Akademiweekend med sejr og pointdeling

21. november 2022 kl. 08:50 af Rasmus Estrup

U/17 Ligaen: AaB-Randers Freja 1-1 (3-5 str.)
Mens U/19 Ligaholdet spillede årets sidste kamp i forrige weekend, afsluttede U/17 Ligaholdet sin efterårssæson i lørdags, da Randers Freja FC gæstede Hornevej.

Og det var gæsterne der fik den bedste åbning på kampen med en scoring efter blot 30 sekunder på et indlæg.

AaB kom dog hurtigt tilbage i opgøret, da et godt angreb førte til en udligning af Malthe Holt Nielsen efter oplæg fra Emil Borup i opgørets niende minut.

AaB dominerede herefter kampen og skabte flere gode muligheder, mens Randers Freja FC blev holdt fra oplagte chancer.

Desværre udmøntede det gode AaB-spil ikke i flere scoringer, og derfor stod der 1-1 på tavlen efter 90 minutter.

Dermed skulle kampen ud i en straffesparkskonkurrence, som Randers Freja FC vandt 4-2. Randers-holdet tog således to point fra kampen, mens AaB måtte tage til takke med et point.

- Det var vores bedste kamp i sæsonen, og det er opløftende, at vi har præsteret godt i vores seneste tre kampe inden vinterpausen, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- Efter en frygtelig start holdt vi Randers væk fra chancer, og vi skabte selv muligheder nok til at vinde kampen. Så det var en flot kamp langt hen ad vejen, og det eneste, vi kan være utilfredse med, er, at vi ikke er skarpe nok i de afgørende situationer. Resten lover godt for foråret, hvis vi kan levere samme indsats, siger Theis Larsen.

AaB’s U/17 Ligahold går på vinterpause på en 12. plads med seks point efter 13 kampe og tager hul på forårssæsonen 25. februar på hjemmebane mod Silkeborg I.F.

U/15 Ligaen: AaB-Randers Freja FC 2-1
AaB’s U/15 Ligahold var også i kamp på Hornevej lørdag eftermiddag mod Randers Freja FC. Og her blev det til en nordjysk sejr.

Alvar August Jensen gjorde det til 1-0 for AaB-mandskabet efter otte minutter, da han udnyttede en assist fra Arif Loki, og 17 minutter inde i kampen blev føringen fordoblet.

Denne gang var det Jimmy Bihame Rukara, der assisterede Christian Eriksen, som altså gjorde det til 2-0 til AaB. En stilling, der også holdt resten af halvlegen.

Ti minutter efter pausen fik Randers Freja FC reduceret til slutresultatet 2-1. 

AaB’s U/15 Ligahold har fortsat en kamp tilbage i efterårssæsonen. Den venter på lørdag på udebane mod AC Horsens kl. 13.00.

Inden da indtager AaB sjettepladsen i U/15 Ligaen med 19 point efter 12 kampe.

Tags på denne nyhed

I morgen skydes Black Week i gang for alle

20. november 2022 kl. 18:35 af Rasmus Estrup

AaB Shoppen varmer op til de helt store Black Friday-tilbud med Black Week. I går morges kl. 8.00 åbnede Black Week for medlemmer af AaB Shoppen+, og i morgen kl. 8.00 bliver Black Week-tilbuddene tilgængelige for alle. 

Til Black Week kan du blandt andet spare op til 75 procent på noget af sidste sæsons rejsetøj, træningstøj og indløbstøj fra Macron. 

Derudover er der også store rabatter at hente på hele 1885-kollektionen. Alle tilbuddene gælder så længe lager haves. 

Torsdag 24. november kl. 19.59 skyder AaB Shoppen de helst store Black Friday-tilbud ud til medlemmer af AaB Shoppen+. Du kan gratis blive medlem her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Ramkilde fortsætter i AaB

20. november 2022 kl. 10:55 af Rasmus Estrup

Marco Ramkilde, der kom til AaB fra Aalborg KFUM som U/11-spiller, har nu indgået en treårig aftale med Hele Nordjyllands Hold, hvor han har været på en korttidskontrakt siden sidst i september. 

