AaB TV: Vinder af månedens mål i marts

30. marts 2022 kl. 10:21 af Rasmus Estrup

Da Kasper Kusk scorede sejrsmålet til 3-2 på udebane mod OB 14. marts, scorede han også månedens mål i marts. Det har AaB's fans vurderet gennem en afstemning. 

I afstemningen fik Kasper Kusks fuldtræffer 29 procent af stemmerne, mens Kasper Høghs 1-0-mål mod OB kom på andenpladsen med 27 procent af stemmerne. Både tredjepladsen og fjerdepladsen gik til Milan Makaric, da både hans scoring mod Randers FC og scoring mod Brøndby I.F. hver især fik 21 procent af stemmerne. 

AaB takker alle, der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om Kasper Kusks kampbrugte og signerede hjemmebanetrøje fra forrige sæson samt Football Manager 2022. Vinderen blev Cecilie, som modtager en mail af AaB. 

Gense månedens mål i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

Ross fik fuld spilletid i U/21-landskamp mod Belgien

30. marts 2022 kl. 08:02 af Rasmus Estrup

Mathias Ross startede inde for U/21-landsholdet, der i går spillede EM-kvalifikationskamp mod Belgien. 

AaB-forsvarsspileren modtog et gult kort midt i første halvleg, og i 37. minut bragte danskerne sig foran med 1-0 på en frisparksscoring af Gustav Isaksen. 

Belgien udlignede til 1-1 otte minutter efter pausen ved Lois Openda, og 1-1 blev også slutresultatet. Et resultat, der sikrer belgierne avancement til EM-slutrunden med 19 point efter syv kampe. 

Danmark indtager andenpladsen i kvalifikationspuljen med 10 point efter fem kampe, og danskernes tre resterende puljekampe i kvalifikationen spilles i juni. 

Kampen i går var Mathias Ross' anden U/21-landskamp og 32. ungdomslandskamp i alt. 

Tags på denne nyhed

Sander og U/17-landsholdet er kvalificeret til EM

29. marts 2022 kl. 16:26 af Rasmus Estrup

Med en 5-0-sejr over Schweiz i sidste kvalifikationskamp ved UEFA Elite Round er Danmark videre til årets U/17 EM-slutrunde i Israel som puljevinder af gruppe 2. 

Theo Sander vogtede igen det danske bur, og efter 19 minutter bragte danskerne sig foran på et fladt indlæg til bagerste stolpe. Kort før pausen blev føringen udbygget til 2-0 på et ripost fra et langskud. 

Efter 64 minutter gjorde danskerne det til 3-0, og da schweizernes målmand kort efter fik rødt kort, kunne Danmark let køre en sejr hjem med to yderligere scoringer og et slutresultat på 5-0.

Sejren betyder, at Danmark slutter på førstepladsen i kvalifikationspuljen med syv point, og dermed er danskerne videre til EM-slutrunden, der spilles i Israel fra 16. maj til 1. juni. 

Theo Sander har efter dagens kamp spillet otte kampe i nationaldragten. 

Tags på denne nyhed

Rinne: Skal vise samme niveau som mod Brøndby

29. marts 2022 kl. 15:20 af Rasmus Estrup

- Allerede da man kom til Aalborg Portland Park, kunne man mærke, at der var en særlig stemning omkring kampen. Det blev endnu tydeligere med tifoen ved indløb, og det var superfedt at mærke sådan en opbakning.

Således beskriver Jacob Rinne oplevelsen omkring seneste hjemmekamp på Aalborg Portland Park, hvor 11.083 tilskuere dannede ramme om AaB’s 3-0-sejr over Brøndby I.F.

Indsatsen på tribunen med tifoer på både Complea Tribunen og Vesttribunen blev fulgt op med en forrygende præstation på banen, hvor målmanden ikke havde meget at se til, mens holdkammeraterne i stedet puttede tre mål ind bag målmandskollega Mads Hermansen.

- Det var dejligt, at vi kunne vise det niveau, for det vidner om, at vi kan præstere, når der er mange tilskuere på tribunerne. Så det var en supergod kamp for hele holdet, og vi skal bare bringe samme energi på søndag, forklarer AaB-målmanden.

På søndag gæster FC København Aalborg Portland Park kl. 18.00. FC København har vundet alle 3F Superligakampe i 2022 og topper 3F Superligaen med 48 point. Ligeledes har holdet ikke tabt i 3F Superligaen siden 24. oktober.

- FCK er godt kørende, men Brøndby havde heller ikke tabt i lang tid, før de mødte os i sidste kamp. Hvis vi kan levere det samme som mod Brøndby, så skal vi nok klare det på søndag - ikke mindst hvis opbakningen fra fansene er lige så stor, siger Jacob Rinne, der inden opgøret er noteret for ni clean sheets i denne sæson.

Køb billet til søndagskampen mod FC København her.

Tags på denne nyhed

AaB runder 4.000 sæsonkortholdere

29. marts 2022 kl. 13:39 af Rasmus Estrup

I forbindelse med sæsonstarten 2021/2022 nåede AaB 3.250 sæsonkortholdere, hvilket var flere end nogensinde før. 

Siden er antallet af sæsonkortholdere steget støt, og i dag har AaB for første gang nogensinde rundet 4.000 sæsonkortholdere. Antallet dækker udelukkende over fans med et personligt sæsonkort, så partnerkort og lignende er ikke medregnet.

Ønsker du ligesom 4.000 andre AaB-fans at være en fast del af stemningen på Aalborg Portland Park i det forestående Mesterskabsspil, kan du tegne et sæsonkortabonnement fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. for børn. 

Bliver du sæsonkortholder nu, får du tre kampe i første måned. Det gælder kampene mod FC København, Randers FC og Silkeborg I.F. De øvrige kampe i 3F Superligaens Mesterskabsspil er mod FC Midtjylland og Brøndby I.F. 

Tags på denne nyhed
'