Bliv klædt på til sæsonstart

12. juli 2022 kl. 15:15 af Mathias Rosendal

Den nye tøjkollektion kommer med et lokalt tvist, som omfavner kendetegn ved Aalborg. Kollektionen kaldes Nordens Paris, som man i folkemunde kan opleve Aalborg blive henvist til. Ydermere er vartegnet Aalborgtårnet et bærende element i designet af kollektionen, hvilket ses i både klub- og andentrøjen såvel som trænings- og rejsetøjet.

Trøjerne er blevet skabt i tæt samarbejde mellem Macrons designteam og AaB. Gennem hele processen har det været vigtigt for Macron at skabe trøjer med en stærk identitet, der taler til holdet, AaB’s fans, Aalborg og hele Nordjylland.

Se trøjerne og bestil artikler fra den nye kollektion nu på aabshoppen.dk, så er du klædt på til den nye sæson.

Tags på denne nyhed

Alle mand til Viborg!

11. juli 2022 kl. 12:45 af Rasmus Estrup

Søndag 17. juli kl. 14.00 gælder det sæsonens første kamp, når AaB gæster Viborg F.F. på Energi Viborg Arena. Se her hvordan du kan være med til at støtte Hele Nordjyllands Hold i Viborg og dermed skabe samme imponerende kulisse som til udekampene i forrige sæson.  

Navn: Energi Viborg Arena 
Kapacitet: 10.000 
Placering udebaneafsnit: Nord-tribunen  
Indgang: 3 


Billetpriser i forsalg og på dagen:
 
U/18 år: 80,- 
O/18 år: 120,- 
Pensionist: 100,- 
Studerende: 80,- 

Klik her og køb billetter til kampen.

Der anbefales at købe billet i forsalg, så der undgås kø ved indgangen. Portene åbnes 75 minutter før kampstart. 

Transport til og fra Energi Viborg Arena 

Fælles 
AaB Support Club arrangerer bustur til kampen for både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen. Deadline for tilmelding er torsdag d. 14/7 kl. 20.00. Find mere info her.

Kør selv 
Adresse: Stadion Allé 7, 8800 Viborg 

Der er enkelte p-pladser foran indgangen til udebanetribunen. Viborg F.F. opfordrer til at parkere ved Erhvervsakademi Dania eller Viborg Rådhus, som er placeret bag den nordlige tribune og i kort gåafstand til stadion.  

Priser i boderne 
Alm. fadøl (0,4) kr. 40,- 
Stor fadøl (0,7) kr. 60,- 
Sodavand kr. 30,- 
Kildevand kr. 20,- 
Frankfurter m. brød kr. 40,- 
Grillpølse m. brød kr. 25,- 
Fransk hotdog kr. 25,- 
Kaffe/te/kakao kr. 15,- 
Chips kr. 15,- 
Slikpose kr. 25,- 

Bannermuligheder 
Der er mulighed for at hænge bannere på bannerwire ved banehegnet. Maksimalt 1,5 meter i højden og 13,5 meter i bredden: 

AaB takker jer alle for jeres støtte til drengene og Hele Nordjyllands Hold på udebane. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Teambuilding i Polen

11. juli 2022 kl. 08:34 af Rasmus Estrup

En uges træningslejr på Hotel Remes Sport & Spa i den polske by Opalenica nær Poznan fik i går sin afslutning.

Her var der adskillige konkurrencer med en præmie til vinderen, mens taberne skulle have en straf, som spillerne selv havde aftalt på forhånd.

Få et lille indblik i dagen i videoen øverst.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Zaglebie Lubin-AaB 3-1

10. juli 2022 kl. 08:38 af Rasmus Estrup

På træningslejren i polske Opalenica tabte AaB i går generalprøven før sæsonpremieren næste søndag.

Mathias Ross sparkede ellers Hele Nordjyllands Hold foran efter otte minutter, men ca. ti minutter før pausen udlignede Zaglebie Lubins Szymon Kobusinski på en fejl fra Josip Posavec i AaB-målet.

12 minutter efter pausen begik AaB-målmanden et straffespark, og fra pletten gjorde Rafal Adamski det til 2-1 til polakkerne.

Et kvarter før tid blev det også 3-1 til Zaglebie Lubin, da Szymon Kobusinski flot sparkede kampens sidste scoring i nettet.

Se sammendrag af kampen i videoen øverst, hvor der også er reaktioner fra Kristoffer Pallesen, Louka Prip og cheftræner Lars Friis.

AaB-nederlag mod Gornik Zarbze

9. juli 2022 kl. 19:28 af Brian Andersen

Dysten mod Gornik Zarbze blev intens og med masser af frispark, og særligt i første halvleg var der meget urent spil.

Polakkerne udnyttede allerede i det sjette minut en omstilling til at bringe sig i front, selvom AaB-målmand Theo Sander i første omgang fik afværget situationen.

Efter knap et kvarter var det tæt på udligning, da en god aktion fra Kasper Kusk førte til en hælafslutning på stolpen af Milan Makaric.

Godt en time var spillet, da Gornik Zarbze udnyttede uopmærksomhed hos AaB til at tage et hurtigt frispark og fordoble føringen, mens Anosike Ementa i det 70. minut var tæt på at reducere på hovedstød.

Theo Sander leverede et par gode redninger, før reduceringsmålet til 2-1 kom med et kvarter igen, hvor Kasper Kusk med et velplaceret spark i det lange hjørne belønnede nydeligt drev og overblik fra Kilian Ludewig.

I opgørets næstsidste minut var det også uhyre tæt på en udligning for AaB, da Oliver Ross kvikt fandt Milan Makaric, hvis drøn desværre ramte sammenføjningen.

For anden kamp i træk var det glædeligt, at der kom 90 minutter i benene.

Matchfacts – reserveholdstestkamp på Hotel Remes Sport & Spa i Opalenica
Gornik Zarbze-AaB  2-1 (1-0)
6. min 1-0, 61. min 2-0, 75. min 2-1 Kasper Kusk.

AaB (4-3-3): Theo Sander, Kilian Ludewig, Emil Nymann, Anders Hagelskjær, Anders Noshe, Jeppe Pedersen, Oliver Ross, Anosike Ementa, Oliver Klitten, Milan Makaric, Kasper Kusk.

Tags på denne nyhed
'