Vesttribunen samler tøj ind i fanzonen i dag

19. november 2022 kl. 08:01 af Rasmus Estrup

Fanorganisationen Vesttribunens årlige tøjindsamling foregår i dag fra kl. 12.00 til 15.00 i fanzonen ved Aalborg Portland Park. AaB sørger for, at der gratis kaffe og gratis fadøl til alle, der bakker op om tøjindsamlingen, ligesom klubben også selv indleverer en masse tidligere personaletøj, som er blevet anvendt på kampdage, og som ved sommerens sæsonstart blev skiftet ud.

Vesttribunens årlige tøjindsamling begyndte i 2018 med det formål at hjælpe Aalborgs udsatte borgere, så de bedst muligt kan komme lunt gennem de kolde vintermåneder. I år går det indsamlede børnetøj også til ukrainske flygtningebørn. 

Sammen med Vesttribunen opfordrer AaB alle fans til at finde det aflagte tøj frem fra skabet. Et ønske fra Vesttribunen og de organisationer der samarbejdes med i forbindelse med indsamlingen, er, at det indleverede tøj i år sorteres i henholdsvis børne- og voksentøj.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Thelander er tilbage i AaB

18. november 2022 kl. 15:50 af Rasmus Estrup

Rasmus Thelander skifter tilbage til AaB fra den ungarske storklub Ferencvaros TC, hvor forsvarsspilleren har optrådt i efteråret. 

31-årige Rasmus Thelander, der er noteret for 157 AaB-kampe, kommer til AaB på en aftale, der løber frem til 30. juni 2026. 

Se AaB TV's interview med forsvarsspilleren øverst. 

Tags på denne nyhed

Thelander i AaB til 2026

18. november 2022 kl. 15:00 af Brian Andersen

Rasmus Thelander lavede i sommer en treårig aftale med Ferencvaros TC, men det har været en stort ønske for Rasmus Thelander og familien at returnere til Nordjylland allerede nu, hvilket den ungarnske storklub venligt har efterkommet. Thelander opnåede syv officielle kampe for Budapest-klubben.

De forudgående tre sæsoner tørnede Rasmus Thelander ud som forsvarsgeneral for et AaB, som han fire år forinden var blevet solgt fra til græske Panathinaikos FC.

I mellemtiden repræsenterede Rasmus Thelander også FC Zürich i Schweiz og hollandske Vitesse Arnhem. AaB hentede i sommeren 2012 Rasmus Thelander hos AB i Gladsaxe.

I AaB huskes Rasmus Thelander udover sit kontante forsvarsspil også for pokalfinalen i 2014 mod FC København og sine to hovedstødsmål, der var med til at sikre AaB The Double.

AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum udtaler:

- Som tidligere meldt ud så havde vi gerne forlænget samarbejdet med Rasmus allerede i foråret, men vi havde også forståelse for hans ønske om et nyt udlandseventyr.

- I vores bestræbelser på at forstærke forsvarskæden har Thelander alligevel været vores førsteprioritet, og vi fik hurtigt en stærk indikation fra Rasmus om, at han også ønskede at komme hjem til AaB og Aalborg allerede nu, selvom han udover at blive i Ferencvaros havde flere særdeles attraktive muligheder i Skandinavien at vælge imellem, fortæller Thomas Bælum.

- Med Rasmus får vi en kulturbærer og et fyrtårn, og han kommer med erfaring og ved, hvad der kræves for at vinde fodboldkampe, og vi glæder os over allerede nu at have ham på plads i vores trup før et vigtigt forår, fastslår Thomas Bælum.

31-årige Rasmus Thelander glæder sig over at være tilbage i AaB.

- Jeg vil gerne takke Ferencvaros for at have udvist forståelse for, at min familie og jeg har haft et stort ønske om at vende hjem til Danmark.

- Det er rigtigt, at der har været flere spændende muligheder, men jeg har ikke været et øjeblik i tvivl om, at jeg ville hjem til AaB, hvis det kunne lade sig gøre, og det er fantastisk, at det allerede nu er faldet på plads, siger Rasmus Thelander.

- Jeg er indstillet på og glad for, at det er i AaB, at jeg skal slutte min karriere, og nu venter der i første omgang en masse hårdt arbejde inden et forår med 15 meget vigtige kampe, hvor vi skal jagte hver en sejr og hvert et point, og hvor vi i en Superliga med udelukkende gode hold ikke kan tage noget for givet, understreger Rasmus Thelander.

- Vi skal være ydmyge, men samtidig gå til angreb på den øjeblikkelige situation, og jeg har en stor tro på, at vi med den rigtige tilgang kan få vendt tingene til vores fordel, lyder det fra Rasmus Thelander.

Rasmus Thelander, der i AaB-trøjen er noteret for 157 officielle kampe og ti scoringer, har skrevet under på en aftale gældende til 30. juni 2026.

Tags på denne nyhed

Black Week begynder i morgen for medlemmer

18. november 2022 kl. 11:30 af Rasmus Estrup

På mandag kl. 8.00 skydes Black Week i gang på AaB Shoppen, men allerede i morgen kl. 8.00 får medlemmer af AaB Shoppen+ adgang til de gode tilbud på AaB Shoppen. Bliv gratis medlem her. 

Du kan blandt andet spare op til 75 procent på noget af sidste sæsons rejsetøj, træningstøj og indløbstøj fra Macron. 

Derudover er der også store rabatter at hente på hele 1885-kollektionen. 

Alle tilbud gælder, så længe lager haves. 

Tilbuddene gælder for medlemmer af AaB Shoppen+ fra lørdag morgen kl. 8.00 og frem til mandag morgen kl. 8.00, hvor tilbuddene bliver tilgængelige for alle. 

Black Week er opvarmning til årets helt store Black Friday-tilbud, som medlemmer af AaB Shoppen+ får adgang til torsdag 24. november kl. 19.59. 

Bliv medlem af AaB Shoppen+ her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i november

18. november 2022 kl. 08:33 af Rasmus Estrup

Andreas Poulsens 1-0-scoring mod Silkeborg I.F. var både månedens første og bedste AaB-træffer i november. Det har fansene besluttet gennem en afstemning, hvor 71 procent af stemmerne gik til Andreas Poulsens første AaB-træffer. 

Andenpladsen gik til Louka Prips 2-0-scoring mod Middelfart Boldklub, mens Allan Sousas 1-0-scoring i samme kamp kom på tredjepladsen. 

AaB takker alle der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om Iver Fossums kampbrugte klubtrøje. Vinderen af lodtrækningen blev Amalie, som kontaktes på mail af AaB. 

Gense målet i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed
'