Frigiv din plads eller send den videre

19. marts 2022 kl. 11:38 af Rasmus Estrup

Lad os fylde Aalborg Portland Park i morgen. Og er du sæsonkortholder, men forhindret i at komme til kampen, så kan du nemt og hurtigt frigive din plads eller konvertere sæsonkortet til en billet, som du kan sende til en ven. 

Se i videoen et eksempel på, hvordan man gør. 

Frigiv din plads - eller konverter til billet - sådan gør du:

Klik på knappen nedenfor. Linket fører direkte til siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet.

 • Log ind på din konto i billetsystemet.
 • Nu vises en liste over kommende kampe. Vælg den kommende kamp – i dette tilfælde kampen mod Brøndby I.F.
 • Her kan du se dit sæsonkort og to muligheder:
  • Frigiv min plads
  • Konverter til billet
 • Vælg den mulighed, du ønsker.
 • Godkend, at du vil frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet.

Har du valgt at frigive din plads, skal du ikke gøre mere, når du har godkendt. Din plads er dermed frigivet, så en anden kan købe den – naturligvis kun til kampen mod Brøndby I.F. Har du valgt at konvertere dit sæsonkort til en billet til kampen, kan du efterfølgende downloade billetten som PDF eller sende den videre som SMS.

Har du glemt dit login?

Har du glemt dit login til billetsystemet, kan du på loginboksen klikke “Glemt password?”, hvorefter du kan nulstille det. 

Du kan også finde linket til at frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet direkte på din konto i billetsystemet.

På computeren

 1. Log ind på din konto på billet.aabsport.dk.
 2. Klik på dit navn i øverste højre hjørne og vælg “Min konto”.
 3. Klik på knappen “Funktioner” og vælg “Frigiv plads / Konverter til billet”.
 4. Her vises siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere til en billet.

På mobilen

 1. Log ind på din konto på på billet.aabsport.dk
 2. Klik på “Konto” i menuen i bunden.
 3. Klik på knappen “Funktioner” og vælg “Frigiv plads / Konverter til billet”.
 4. Her vises siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere til en billet.

Vi takker mange gange for din hjælp, så vi sammen kan sikre et fyldt Aalborg Portland Park og den bedste opbakning til drengene på banen.

Tags på denne nyhed

Kom i god tid - dørene åbner kl. 12.30

19. marts 2022 kl. 08:12 af Rasmus Estrup

Flere end 12.000 fans har billet til søndagskampen mellem AaB og Brøndby I.F., så sørg for at komme i god tid for at undgå den værste kø ved indgangene.

Fanzonen åbner allerede kl. 11.30 i morgen, og dørene til tribunerne åbner kl. 12.30. Selve kampen fløjtes i gang kl. 14.30. 

Inde på tribunen er der fra kl. 12.30 konkurrencer, hvor man kan vinde præmier gennem AaB's app, ligesom der på storskærmene kører tilbageblik på tidligere kampe mod søndagens modstander. 

Har du endnu ikke billetter til opgøret, kan du købe dem her. 

Tags på denne nyhed

1.000 billetter fra udsolgt

18. marts 2022 kl. 14:56 af Rasmus Estrup

Flere end 12.000 har købt billet til søndagskampen på Aalborg Portland Park, og der er nu færre end 1.000 ledige pladser tilbage AaB-Brøndby I.F. Har du endnu ikke billet til opgøret, er det med at købe dem nu. 

De resterende pladser er fordelt på Vesttribunen og A. Enggaard Tribunen, mens Complea Tribunen og 3F Tribunen er udsolgt. Køb billetter til kampen her. 

Har du en billet eller sæsonkort til kampen, som du ikke skal bruge, kan du sende billetten videre til en ven eller frigive din plads på www.billet.aabsport.dk, så vi kan få fyldt Aalborg Portland Park mest muligt op. 

Bemærk at købte billetter ikke kan ombyttes til andre pladser eller tribuner, og at tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Kampstart på søndag er kl. 14.30. Dørene til Aalborg Portland Park åbner allerede kl. 12.30, og der er aktiviteter i fanzonen allerede fra kl. 11.30. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og Brøndby I.F…

18. marts 2022 kl. 14:14 af Brian Andersen

- at AaB 96 gange tidligere har mødt Brøndby I.F. i 3F Superligaen, hvilket har givet 30 sejre til AaB, 29 uafgjorte og 37 nederlag.

