AaB TV: 3-2-sejr ved Vesttribunen indvielse

20. marts 2022 kl. 07:40 af Rasmus Estrup

Aalborg Portland Park bliver godt fyldt til dagens kamp mod Brøndby I.F., og i den forbindelse kan du her se et tilbageblik på AaB's seneste hjemmekamp uden tilskuerrestriktioner mod Brøndby I.F. 

Opgøret var en 3-2-sejr i februar 2020, hvor Vesttribunen også blev indviet. 

Tom van Weert scorede to mål i opgøret, mens Lucas Andersen stod for den afgørende 3-2-scoring. 

Har du endnu ikke købt billet til dagens kamp, kan du gøre det her. 

Opgøret begynder kl. 14.30, og dørene til Aalborg Portland Park åbner allerede kl. 12.30, så kom i god tid for at undgå den værste kø ved døren. 

Tags på denne nyhed

Truppen udtaget til Brøndby-brag

19. marts 2022 kl. 17:17 af Brian Andersen

Lars Friis fik i mandags en debutsejr for AaB i Odense mod OB, mens Brøndby I.F. kommer til Aalborg med en imponerende serie, der har givet 32 point i holdets seneste 12 ubesejrede kampe i træk i 3F Superligaen.

I stillingen har AaB fra fjerdepladsen fem point op til gæsternes øjeblikkelige andenplads efter 21 spillerunder. AaB har vundet klubbernes tre seneste indbyrdes opgør i Nordens Paris.

Efter lørdagens træningspas har Lars Friis udtaget følgende 19 navne:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Daniel Granli, 8 Iver Fossum, 9 Milan Makaric, 15 Anders Hagelskjær, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Louka Prip, 19 Anosike Ementa, 24 Vladimir Prijovic, 31 Anders Noshe, 32 Casper Gedsted, 37 Oscar Meedom, 38 Oliver Ross, 39 Kasper Høgh og 40 Theo Sander.

Rasmus Thelander og Malthe Højholt har karantæne, mens hverken Pedro Ferreira, Gudmundur Thórarinsson, Lucas Andersen eller Rufo er kampdygtige.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2022 går ubeskåret til Carpe Diem i Aalestrup, som efter årets to første hjemmekampe indtil videre er sikret en donation på 28.964 kr. Køb billet til dysten mod Brøndby I.F. her.

Der er kickoff kl. 14.30. Fanzonen åbner kl. 11.30 – billethusene og indgangene til Aalborg Portland Park kl. 12.30.

Tags på denne nyhed

Frigiv din plads eller send den videre

19. marts 2022 kl. 11:38 af Rasmus Estrup

Lad os fylde Aalborg Portland Park i morgen. Og er du sæsonkortholder, men forhindret i at komme til kampen, så kan du nemt og hurtigt frigive din plads eller konvertere sæsonkortet til en billet, som du kan sende til en ven. 

Se i videoen et eksempel på, hvordan man gør. 

Frigiv din plads - eller konverter til billet - sådan gør du:

Klik på knappen nedenfor. Linket fører direkte til siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet.

 • Log ind på din konto i billetsystemet.
 • Nu vises en liste over kommende kampe. Vælg den kommende kamp – i dette tilfælde kampen mod Brøndby I.F.
 • Her kan du se dit sæsonkort og to muligheder:
  • Frigiv min plads
  • Konverter til billet
 • Vælg den mulighed, du ønsker.
 • Godkend, at du vil frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet.

Har du valgt at frigive din plads, skal du ikke gøre mere, når du har godkendt. Din plads er dermed frigivet, så en anden kan købe den – naturligvis kun til kampen mod Brøndby I.F. Har du valgt at konvertere dit sæsonkort til en billet til kampen, kan du efterfølgende downloade billetten som PDF eller sende den videre som SMS.

Har du glemt dit login?

Har du glemt dit login til billetsystemet, kan du på loginboksen klikke “Glemt password?”, hvorefter du kan nulstille det. 

Du kan også finde linket til at frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet direkte på din konto i billetsystemet.

På computeren

 1. Log ind på din konto på billet.aabsport.dk.
 2. Klik på dit navn i øverste højre hjørne og vælg “Min konto”.
 3. Klik på knappen “Funktioner” og vælg “Frigiv plads / Konverter til billet”.
 4. Her vises siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere til en billet.

På mobilen

 1. Log ind på din konto på på billet.aabsport.dk
 2. Klik på “Konto” i menuen i bunden.
 3. Klik på knappen “Funktioner” og vælg “Frigiv plads / Konverter til billet”.
 4. Her vises siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere til en billet.

Vi takker mange gange for din hjælp, så vi sammen kan sikre et fyldt Aalborg Portland Park og den bedste opbakning til drengene på banen.

Tags på denne nyhed

Kom i god tid - dørene åbner kl. 12.30

19. marts 2022 kl. 08:12 af Rasmus Estrup

Flere end 12.000 fans har billet til søndagskampen mellem AaB og Brøndby I.F., så sørg for at komme i god tid for at undgå den værste kø ved indgangene.

Fanzonen åbner allerede kl. 11.30 i morgen, og dørene til tribunerne åbner kl. 12.30. Selve kampen fløjtes i gang kl. 14.30. 

Inde på tribunen er der fra kl. 12.30 konkurrencer, hvor man kan vinde præmier gennem AaB's app, ligesom der på storskærmene kører tilbageblik på tidligere kampe mod søndagens modstander. 

Har du endnu ikke billetter til opgøret, kan du købe dem her. 

Tags på denne nyhed

1.000 billetter fra udsolgt

18. marts 2022 kl. 14:56 af Rasmus Estrup

Flere end 12.000 har købt billet til søndagskampen på Aalborg Portland Park, og der er nu færre end 1.000 ledige pladser tilbage AaB-Brøndby I.F. Har du endnu ikke billet til opgøret, er det med at købe dem nu. 

De resterende pladser er fordelt på Vesttribunen og A. Enggaard Tribunen, mens Complea Tribunen og 3F Tribunen er udsolgt. Køb billetter til kampen her. 

Har du en billet eller sæsonkort til kampen, som du ikke skal bruge, kan du sende billetten videre til en ven eller frigive din plads på www.billet.aabsport.dk, så vi kan få fyldt Aalborg Portland Park mest muligt op. 

Bemærk at købte billetter ikke kan ombyttes til andre pladser eller tribuner, og at tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Kampstart på søndag er kl. 14.30. Dørene til Aalborg Portland Park åbner allerede kl. 12.30, og der er aktiviteter i fanzonen allerede fra kl. 11.30. 

Tags på denne nyhed