AaB TV: Fem seneste mål mod Lyngby Boldklub

13. oktober 2022 kl. 14:59 af Rasmus Estrup

AaB møder i morgen Lyngby Boldklub på udebane i 13. runde af 3F Superligaen, og her kan du se, hvordan du kan støtte Hele Nordjyllands Hold på Lyngby Stadion, hvor der er Oktoberfest for AaB's fans. 

Inden kampen i morgen kan du i videoen øverst gense AaB's fem seneste scoringer mod fredagens modstander. 

Der er blandt andet pokalscoringer af Iver Fossum og Milan Makaric samt Allan Sousas fuldtræffer fra sæsonens første møde med Lyngby Boldklub. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om Lyngby Boldklub og AaB…

13. oktober 2022 kl. 11:53 af Brian Andersen

- at den forestående duel er 3F Superligakamp nummer 60 mellem Lyngby Boldklub og AaB. Statistikken siger 25 sejre til AaB, 17 uafgjorte og 17 nederlag samt en målscore på 96-66 set med AaB’s øjne.

- at det er mere end 18 måneder siden, at AaB senest spillede en 3F Superligakamp på Lyngby Stadion. Dengang – som følge af pandemien – var der ingen tilskuere på stadion, der så de to klubber spille 2-2 efter først en føring til udeholdet, dernæst en føring til hjemmeholdet og slutteligt en udligning i kampens slutning. Mathias Ross og Iver Fossum var målscorere for AaB.

- at ovennævnte opgør fandt sted 12. april 2021, hvor AaB benyttede 16 spillere. Kun fem mand har mulighed for at være gengangere; det gælder Kristoffer Pallesen, Daniel Granli, Jakob Ahlmann, Pedro Ferreira og Iver Fossum.

- at AaB er uden sejr i de tre seneste 3F Superliga-udekampe mod Lyngby Boldklub, der er endt med to uafgjorte og et nederlag. Betragtes AaB’s seks seneste opgør i 3F Superligaen på Lyngby Stadion er det kun blevet til en enkelt sejr samt to uafgjorte og tre nederlag.

- at AaB dog også besøgte Lyngby Stadion 21. september 2021, hvor AaB i Sydbank Pokalens sekstendedelsfinale sejrede 4-0. Iver Fossum, Milan Makaric, Frederik Børsting og Marcus Hannesbo kom på måltavlen.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Iver Fossum (2 mål) også Lucas Andersen (3 mål), Allan Sousa (1) og og Jakob Ahlmann (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod Lyngby Boldklub.

- at AaB og Lyngby Boldklub har spillet uafgjort i de to klubbers to seneste 3F Superligaopgør på Lyngby Stadion. Hvis kampen igen skulle ende uden vinder, vil det være første gang, at de to klubber spiller uafgjort tre gange i træk på Lyngby Stadion.

- at AaB har fået point mod Lyngby Boldklub i de seks seneste indbyrdes opgør i 3F Superligaen, skiftevist fordelt på sejr og uafgjort. Såfremt mønstret for de seks kampe fortsættes, vil det betyde en sejr til AaB, da opgøret for en måneds tid siden i Aalborg endte uafgjort.

- at AaB har fået et point i hver af de to seneste 3F Superligakampe mod henholdsvis OB og AC Horsens. Hvis det for tredje kamp i træk bliver uafgjort, vil det være første gang siden november 2018, at AaB spiller uafgjort i tre 3F Superligakampe i træk.

- at ud af de 59 tidligere 3F Superligakampe mod Lyngby Boldklub har AaB scoret først i 26 tilfælde, hvilket har resulteret i 20 sejre, fire uafgjorte og kun to nederlag. Omvendt har Lyngby Boldklub scoret kampens første mål i 28 tilfælde, hvilket har givet AaB fem sejre, otte uafgjorte og 15 nederlag.

- at der i morgen aften er gode chancer for scoringer til AaB, idet Lyngby Boldklub ikke har formået at holde nullet i en 3F Superligakamp siden det målløse opgør mod Vejle Boldklub i april 2021. Det er dog kun lykkedes AaB at score i én ud af de tre seneste 3F Superligakampe mod Lyngby Boldklub på Lyngby Stadion.