I dette indslag fra AaB TV fortæller den 24-årige angriber blandt andet om vejen til forlængelsen, om at score sine to første mål for AaB og om det arbejde, der ligger forud for den resterende del af sæsonen. 

Tags på denne nyhed

Ramkilde fortsætter i AaB

20. november 2022 kl. 09:30 af Brian Andersen

Marco Ramkilde kom som U/11-spiller til AaB fra partnerklubben Aalborg KFUM.

Fra marts 2020 til sommeren 2022 havde Marco Ramkilde engelske Queens Parks Rangers som arbejdsgiver.

AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum udtaler:

- At forlænge aftalen var præcis det scenarie, vi håbede på, da vi for et par måneder siden indgik en kortidskontrakt.

- Marco har formået at bygge på, og det gælder både i forhold til sin fysiske tilstand og den spillemæssige udvikling, og to fine scoringer er det også allerede blevet til, konstaterer Thomas Bælum.

- Samtidig kan vi mærke Marcos sult efter at slå til i AaB, og vi har en stor tro på, at han efter sin særdeles uheldige begyndelse som seniorspiller nu kan fortsætte sit gode forløb og sin positive udvikling og således blive en betydende faktor for vores klub i de kommende år, siger Thomas Bælum.

24-årige Marco Ramkilde, som har opnået 29 U-landskampe og syv scoringer for Danmark, supplerer:

- Det er kæmpestort for mig at lave en treårig aftale med AaB. Det er noget, jeg har arbejdet rigtig hårdt for i lang tid, og jeg er glad for, at det er lykkedes. AaB er jo min barndomsklub. Jeg har været AaB-fan og er kommet på stadion, siden jeg var helt lille, og mens jeg var i udlandet, har jeg drømt om, at det her kunne blive en realitet.

- At score mit første mål for AaB og score mit første mål på Aalborg Portland Park med masser af AaB-fans på tribunerne var helt specielt. Det føltes næsten som om, jeg var med i en film, fordi jeg har visualiseret det så mange gange. De mange kampe i efteråret har givet mig en masse i bagagen, så jeg er klar til at bygge endnu mere på frem mod forårsstarten. For der er stadig en del procenter at hente, siger Marco Ramkilde og tilføjer:

- Vi skal ud at jagte sejre i foråret. Vi er på rette vej, og jeg tror 100 procent på, hvad vi har gang i. Nu skal vi bruge de her par uger inden vinterpausen på at tømre holdet godt sammen og arbejde på nogle taktiske ting, så vi kan stå endnu mere sammen som et hold. Det kommer kun gennem træning og tid, og den tid har vi nu.

Marco Ramkilde er foreløbig noteret for 13 officielle kampe og to scoringer for Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed

Vesttribunen samler tøj ind i fanzonen i dag

19. november 2022 kl. 08:01 af Rasmus Estrup

Fanorganisationen Vesttribunens årlige tøjindsamling foregår i dag fra kl. 12.00 til 15.00 i fanzonen ved Aalborg Portland Park. AaB sørger for, at der gratis kaffe og gratis fadøl til alle, der bakker op om tøjindsamlingen, ligesom klubben også selv indleverer en masse tidligere personaletøj, som er blevet anvendt på kampdage, og som ved sommerens sæsonstart blev skiftet ud.

Vesttribunens årlige tøjindsamling begyndte i 2018 med det formål at hjælpe Aalborgs udsatte borgere, så de bedst muligt kan komme lunt gennem de kolde vintermåneder. I år går det indsamlede børnetøj også til ukrainske flygtningebørn. 

Sammen med Vesttribunen opfordrer AaB alle fans til at finde det aflagte tøj frem fra skabet. Et ønske fra Vesttribunen og de organisationer der samarbejdes med i forbindelse med indsamlingen, er, at det indleverede tøj i år sorteres i henholdsvis børne- og voksentøj.

Tags på denne nyhed
'