Sæsonkort giver gratis adgang til Nordsøen Oceanarium

3. december 2022 kl. 07:54 af Rasmus Estrup

Alle AaB's sæsonkortholdere har fået tilbudt en gratis oplevelsespakke som tak for opbakningen gennem hele året.

Oplevelsespakken byder på gratis entré til tre andre kulturinstitutioner i Nordjylland, og i morgen er det Nordsøen Oceanarium, der slår dørene op for AaB's sæsonkortholdere.

Alle der ved indgangen kan fremvise et aktivt sæsonkort til Aalborg Portland Park, har nemlig gratis adgang til Nordsøen Oceanarium søndag 4. december, søndag 11. december, søndag 15. januar og søndag 22. januar.

Derudover tilbyder Nordsøen Oceanarium 20 procent rabat på billetter til sæsonkortholderes familiemedlemmer i de samme weekender. Alle sæsonkortholdere vil derfor modtage en mail med en rabatkode, som man skal bruge på Nordsøen Oceanariums hjemmeside for at købe billetterne med 20 procent rabat. 

Find Nordsøen Oceanariums åbningstider her. 

De øvrige kulturinstitutioner, som AaB er gået sammen med for at lave gratis aktiviteter for klubbens sæsonkortholdere i november, december og januar, er Aalborg Zoo og Kunsten. Sidstnævntes gratis adgang for AaB's sæsonkortholdere gælder fortsat både i dag og i morgen efter kl. 16.00. 

Oplevelsespakken til AaB’s sæsonkortholdere indebærer: 

  • Gratis adgang til Kunsten efter kl. 16.00 i uge 48 (29. november-4. december) 
  • Gratis adgang til Nordsøen Oceanarium enten søndag 4. december, søndag 11. december, søndag 15. januar eller søndag 22. januar. 
  • Gratis adgang til Aalborg Zoo enten lørdag 14. januar eller lørdag 28. januar.  

Derudover inviteres alle AaB’s sæsonkortholdere gratis til AaB’s preseason-arrangement i Aalborg Kongres og Kultur Center tirsdag 14. februar. Nærmere info om dette følger senere.  

Tags på denne nyhed

AaB TV: Julehygge i Arbejdernes Landsbank

2. december 2022 kl. 10:10 af Rasmus Estrup

I går var det 1. december, hvor AaB og Arbejdernes Landsbank havde inviteret til julehygge i Arbejdernes Landsbanks filial i Vingårsgade. 

Her stod Anosike Ementa, Malthe Højholt, Marco Ramkilde, Oliver Ross og Theo Sander klar til at tage imod de fremmødte fans, der fik autografer og billeder samt en gratis AaB-chokoladejulekalender. 

Derudover blev der også serveret æbleskiver, gløgg og saftevand, ligesom nogle fans tog kampen op med AaB-spillerne i bordfodbold. 

Se AaB TV's indslag fra julehyggen i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

Køb årets julesweatere på AaB Shoppen

1. december 2022 kl. 08:10 af Rasmus Estrup

Julemåneden er nu i gang, og på AaB Shoppen er der masser af fine julesager. Så har du endnu ikke fået købt alt dit julepynt eller din julesweater, kan du roligt tjekke www.aabshoppen.dk ud med det samme. Her finder du blandt andet årets to julesweatere.

Den ene julesweater er blå med motiver af Aalborg Portland Park, Theodor og AaB’s logo samt teksten “Forza de røde”.

Den anden julesweater er rød og hvid med motiver af snefnug og AaB’s logo.

I år kan du også købe en AaB-chokoladejulekalender med 24 låger med lækker chokolade fra Aalborg Chokoladen, juleklistermærker med AaB-motiver til vinduerne samt et AaB-kalenderlys, en AaB-nissehue og AaB-julekugler. 

Klik her og besøg AaB Shoppen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB på teambuilding

30. november 2022 kl. 13:05 af Rasmus Estrup

I sidste uge var AaB's spillertrup på to dages teambuilding i Uhrehøje ved Farsø. 

Her skulle de blandt andet bygge og overnatte i deres egen camp, ligesom de blev udfordret med diverse højdeøvelser og samarbejdsøvelser, inden teambuildingturen tog dem forbi et faldskærmstårn og et spring i Limfjorden fra Kulturbroen.

Se AaB TV's indslag fra turen og hør fra Lucas Andersen, Lars Kramer og præstationspsykologisk konsulent, Martin Langagergaard.  

 

Julehygge med AaB og Arbejdernes Landsbank i morgen

30. november 2022 kl. 08:00 af Rasmus Estrup

Flere AaB-spillere gæster i morgen Arbejdernes Landsbanks filial i Vingårdsgade, hvor alle AaB-fans er inviteret til julehygge fra kl. 16.00 til kl. 18.00.

Her byder AaB og klubbens hovedpartner Arbejdernes Landsbank blandt andet på æbleskiver og gløgg, og de første 100 børn, der kommer i selskab med en voksen, får en gratis AaB-chokoladejulekalender. 

Derudover vil det naturligvis være muligt at få autografer af AaB-spillerne, ligesom Theodor også kigger forbi og ønsker glædelig jul. 

I morgen kan du også deltage i en konkurrence om billetter til årets første hjemmekamp i 2023 mod AGF. 

Vi glæder os til at se jer hos Arbejdernes Landsbank, Vingårdsgade 9, 9000 Aalborg i morgen fra kl. 16.00 til 18.00. 

Tags på denne nyhed
'