- at AaB senest var i aktion på datoen 14. oktober, da det i 2001 sluttede målløst på Brøndby Stadion. I opgøret blev nuværende administrerende direktør og fungerende sportschef i AaB, Thomas Bælum, i pausen indskiftet til fordel for kamprekordholder Torben Boye.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Alle mand til Vanløse!

13. oktober 2022 kl. 09:15 af Rasmus Estrup

Navn: Vanløse Idrætspark 
Kapacitet: 3.600 
Placering udebaneafsnit: Tribune B 

Billetpriser:  
Alm. billet: 80,- 
Pensionistbillet: 35,- 
(Børn og unge under 18 år har gratis adgang) 

Bemærk at der kun sælges én billettype til opgøret, men at der vil være et allokeret udebaneafsnit til AaB-fans på B-tribunen, som ses på tegningen nedenfor. 

Køb din billet på: https://boldbillet.dk/show/event/vanloese-if-vs-aab-18-okt-2022-1663921013 

Portene til stadion åbner kl. 17.00. 

Transport til og fra Vanløse 

Fælles:  
ASC arrangerer bustur til kampen. Det er muligt at tilmelde sig som både medlem og ikke-medlem. Deadline for tilmelding til turen er i aften kl. 20.00. Tilmeld dig på https://aabsupportclub.dk/produkt/vanloese-aab-18-oktober-dbu-pokalen/ 

På egen hånd: 
Adresse: Klitmøllervej 20, 2720 Vanløse 

Parkeringsmulighederne ved stadion er ofte begrænset, hvorfor publikum opfordres til at følge skiltningen i området. 

Offentlig transport: 

Bus: 10, 142, 26, 9A  

S-tog: C 

Metro: M1 

AaB takker alle for støtten til Hele Nordjyllands Hold på udebane. 

Tags på denne nyhed

Noshe udtaget til U/17-landskampe

13. oktober 2022 kl. 07:46 af Rasmus Estrup

Det danske U/17-landshold står foran tre EM-kvalifikationskampe i Rumænien fra 26. oktober til 1. november, og AaB's Anders Noshe er udtaget til kampene. 

Første kamp spilles mod Rumænien 26. oktober kl. 17.00, og tre dage senere følger et opgør mod Estland kl. 12.00. Den tredje EM-kvalifikationskamp spilles mod Belgien 1. november kl. 15.00.

Anders Noshe har hidtil optrådt i landsholdsdragten syv gange og scoret to mål. Fem af kampene og den ene af scoringerne har været for U/17-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

Fællesskab for alle - tilbud for børn på Aalborg Portland Park

12. oktober 2022 kl. 15:00 af Rasmus Estrup

AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.  

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem. 

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park.  

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

- Vores pædagoger og pædagogstuderende vil tage imod og samle alle tilmeldte børn før hver kamp, og vi håber, at vi kan give en rigtig god fodboldoplevelse for de børn, der måske ellers ikke ville have haft mulighed for at komme til fodbold eller for børn, der måske bare ønsker en del af et børnefællesskab på kampdagen i stedet for at sidde med sine forældre et andet sted på tribunen, siger AaB’s kommercielle direktør, Jesper Elkjær.   

Det er Spar Nord Fonden, der gennem sit guldpartnerskab med AaB, har ønsket at skabe et nyt og særligt børnefællesskab på Aalborg Portland Park. 

- Vi har i flere år samarbejdet med AaB om hjælp til sociale formål, og derfor er viglade for, at vi nu kan gå skridtet videre med konceptet ”Fællesskab for alle”. Her kan vi givebørn og unge menneskeren pause fra hverdagen og tilbyde dem nogle unikke oplevelser,som kan inspirere og bidrage til stærkere og måske endda nye fællesskaber, siger fondsdirektør i Spar Nord Fonden, Bo Uggerhøj. 

“Fællesskab for alle” introduceres for første gang til AaB’s hjemmekamp mod Silkeborg I.F. søndag 6. november. Konceptet kommer til at køre resten af 2022/2023-sæsonen samt hele 2023-2024-sæsonen.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man tilmelde sig her og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

'