Funcenter i fanzonen og børnebilletter til 10 kr.

28. juli 2022 kl. 14:56 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 3
Spilledato: Søndag 31. juli 2022
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 12.30
Fanzonen åbner: Kl. 11.30

Børnebilletter til 10 kr.
Til søndagens kamp koster børnebilletter kun 10 kr. Køb billetter i forsalg på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan tegne et sæsonkortabonnement. Billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 12.30 på søndag.

Tilhængere af AC Horsens skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Funcenter har aktiviteter i fanzonen fra kl. 11.30
Fanzonen er rig på sjove muligheder for børn på søndag. Foruden AaB-hoppeborgen, ansigtsmaling og en sparkestation kommer Funcenter også forbi med sjove aktiviteter, som eksempelvis fodbolddart, stafet på FunAnimals og fodboldbowling. 

Kl. 12.15 vil AaB-spillere også skrive autografer i fanzonen, og kl. 13.00 bliver AaB's startopstilling præsenteret på scenen. 

Som altid er det også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand og øl i boderne.

Køb AaB’s nye spillertøj i AaB Fanshop
I AaB Fanshop både i foyeren og i fanzonen kan du som altid købe diverse AaB-merchandise.

Her finder du også AaB’s helt nye spillerdragt, der er skabt i samarbejde med Macron og indeholder Aalborg Tårnets benkonstruktion i designet. Trøjerne er lavet i bæredygtigt materiale og kan også købes online på www.aabshoppen.dk

Sæsonens AaB'er kåres inden kickoff
AaB Support Clubs medlemmer har stemt på Sæsonens AaB'er i 2021/2022, og prisen bliver overrakt til vinderen umiddelbart inden kickoff. 

Salgsvogn med særlige kampdagstilbud på merchandise
Ligesom i søndags vil der være en salgsvogn med AaB-marchandise, der kører rundt i fanzonen. Salgsvognen sælger merchandise med særlige kampdagstilbud. 

Det er kun muligt at anvende betalingskort hos salgsvognen. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på søndag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen på søndag anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Alle med en billet til søndagskampen kan på kampdagen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen.

Vær opmærksom på, at der på grund af vejarbejde på Kastetvej er ændrede busruter. Altså skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Kommer man med busrute 16 skal man stå af ved stoppestedet Anneberghus.  

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 12.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner på søndag halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBACH – følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at Kastetvej er spærret mellem Dannebrogsgade og Haraldslund på grund af vejarbejde. Altså kan man kun tilgå parkeringspladsen på Haraldslund fra den vestlige del af Kastetvej. 

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Seks spillere på debutanttavlen

28. juli 2022 kl. 08:41 af Rasmus Estrup

Casper Gedsted, Oliver Ross, Anders Noshe, Vladimir Prijovic, Oscar Meedom og Gustav Dahl. 

De seks spillere fra AaB Akademiet fik i forårssæsonen 3F Superligadebut for Hele Nordjyllands Hold, og derfor er de nu blevet tilføjet Superligadebutanttavlen i Børge Bach Huset. 

Tavlen omfatter samtlige spillere, der har været en del af AaB Akademiet, inden de har fået 3F Superligadebut for AaB. 

Hvert halvår markeres det ved en lille ceremoni ved sportschef Inge André Olsen, når nye spillere er tilføjet tavlen. 

Se i dette indslag fra AaB TV interview med Oliver Ross, Anders Noshe, Oscar Meedom og Gustav Dahl. 

Prijovic vender retur til Serbien

27. juli 2022 kl. 17:40 af Rasmus Estrup

Vladimir Prijovic kom for to år siden til AaB fra storklubben Røde Stjerne Beograd, hvor Prijovic også spillede hele sin ungdomskarriere.

I alt seks landskampe for det serbiske U/16- og U/17-landshold er det blevet til for Vladimir Prijovic.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Vladimir har i sine to år i AaB optrådt eksemplarisk hver eneste dag. Han har været professionel, dedikeret og åben for at lære en anderledes kultur, og hans væremåde og engagement har været imponerende.

- Desværre må vi også konstatere, at det aldrig på banen blev, hvad vi og Vladimir havde håbet på, og derfor giver det mest mening, at han nu får fodfæste i en ny klub, hvor vi ønsker ham det allerbedste, siger Inge André Olsen.

Vladimir Prijovic supplerer: 

Jeg har haft en rigtig god tid i AaB. Klubben er været meget professionel og har på flere måder været med til at udvikle mig som person. Jeg er glad for at have oplevet Danmark, den danske mentalitet og AaB’s fans, og jeg vil gerne takke min værtsfamilie og de mange dejlige mennesker, jeg har mødt i AaB, for de sidste to år.

