AaB TV: Stem på månedens mål i november

15. november 2022 kl. 07:50 af Rasmus Estrup

De tre AaB-kampe i november førte fire scoringer med sig, og nu skal månedens mål for november 2022 kåres.

Alle der deltager i afstemningen via linket, er med i lodtrækningen om Iver Fossums kampbrugte klubtrøje fra denne sæson.

Kandidaterne til månedens mål i november 2022 er:
1: Andreas Poulsen, AaB 1-0 Silkeborg I.F., 6. november
2: Allan Sousa, Middelfart Boldklub 0-1 AaB, 9. november
3: Louka Prip, Middelfart Boldklub 0-2 AaB, 9. november
4: Iver Fossum, FC Nordsjælland 3-1 AaB, 13. november

Se målene og stem her.

Afstemningen løber indtil fredag 18. november kl. 8.00, hvorefter vinderen af lodtrækningen får direkte besked fra AaB over mail.

Nederlag i Future Cup

14. november 2022 kl. 15:20 af Rasmus Estrup

Årets sidste kamp i Future Cup endte med samme cifre som søndagens 3F Superligakamp, da AaB’s unge reservehold her til eftermiddag tabte med 5-1.

FC Nordsjælland havde nogle fine muligheder i indledningen og fik testet AaB-målmand Oscar Linnér, inden Leo Walta sparkede et drømmehug i kassen til 1-0 efter 33 minutter.

Fem minutter før pausen udlignede AaB efter en høj bolderobring. Kasper Høgh fik i hjemmeholdets felt blokeret en aflevering og sendt den videre til Anosike Ementa. Sidstnævnte gav bolden tilbage til Kasper Høgh, der uden besvær sparkede 1-1-udligningen i nettet.

Inden pausen kunne Kasper Høgh også have bragt AaB på 2-1 på en friløber, men afslutningen manglede power og præcision og blev reddet af hjemmeholdets målmand.

Efter pausen fik FC Nordsjælland en scoring annulleret for offside, inden det ti minutter inde i anden halvleg lykkedes hjemmeholdets Conrad Harder at sende et fladt langskud i nettet til 2-1.

Føringen blev et par minutter senere udbygget til 3-1 på en omstilling, der endte med en frispilning af Maksim Stjopin, som udplacerede Oscar Linnér.

Kort efter havde Anosike Ementa en stor chance i modsate ende, inden Oscar Linnér i AaB-målet hev en stor fodparade frem på en friløber til hjemmeholdet.

12 minutter før tid gjorde Conrad Harder det til 4-1, da han sparkede bolden op i fjerneste hjørne, og efter 84 minutter lukkede Sindre Walle Egeli kampen med målet til 5-1.

AaB stillede op til kampen med følgende mandskab:
Oscar Linnér
Emil Nymann (U/19), Malthe Gyldenløve-Lyebalk (U/19), Benjamin Damsgaard (U/19)
Oscar Meedom (U/19), Gustav Dahl (U/19), Malthe Højholt, Jeppe Pedersen, Annas Al Hardan (U/19)
Anosike Ementa, Kasper Høgh

Ved pausen blev Oscar Meedom udskiftet med Kasper Wessel Larsen, og efter 63 minutter kom Noah Holmstrøm og Mads Bomholt på banen i stedet for Gustav Dahl og Emil Nymann.

Et kvarter før tid kom Suleiman El-Hajj på banen i Jeppe Pedersens sted, og syv minutter senere kom Patrick Aurø Allentoft i aktion i stedet for Anosike Ementa.

Efter de tre Future Cup-kampe i efteråret har AaB seks point. Til foråret venter kampe mod AC Horsens, Silkeborg I.F. og Vejle Boldklub.

AaB møder FC Nordsjælland i Future Cup

14. november 2022 kl. 10:06 af Rasmus Estrup

I går spillede AaB årets sidste 3F Superligakamp mod FC Nordsjælland, og i dag er det så årets sidste kamp i Future Cup, der venter kl. 13.00, når FC Nordsjælland igen er modstander på Right to Dream Park. Kampen livestreames på FC Nordsjællands YouTube-kanal.

Future Cup har erstattet Reserveholdsligaen, og til Future Cup må hvert hold maksimalt have syv spillere over 21 år med i kamptruppen, og der må maksimalt være fem spillere over 21 år på banen af gangen.

Til årets sidste kamp i Future Cup har AaB's trænerstab udtaget følgende mandskab:

Oscar Linnér, Malthe Højholt, Anosike Ementa, Jeppe Pedersen og Kasper Høgh samt AaB Akademispillerne Oscar Meedom, Gustav Dahl, Emil Nymann, Annas Al Hardan, Malthe Gyldenløve-Lyebalk, Benjamin Damsgaard, Noah Holmstrøm, Suleiman El-Hajj, Mads Bomholt, Kasper Wessel Larsen, Patrick Aurø Allentoft og Daniel Veiby Held.

