksimalt 1,10 meter i højden og 3 meter i bredden.

Tilladte materialer uden særlig tilladelse: 
Store Flag (3m x 3m)  
Teleskopstænger 
Små Flag (1,5m x 1,5m) 
Trommer  
Megafoner  

Mad og drikke:  
Alm. fadøl (0,4) kr. 45,-
Stor fadøl (0,7) kr. 70,-
Sodavand kr. 30,-
Kildevand kr. 20,-
Frankfurter m. brød kr. 45,-
2 grillpølser m. brød kr. 40,-
Fransk hotdog kr. 30,-
Kaffe/te/kakao kr. 15,-
Chips kr. 15,-
Slikpose kr. 25,-  

AaB takker alle for støtten på udebane.  

Tags på denne nyhed

Salget af træningstilbuddet AaB+ er i gang

3. april 2023 kl. 13:00 af Rasmus Estrup

AaB+ er et ekstra træningstilbud til U/8-, U/9- og U/10-børn i Nordjylland. Træningen er tilgængelig for alle uanset niveau og er et supplement til træningen hjemme i egen klub.

AaB+ er et nyt træningskoncept, hvorigennem nordjyske børn fra U/8-U/10 nu får mulighed for at få ekstra træning i AaB-regi. Selve træningerne foregår her i foråret 2023 hos partnerklubben Aalborg KFUM, men børn fra samtlige af AaB’s nordjyske partnerklubber kan deltage via tilmelding.

Træningskonceptet har fokus på udvikling af børnenes motoriske og tekniske færdigheder. Alle træningspas vil have en varighed af 60 minutter og varetages af trænere fra AaB.

AaB inddeler som udgangspunkt træningsgrupperne efter årgange, så U/8-spillerne træner i én gruppe, U/9-spillerne i en anden gruppe og U/10-spillerne i en tredje gruppe. AaB forbeholder sig dog retten til at justere træningsgrupperne for bedst muligt at sikre, at alle børn udfordres på et passende niveau og sikres den bedst mulige oplevelse.

I første omgang var der træningstider fredage fra kl. 16.30-17.30, men pladserne til disse træninger blev hurtigt udsolgt.

Derfor bliver der nu også åbnet for træningspas fredage fra kl. 17.45-18.45 hos partnerklubben Aalborg KFUM. 

Træningen foregår på følgende otte fredage: 14. april, 21. april, 28. april, 12. maj, 26. maj, 2. juni, 9. juni og 16. juni.

Prisen for deltagelse i resten af forårssæsonen 2023 er 799 kr. for hele forløbet. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Tilmeld AaB+ for U/8 her. 

Tilmeld AaB+ for U/9 her. 

Tilmeld AaB+ for U/10 her. 

Tags på denne nyhed

Nederlag til AaB Akademiet

3. april 2023 kl. 09:47 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-FC Nordsjælland 2-4

AaB’s U/19 Ligahold måtte lørdag se sig besejret af FC Nordsjælland, da det to hold tørnede sammen på AaB’s anlæg på Hornevej.

Gæsterne bragte sig i front efter 20 minutter på et frispark, men kort efter udlignede AaB på en omstilling, da Oscar Meedom sendte bolden i nettet efter oplæg fra Fisnik Isaki.

Umiddelbart inden pausen kom gæsterne foran med 2-1 på et straffespark sat ind af Conrad Harder, som med to yderligere scoringer - efter nordjyske boldtab og passivt forsvarsspil - i løbet af de første 20 minutter af anden halvleg scorede et hattrick og sendte gæsterne i front med 4-1.

Fem minutter før tid reducerede AaB’s Anders Noshe til 4-2 på en returbold, og selvom AaB forsøgte at jagte flere mål mod slutningen, endte det med et nederlag på 4-2. 

- Selvom vi tabte, var det var en kamp, hvor vi kan mærke, at vi har udviklet os som hold, fordi vi kan spille med og undervejs også dominere et af de bedste U/19 Ligahold, og undervejs er der momenter hvor vi spiller rigtig fin fodbold. Så på det kollektive plan kan vi være tilfreds med kampen, siger U/19 Ligatræner Lars Noer Madsen. 

- Men vi tabte, fordi vi på nogle punkter manglede kvalitet, parathed og kynisme. I begge ender. Vi skal være bedre til at vurdere, hvor og hvornår vi kan spille med risiko, og vi skal vise mere modenhed og kynisme for at vinde flere kampe, siger Lars Noer Madsen. 

U/19 Ligaholdet, der indtager 12. pladsen med 15 point, spiller på onsdag på udebane mod OB, der indtager niendepladsen.

U/17 Ligaen: AaB-FC Nordsjælland 0-1

Heller ikke i U/17 Ligamødet med FC Nordsjælland lykkedes det AaB-holdet at tage point i weekenden.

Gæsterne kom foran på et straffespark tidligt i første halvleg, men frem mod 70. Minut var det en meget lige kamp, hvor AaB kom frem til flest store muligheder. Desværre blev bolden ikke puttet i kassen, og i slutningen af kampen var det FC Nordsjælland, der var tættest på at udbygge deres føring, men opgøret bød kun på den tidlige straffesparksscoring.

Derfor endte det med et nederlag på 1-0.

- Langt hen ad vejen var vi godt med. De var mest på bolden, men vi stod kontrolleret defensivt, og i den første time af kampen var det os, der skabte de største chancer. Desværre var vi ikke skarpe nok, og da vi så også forærede dem et tidligt straffespark, gjorde vi det svært for os selv, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

Også U/17 Ligaholdet spiller på onsdag på udebane mod OB. Inden kampen ligger AaB på sidstepladsen med seks point, mens OB ligger på syvendepladsen. 

Tags på denne nyhed
'