AaB Fanshop er åben i morgen

6. december 2022 kl. 09:19 af Rasmus Estrup

Står du og mangler en julegave til en rigtig AaB-fan, har du endnu ikke købt årets AaB-julesweater eller vil du selv have fingrene i AaB's spillertrøje?

Så kig forbi AaB Fanshop på Aalborg Portland Park i morgen mellem kl. 14.00 og kl. 17.30.

Hver onsdag frem mod juleaften har AaB Fanshop i foyeren på Aalborg Portland Park nemlig åben i ovennævnte tidsrum, så man kan nå at få fat i en AaB-julegave eller julepynt til hjemmet. 

Årets sidste åbningsdag i AaB Fanshop er onsdag 21. december. 

Du kan naturligvis også altid handle online på www.aabshoppen.dk. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Inspirationstræning fra AaB Akademiet

5. december 2022 kl. 12:08 af Rasmus Estrup

Sidste mandag fik alle spillere på AaB Akademiet et selvtræningsprogram med hjem, da alle akademiets trænere og ud til flere af AaB's nordjyske partnerklubber for at lave inspirationstræning. 

Inspirationstræningerne, der skal give redskaber til de lokale ungdomstrænere rundt omkring i de nordjyske partnerklubber, foregår seks gange årligt. 

I mandags fik Aalborg Freja, Bangsbo Freja, Bælum/Solbjerg I.F., B52, Fjerritslev I.F., Frederikshavn fI, Hadsund Boldklub, Hirtshals Boldklub, Hjallerup Boldklub, LKB Gistrup, Storvorde Sejlflod Boldklub, I.F. Skjold Sæby og Svenstrup Godthåb I.F. besøg. 

Se AaB TV's indslag fra Hadsund Boldklub og hør blandt andet om tankerne bag initiativet fra AaB Akademichef, Jacob Larsen. 

Er man som partnerklub interesseret i at få besøg, næste gang der skal være inspirationstræning rundt omkring i Nordjylland, er man velkommen til at sende en mail til AaB Akademiets børneudviklingstræner og ansvarlig for klubsamarbejde, Andreas Moe Rasmussen på amo@aab-as.dk. 

Tags på denne nyhed

Konkurrence: 2. søndag i advent

4. december 2022 kl. 08:45 af Rasmus Estrup

I dag er det 2. søndag i advent, og dermed tid til anden del af AaB's adventskonkurrence, hvor du kan deltage og være med i lodtrækningen om fede præmier fra Arbejdernes Landsbank.

I dag er præmien Lars Kramers kampbrugte og signerede andentrøje.

Som du kan se i videoen, går adventskonkurrencen ud på, om du kan gætte, hvilken AaB-spiller Younes Bakiz, Oliver Ross, Anosike Ementa og Marco Ramkilde taler om i videoen. 

For at deltage i konkurrencen skal du skrive i kommentarsporet til videoen på Facebook, hvilken spiller du mener, der er tale om.

Mandag morgen trækkes der lod blandt alle, der har skrevet det rigtige svar i kommentarsporet. 

Tags på denne nyhed

Sæsonkort giver gratis adgang til Nordsøen Oceanarium

3. december 2022 kl. 07:54 af Rasmus Estrup

Alle AaB's sæsonkortholdere har fået tilbudt en gratis oplevelsespakke som tak for opbakningen gennem hele året.

Oplevelsespakken byder på gratis entré til tre andre kulturinstitutioner i Nordjylland, og i morgen er det Nordsøen Oceanarium, der slår dørene op for AaB's sæsonkortholdere.

Alle der ved indgangen kan fremvise et aktivt sæsonkort til Aalborg Portland Park, har nemlig gratis adgang til Nordsøen Oceanarium søndag 4. december, søndag 11. december, søndag 15. januar og søndag 22. januar.

Derudover tilbyder Nordsøen Oceanarium 20 procent rabat på billetter til sæsonkortholderes familiemedlemmer i de samme weekender. Alle sæsonkortholdere vil derfor modtage en mail med en rabatkode, som man skal bruge på Nordsøen Oceanariums hjemmeside for at købe billetterne med 20 procent rabat. 

Find Nordsøen Oceanariums åbningstider her. 

De øvrige kulturinstitutioner, som AaB er gået sammen med for at lave gratis aktiviteter for klubbens sæsonkortholdere i november, december og januar, er Aalborg Zoo og Kunsten. Sidstnævntes gratis adgang for AaB's sæsonkortholdere gælder fortsat både i dag og i morgen efter kl. 16.00. 

Oplevelsespakken til AaB’s sæsonkortholdere indebærer: 

  • Gratis adgang til Kunsten efter kl. 16.00 i uge 48 (29. november-4. december) 
  • Gratis adgang til Nordsøen Oceanarium enten søndag 4. december, søndag 11. december, søndag 15. januar eller søndag 22. januar. 
  • Gratis adgang til Aalborg Zoo enten lørdag 14. januar eller lørdag 28. januar.  

Derudover inviteres alle AaB’s sæsonkortholdere gratis til AaB’s preseason-arrangement i Aalborg Kongres og Kultur Center tirsdag 14. februar. Nærmere info om dette følger senere.  

Tags på denne nyhed

AaB TV: Julehygge i Arbejdernes Landsbank

2. december 2022 kl. 10:10 af Rasmus Estrup

I går var det 1. december, hvor AaB og Arbejdernes Landsbank havde inviteret til julehygge i Arbejdernes Landsbanks filial i Vingårsgade. 

Her stod Anosike Ementa, Malthe Højholt, Marco Ramkilde, Oliver Ross og Theo Sander klar til at tage imod de fremmødte fans, der fik autografer og billeder samt en gratis AaB-chokoladejulekalender. 

Derudover blev der også serveret æbleskiver, gløgg og saftevand, ligesom nogle fans tog kampen op med AaB-spillerne i bordfodbold. 

Se AaB TV's indslag fra julehyggen i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed
'