Dagens kamp er den tredje Future Cup-kamp i sæsonen. Begge foregående opgør har AaB vundet med 2-1 over henholdsvis Randers FC og FC Midtjylland.

U/19 Ligaholdet går på vinterpause med 4-1-sejr

14. november 2022 kl. 09:15 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-Esbjerg fB 4-1

AaB’s U/19 Ligahold kunne lørdag gå på vinterpause med en 4-1-sejr over Esbjerg fB.

Efter en lige indledning snuppede AaB kontrollen på kampen, og efter en halv time sparkede Fisnik Isaki et langskud i nettet til en nordjysk 1-0-føring, men en håndfuld minutter senere udlignede gæsterne på en friløber.

Inden pausen slog AaB dog til igen, da Jakob Gaardsøe udnyttede et oplæg fra Fisnik Isaki, og så kunne AaB gå til pause foran 2-1.

Efter pausen forsøgte Esbjerg fB kortvarigt at lægge et tryk på hjemmeholdet, men nordjyderne stod imod, og ca. midtvejs i anden halvleg udbyggede Mads Bomholt så til 3-1 efter et godt gennembrudsspil.

I 73. minut lukkede Jakob Gaardsøe kampen til slutresultatet 4-1 med sit andet mål i opgøret.

- Det var en fin afsluttende kamp for efteråret. Vi lykkedes med mange af de ting, som vi spillemæssigt har arbejdet på hele efteråret, og spillerne tog ansvar for spillestilen kampen igennem, siger U/19 Ligatræner Lars Noer Madsen.

- Vi har stadig meget at arbejde med, men der var rigtig mange ting, der faldt i hak, og spillerne udfyldte deres individuelle roller rigtig godt. Så de sidste ti minutter kunne jeg faktisk bare nyde kampen, siger Lars Noer Madsen.

AaB’s U/19 Ligahold går nu på vinterpause med 12 point og en 11. plads i U/19 Ligaen. Første U/19 Ligakamp i 2023 spilles 25. februar på hjemmebane mod Silkeborg I.F.

U/17 Ligaen: AaB-Esbjerg fB 2-4

AaB’s U/17 Ligahold kune desværre ikke gøre U/19 Ligaholdet kunsten efter, da det lørdag blev til et nederlag på 4-2.

Esbjerg fB kom foran i kampens niende minut, og ti minutter senere var føringen udbygget til 2-0. Herefter slog AaB stærkt og hurtigt tilbage.

Efter 22 minutter reducerede Bertram Østergaard til 2-1, og i det 25. minut udlignede Mads Mochau til 2-2.

AaB fortsatte de rigtig gode takter og havde muligheder til at komme foran, men et kvarter inde i anden halvleg kom Esbjerg fB igen i spids med scoringen til 3-2.

Tre minutter før slutfløjt lukkede gæsterne kampen med 4-2-scoringen.

AaB’s U/17 Ligamandskab ligger på 13. pladsen inden efterårets sidste kamp, der spilles på lørdag kl. 15.15 mod Randers Freja FC på Hornevej.

U/15 Ligaen: AaB-Esbjerg fB 2-1

AaB’s U/15 Ligahold snuppede ligesom U/19 Ligaholdet en sejr i weekendens kamp mod Esbjerg fB.

Efter blot syv minutter scorede AaB kampens første mål, da Georg Ejsing nettede efter oplæg fra Johan Hvistendahl.

Sidstnævnte kom selv på måltavlen efter 43 minutter. Denne gang var assistmageren Valdemar Rubæk Vestergaard.

Kort efter pausen reducerede udeholdet til 2-1, og selvom AaB-mandskabet også blev ramt af en udvisning ti minutter før tid, endte det med en nordjysk 2-1-sejr.

AaB’s U/15 Ligahold skal i aktion igen på Hornevej på lørdag kl. 13.00 mod Randers Freja FC. Inden kampen, der er den næstsidste i efteråret, ligger AaB på niendepladsen med 16 point efter 11 kampe.

AaB TV: FC Nordsjælland-AaB 5-1

14. november 2022 kl. 07:00 af Rasmus Estrup

AaB tabte i går 5-1 på udebane til 3F Superligaens tophold, FC Nordsjælland. I videoen øverst kan du set et sammendrag af opgøret.

I slutningen af en ellers ganske chancefattig første halvleg bragte Rocco Ascone hjemmeholdet foran med 1-0, og blot få sekunder inde i anden halvleg fordoblede Andreas Schjelderup FC Nordsjællands føring.

Denne blev også udbygget til 3-0 ved Mohamed Diomande, inden Iver Fossum på oplæg fra Lucas Andersen reducerede til 3-1.

Otte minutter før tid gjorde Adamo Nagalo det til 4-1, og i 90. minut lukkede Wahid Faghir kampen endegyldigt med 5-1-scoringen.