Flere end 9.000 har billet til AaB-Brøndby I.F.

10. marts 2022 kl. 12:56 af Rasmus Estrup

Der er godt gang i billetsalget til AaB's næste hjemmekamp 20. marts kl. 14.30, hvor Brøndby I.F. gæster Aalborg Portland Park i grundspillets sidste spillerunde. 

Flere end 9.000 har allerede billet til kampen, og på 3F Tribunen er der ca. 200 ledige pladser tilbage, mens der på Complea Tribunen er ca. 400 frie sæder, hvoraf pladser på række 1 og række 20 er med begræset udsyn. 

Du kan stadig købe billet til Vesttribunen, 3F Tribunen og Complea Tribunen her. 

Udebaneafsnittet er udsolgt, og AaB gør i den forbindelse opmærksom på, at tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Frederik Børstings afsked med AaB

10. marts 2022 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Frederik Børsting er blevet solgt til norske SK Brann, men inden Frederik Børsting i går tog turen til Bergen satte han til AaB TV ord på sin afsked med klubben, som Frederik Børsting kom til som tiårig fra RKG Klarup. 

27-årige Frederik Børsting nåede i AaB-trøjen 234 officielle kampe og 25 scoringer. 

Tags på denne nyhed

Ændring af åbningstid i dag

10. marts 2022 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Normalt er åbningstiderne for AaB’s kundeservice på Hornevej og på telefonen fra kl. 13.00 til 15.00 fra mandag til torsdag samt kl. 10.00 til 12.00 om fredagen. Men i dag, torsdag 10. marts, vil kundeservice i stedet være åben fra kl. 10.00 til 12.00 ligesom om fredagen.

I næste uge er åbningstiderne som sædvanligt fra kl. 13.00 til 15.00 mandag til torsdag og 10.00 til 12.00 om fredagen. 

AaB’s kundeservice kan tilgås i administrationsbygningen på Hornevej 2, 9220 Aalborg Øst eller på telefon 96 35 59 00.

Tags på denne nyhed

AaB sælger Børsting

9. marts 2022 kl. 21:00 af Brian Andersen

Som tiårig skiftede Frederik Børsting til AaB fra partnerklubben RKG Klarup, og efter at have været medvirkende til at sikre AaB en plads i sæsonens mesterskabsspil har det været et stort ønske fra den loyale klubmand at rejse til Bergen allerede nu.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Som det blev offentliggjort for tre uger siden, så skulle Frederik Børsting begynde hos SK Brann 1. juli, men da Brann indfriede vores økonomiske forventninger for et øjeblikkeligt skifte, så har vi valgt at efterkomme Frederiks ønske.

- Både på og uden for banen har Frederik om nogen været en holdspiller, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, ligesom der forhåbentlig byder sig en lejlighed, hvor vi kan hylde ham på Aalborg Portland Park for et flot AaB-karriere, siger Inge André Olsen.

27-årige Frederik Børsting er både vemodig og glad omkring sit klubskifte:

- Da først beslutningen var taget om at skrive under på en aftale med SK Brann, så ville jeg gerne af sted med det samme, men det har været vigtigt for mig først at være med til at sikre AaB en plads i Top 6.

- Jeg glæder mig til min nye udfordring, men samtidig er det også vildt mærkeligt at forlade AaB, og jeg vil fra Norge følge klubben tæt, og endnu engang vil jeg takke alle både i AaB og blandt fansene for en fantastisk tid sammen, slutter Frederik Børsting.    

For AaB blev Frederik Børsting noteret for 234 officielle kampe og 25 scoringer. Desuden er det blevet til 28 ungdomslandskampe for Danmark – heraf 22 for U/21-landsholdet.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Mød cheftræner Lars Friis

9. marts 2022 kl. 18:38 af Rasmus Estrup

Lars Friis havde i dag første arbejdsdag som cheftræner for Hele Nordjyllands Hold. 

AaB TV var med på sidelinjen i løbet af dagen, og i dette indslag kan du blandt andet høre Lars Friis sætte ord på sin første dag, rollen som cheftræner og AaB som klub. 

Tags på denne nyhed