Færre end 400 pladser tilbage på Complea Tribunen

12. maj 2022 kl. 14:01 af Rasmus Estrup

Complea Tribunen er færre end 400 siddepladser fra at være udsolgt til søndagsbraget på Aalborg Portland Park mod Brøndby I.F., mens der også til AaB's fanafsnit på 3F Tribunen er færre end 300 ledige pladser. 

Alt i alt har flere end 11.000 fans købt billetter til kampen, og du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk

Kampen på søndag begynder kl. 18.00, og fanzonen åbner allerede kl. 14.00. Se programmet for fanzonen herunder. 

Tags på denne nyhed

Rufo og Oliver Børsting fortsætter ikke i AaB

12. maj 2022 kl. 12:55 af Brian Andersen

Rufo kom i februar 2021 til AaB fra norske Sandefjord Fotball, og inden sæsonafslutningen står den 29-årige spanier noteret for 22 officielle kampe og tre scoringer i AaB-trøjen.

Oliver Børsting blev før indeværende sæson og i sin første sæson som seniorspiller udlejet til Skive I.K., hvor det i de foreløbige 21 optrædener er blevet til fem fuldtræffere for den 19-årige angriber.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Sammen med de to spillere er vi hver især blevet enige om, at det for begges vedkommende vil være mest optimalt at finde en ny klub.

- Vi har mange spillere, der byder sig til på de offensive positioner, hvorfor det umiddelbart for både Rufo og Oliver Børsting ville være vanskeligt at opnå spilletid i den kommende sæson, så her har vi sammen vurderet, at et skifte vil være den rigtige løsning, og begge ønskes naturligvis al mulig held og lykke fremover, siger Inge André Olsen.

Tags på denne nyhed

Triumferne i 2008 og 2014 markeres i fanzonen på søndag

12. maj 2022 kl. 09:36 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 31
Spilledato: Søndag 15. maj 2022
Kick-off: Kl. 18.00
Dørene åbner: Kl. 16.00
Fanzonen åbner: Kl. 14.00

Købt billetter online ligesom 10.500 andre fans 
Flere end 10.500 fans har billet til søndagskampen i 3F Superligaens Mesterskabsspil mod Brøndby I.F. Køb i forsalg billet til kampen på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 16.00 på søndag, såfremt der fortsat er billetter tilbage.  

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Information til gæstende fans
Efter ønske fra Brøndby I.F. har Brøndby I.F. selv varetaget salg af billetter til udeafsnittet af Brøndby I.F., hvilket du kan læse mere om her.

Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at sympatisere med udeholdet på andre afsnit end udeafsnittet.

The Double-triumf og 2008-mesterskabet markeres i fanzonen

Søndag 15. maj er det præcis otte år siden, AaB vandt pokalfinalen og dermed The Double i 2014 samt mesterskabet i 2008. 

I den anledning vil der i fanzonen, som åbner allerede kl. 14.00 på søndag, være fokus på de to AaB-triumfer. 

På scenen vil der fra kl. 15.30 til 16.30 være interviews med tidligere AaB-profiler som for eksempel Rasmus Würtz, Kasper Risgård, Kenneth Stenild og Thomas Enevoldsen.

Derudover vil der på en storskærm køre højdepunkter fra både 2007/2008-sæsonen og 2013/2014-sæsonen. 

Derudover er der i fanzonen livemusik, Goal Station, AaB-hoppeborg, sparkestationer og ansigtsmaling. 

Happy Hour på drinks fra 14.30 til 15.30

I baren i fanzonen er der fra kl. 14.30 til 15.30 Happy Hour med to lækre Nohrlund-drinks for éns pris. 

FIFA-finale i fanzonen

Kl. 15.00 skal finalen på en Spar Nord-FIFA-turnering spilles i fanzonen. Finalen, som står mellem Nicklas Poulsen og William Juul Giessing vises på en storskærm i fanzonen, og vinderen får en præmie fra Spar Nord. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på søndag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen på søndag anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Fanshoppen åbner kl. 14.00
AaB's fanshop i foyeren ved hovedindgangen og i fanzonen åbner kl. 14.00 på søndag. Her er det muligt at købe spillertøj og meget andet merchandise. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Alle med en billet til søndagskampen kan på kampdagen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab. Man skal blot vise sin kampbillet eller digitale sæsonkort i bussen.

Vær opmærksom på, at der på grund af vejarbejde på Kastetvej er ændrede busruter. Altså skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Kommer man med busrute 16 skal man stå af ved stoppestedet Anneberghus.  

Klubbesøg fra Kongerslev I.F. og Gug Boldklub deltager i indløb og pausekonkurrence
AaB-spillerne går på søndag på banen sammen med medlemmer af partnerklubberne Kongerslev I.F. og Gug Boldklub.

Pausekonkurrencen bliver ligeledes med deltagere fra Gug Boldklub og Kongerslev I.F.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 16.00
Boderne på Aalborg Portland Park åbner på søndag to timer før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBBIF – følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at Kastetvej er spærret mellem Dannebrogsgade og Haraldslund på grund af vejarbejde. Altså kan man kun tilgå parkeringspladsen på Haraldslund fra den vestlige del af Kastetvej. 

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Randers FC-AaB 2-2

12. maj 2022 kl. 07:04 af Rasmus Estrup

AaB spillede onsdag aften uafgjort mod Randers FC i 3F Superligaen, hvor det efter scoringer af Milan Makaric og Iver Fossum endte 2-2 i Randers. 

Hjemmeholdet havde flest afslutninger i indledingen, men det var AaB, der efter et godt opspil i 17. minut kunne bringe sig foran ved Milan Makaric. 

Tidligt i anden halvleg udlignede Randers FC ved Tosin Kehinde, og i 58. minut sparkede Lasse Berg Johnsen et straffespark over stregen via undersiden af overliggeren til 2-1. 

Randers FC blev efterfølgende reduceret til 10 spillere, da Simon Graves fik sin anden advarsel, og 20 minutter før tid udlignede Iver Fossum til 2-2. 

AaB var tæt på at snuppe alle tre point, da Oliver Ross og Louka Prip flot kombinerede sig frem til en stor chance til unge Oliver Ross, der desværre måtte se sin afslutning prelle af på overliggeren. 

Se et fyldigt sammendrag af kampen i videoen øverst, og køb billet til AaB's næste hjemmekamp mod Brøndby I.F. på søndag her. 

Tags på denne nyhed