- at AaB vundet sine tre seneste hjemmekampe i 3F Superligaen mod Brøndby I.F. Rekorden er fem hjemmesejre i træk mod Brøndby I.F., hvilket forekom i perioden fra september 2013 til maj 2016.

- at kampen på søndag er AaB’s hjemmekamp nummer 50 i 3F Superligaen mod Brøndby I.F. De foregående 49 3F Superligahjemmekampe mod Brøndby I.F. er endt med 22 AaB-sejre, 12 uafgjorte og 15 Brøndby-sejre. Målscoren er 81-60 i AaB’s favør.

- at klubbernes seneste indbyrdes duel på Aalborg Portland Park fandt sted 1. november 2020, hvor AaB sejrede 2-1 efter scoringer af Iver Fossum og Tom van Weert.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Iver Fossum (1 mål) også Lucas Andersen (3 mål), Kasper Kusk (2) og Louka Prip (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod Brøndby I.F.

- at kommer der 9.912 tilskuere på søndag, vil der have været 500.000 tilskuere til de 50 hjemmekampe mod Brøndby I.F. i 3F Superligaen.

- at der foreløbig er 12.000 billetter ude til søndagens dyst. Køb i forsalg billet her.

- at AaB har holdt nullet otte gange i denne 3F Superligasæson, mens gæsterne for Brøndby I.F. er noteret for seks clean sheets.

- at 11 gange i denne sæson er AaB kommet foran 1-0. De 11 kampe er endt med syv AaB sejre, tre uafgjorte og blot et enkelt nederlag. Sidstnævnte tilfælde forekom i det omvendte opgør på Brøndby Stadion 26. september 2021, hvor Louka Prip bragte AaB i front, inden Brøndby I.F. vendte billedet til en 2-1 gevinst.

- at tre gange tidligere har AaB mødt Brøndby I.F. i 22. spillerunde i 3F Superligaen; hver gang har AaB vundet kampen:
23. februar 2020, AaB-Brøndby I.F. 3-2 (Tom van Weert 2 og Lucas Andersen)
30. marts 2008, Brøndby I.F.-AaB 0-1 (Thomas Augustinussen)
12. april 1999, Brøndby I.F.-AaB 1-2 (Henrik Rasmussen og Søren Frederiksen)

- at AaB tidligere har spillet to 3F Superligakampe på datoen 20. marts. Tilbage i 2000 endte det 1-1 ude mod Silkeborg I.F. (Søren Frederiksen), og i 2011 vandt AaB med 2-1 ude over Lyngby Boldklub (Anders Due og Kjetil Wæhler).

- at søndagens dommer er Jens Maae, der 29 gange tidligere dømt AaB i 3F Superligaen med 14 AaB-sejre, fire uafgjorte og 11 nederlag som facit.

- at Jens Maae to gange før dømt AaB mod Brøndby I.F. i 3F Superligaen, og at begge gange vandt hjemmeholdet en etmåls-sejr; AaB med 1-0 i februar 2015 (Anders K. Jacobsen) og Brøndby I.F. med 2-1 i august 2019 (Patrick Olsen for AaB).

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2022 går ubeskåret til Carpe Diem i Aalestrup, som efter årets to første hjemmekamp indtil videre er sikret en donation på 28.964 kr. Køb i forsalg billet til søndagens opgør mod Brøndby I.F. her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB TV: FIFA-turnering i Spar Nord

18. marts 2022 kl. 08:15 af Rasmus Estrup

Spar Nord Østeraa dannede onsdag aften ramme om en velbesøgt FIFA-turnering, som AaB og AaB esport har været med til at arrangere. 

30 unge samt plus deres forældre var samlet til arrangementet, hvor de udover deltagelse i turneringen også kunne spille mod - og få autografer af - Theo Sander og Anosike Ementa fra AaB's 3F Superligatrup. 

Derudover fik alle deltagere et gavekort fra Spar Nord til AaB Shoppen, og de to finalister fra onsdagens turnering skal spille finale på scenen i fanzonen i forbindelse med en af AaB's hjemmekampe i Mesterskabsspillet. 

Tags på denne nyhed
'