3F Tribunen er udsolgt til AaB-Brøndby I.F.

15. marts 2022 kl. 13:15 af Rasmus Estrup

Flere end 10.600 har sikret sig billet til søndagskampen på Aalborg Portland Park mod Brøndby I.F., og 3F Tribunen er nu helt udsolgt.

Dermed er det kun muligt at købe billetter til Vesttribunen og Complea Tribunen. På Complea Tribunen er der også rift om billetterne, og der er således færre end 70 ledige sæder tilbage. 

Køb billetter til kampen her. 

Udebaneafsnittet på 3F Tribunen er ligeledes udsolgt, og AaB gør atter opmærksom på, at tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Kampen mod Brøndby I.F. spilles søndag kl. 14.30. Dørene åbner to timer før kickoff, og fanzonen åbner allerede kl. 11.30. 

Tags på denne nyhed

Ross udtaget til U/21-landsholdet

15. marts 2022 kl. 11:28 af Rasmus Estrup

AaB's 21-årige forsvarsspiller Mathias Ross skal på mandag samles med U/21-landsholdet, der skal på træningslejr i Tyrkiet inden U/21-landsholdets EM-kvalifikationskamp mod Belgien.

Selve kampen spilles på MCH Arena i Herning 29. marts kl. 20.00, mens opholdet i Tyrkiet er fra 21. marts til 27. marts. 

Danmark ligger inden opgøret mod Belgien på andenpladsen i EM-kvalifikationspulje I med ni point efter fire kampe. Belgien topper puljen med 18 point efter seks kampe. 

Mathias Ross har tidligere spillet en U/21-landskamp, mens han i alt har optrådt 31 gange i landsholdsdragten. 

Tags på denne nyhed

Nibe Festival er ny guldpartner i AaB

15. marts 2022 kl. 11:00 af Rasmus Estrup

AaB og Nibe Festival er to store spillere inden for oplevelsesindustrien i Nordjylland, og nu går AaB og Nibe Festival sammen om et guldpartnerskab, der kan skal løfte udviklingsmulighederne på både fodboldbanen og musikscenen.  

- Nibe Festival er et stort og anerkendt brand i Nordjylland, og med dette samarbejde ønsker vi at stå sammen og få gavn af hinanden til fordel for begge parter, siger AaB’s salgschef Morten Brinkmann. 

- Vi glæder os for eksempel til at kunne give nogle af vores øvrige partnere fantastiske oplevelser i samarbejde med Nibe Festival, ligesom samarbejdet også kommer frivilligheden hos Nibe Festival til gode, siger Morten Brinkmann. 

Udover at gavne frivilligheden vil Nibe Festival gennem det toårige partnerskab blandt andet også få eksponering på Aalborg Portland Park samt mulighed for at styrke B2B-samarbejdet med AaB’s øvrige partnere gennem fodboldrelevante arrangementer. 

- Samarbejdet mellem Nibe Festival og AaB er en manifestation af vigtigheden af, at vi som to store kulturinstitutioner i Nordjylland kan løfte os sammen og gøre kulturen i Nordjylland endnu stærkere, siger Nibe Festivals Peter Møller Madsen.  

- På denne måde får vi spillet hinanden gode ved at drage nytte af hinandens muligheder inden for netværk og arrangementer, og som sidegevinst er det også noget, der forhåbentlig kan gavne frivilligheden og erhvervssamarbejdet, siger festivallederen.  

Årets udgave af Nibe Festival, hvor blandt andre Black Eyed Peas og Tom Jones kan opleves, løber af stablen fra onsdag 29. juni til lørdag 2. juli. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: OB-AaB 2-3

15. marts 2022 kl. 06:50 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går 3-2 på udebane over OB i Lars Friis' cheftrænerdebut for Hele Nordjyllands Hold - og det blev en underholdende debut. 

Allerede efter to minutter sparkede Kasper Høgh AaB på 1-0 fra distancen, men et kvarter inde i opgøret udlignede Issam Jebali på en halvflugter. 

Herefter fulgte flere muligheder i begge ender i den resterende del af første halvleg, inden Max Fenger efter pausen sendte OB oppe med 2-1. 

Indskiftede Milan Makaric udlignede dog til 2-2 efter lidt over en times spil på en flot assist fra Kasper Kusk, og sidstnævnte blev selv matchvinder, da han sikrede sig selv en målgivende friløber et kvarters tid før slutfløjtet. 

Se alle målene samt de øvrige chancer fra kampen i dette sammendrag af kampen. 

AaB's næste kamp spilles på søndag på hjemmebane mod Brøndby I.F. kl. 14.30. Køb billet til kampen her. 

Tags på denne nyhed