- Nu er det blevet tid til at prøve noget nyt, og jeg har fået et rigtig godt indtryk af FK Napredak Krusevac, som jeg glæder mig til at spille for, siger Vladimir Prijovic.

Vladimir Prijovic opnåede to officielle kampe for AaB.

Tags på denne nyhed

Ahlmann: Har aldrig oplevet så konstant opbakning

27. juli 2022 kl. 14:32 af Rasmus Estrup

Til den udsolgte hjemmekamp i søndags havde AaB Tifo Kaos lavet store tifoer på både Vesttribunen og Complea Tribunen, og den opbakning, der er omkring Hele Nordjyllands Hold i øjeblikket, har Jakob Ahlmann stor respekt for.

- Det er fantastisk. Vi glæder os til at komme derud hver gang, fordi der i en lang periode har været rigtig mange mennesker på tribunerne.

- Jeg har efterhånden været her i mange år, men jeg har ikke været med til, at der har været så mange fans til så mange kampe i træk. Altså at der er en så konstant opbakning, som der er lige nu.

- Det er megafedt, og vi har alle kæmpe respekt for dem, der kommer hver weekend - også selvom resultaterne har været svingende, siger venstrebacken.

AaB har efter to runder fortsat første sejr til gode i denne sæson, og sejrslysten bliver bestemt ikke mindre af den store opbakning.

- Vi vil altid gerne vinde. Uanset om der er tilskuere eller ej. Det er det, vi arbejder for hver eneste dag på træningsbanen. Men vi vil selvfølgelig gerne give fansene noget tilbage, så de om mandagen kan møde glade på arbejde over, at vi har vundet og leveret en god præstation, siger Jakob Ahlmann.

Modstanderen på søndag er AC Horsens, der som oprykker har vundet sæsonens to første kampe over henholdsvis FC København og Lyngby Boldklub.

- Vi har stor respekt for det, de har lavet. AC Horsens har i 1. division bygget et koncept op, som de har lært rigtig godt at kende, og det har de taget med ind i Superligaen. Så de har et godt hold, og ligesom alle andre Superligakampe bliver det svært på søndag.

- Men vi har stor tiltro til vores egne kvaliteter, og vi kommer ud for at angribe dem, for vi skal have sæsonens første sejr og tre point, siger Jakob Ahlmann.

Kampstart på søndag er kl. 14.00 på Aalborg Portland Park. Børnebilletter til kampen koster kun 10 kr., og du kan købe billetter til opgøret på www.billet.aabsport.dk.

  

Tags på denne nyhed

Kakeeto udlejes til Middelfart Boldklub

27. juli 2022 kl. 09:30 af Rasmus Estrup

AaB tager således afsked med 27-årige Robert Kakeeto, som kom til AaB fra hjemlandet Uganda i 2013. I sine første år i AaB var han tilknyttet Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev, mens han spillede ungdomsfodbold i AaB.

Robert Kakeeto fik sin førsteholdsdebut for Hele Nordjyllands Hold i 2016, og i alt har midtbanespilleren opnået 43 kampe for AaB samt været på lejeophold i Jammerbugt FC, HIFK Fotboll i Finland og senest Skive I.K. i den forgangne sæson.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

-I de ni år, der er gået, siden Robert kom til AaB, har udviklet sig både sportsligt og personligt, og han har med sit rare væsen og gode humør været særdeles vellidt af alle i klubben.  

- Med vores nuværende konkurrencesituation på midtbanen er udsigten til spilletid imidlertid minimal for Robert. Derfor er vi glade for at kunne indgå en lejeaftale med Middelfart Boldklub, hvor han forhåbentlig kan få en masse spilletid og udvikle sig, og vi ønsker Robert alt det bedste i fremtiden, og vil gerne takke ham for sin mangeårige indsats for AaB, siger Inge André Olsen.

Robert Kakeeto finder det vemodigt at sige farvel til AaB efter ni år i klubben, men glæder sig til sine nye udfordringer i Middelfart.

- Det er da lidt hårdt at sige farvel til AaB efter mange gode år. AaB er den første europæiske klub, jeg har spillet i. Den føles lidt som min barndomsklub, og jeg har fået rigtig mange gode venner i AaB - både gennem min ungdomstid og på Superligaholdet, så klubben betyder meget for mig. 

- Men nu ser jeg også frem til at komme til Middelfart Boldklub. Jeg har været i klubben de seneste dage og mødt en masse gode mennesker. Det er en klub med nogle gode spillere, og jeg ser frem til at spille med dem og forhåbentlig få godt med spilletid, siger Robert Kakeeto. 

Robert Kakeeto har foruden de 43 AaB-kampe blandt andet også optrådt to gange for Ugandas A-landshold.

Tags på denne nyhed
'