6. februar 2022 kl. 16:09 af Rasmus Estrup

Der er nu åbnet for billetsalget til AaB's 3F Superligaopgør mod Vejle Boldklub søndag 6. marts kl. 16.00 på Aalborg Portland Park.

www.billet.aabsport.dk kan du desuden også sikre dig billetter til årets først hjemmekamp mod Silkeborg I.F., ligesom det er muligt at blive sæsonkortholder.

AaB TV: Vendsyssel F.F.-AaB 1-4 og 1-5

6. februar 2022 kl. 07:40 af Rasmus Estrup

Her kan du se et fyldigt sammendrag af begge testkampe AaB i går spillede mod Vendsyssel F.F. i Vrå.

I første opgør vandt AaB 4-1 trods en tidlig føring til hjemmeholdet. Efter Vendsyssels gode indledning overtog AaB kontrollen, og Kristoffer Pallesen udlignede til 1-1 inden Louka Prip med to mål sikrede en pauseføring på 3-1.

I anden halvleg lukkede Frederik Børsting kampen med 4-1-målet.

I andet opgør vandt AaB med 5-1. I 39. minut åbnede Casper Gedsted scoringkontoen, og to minutter senere fulgte Jakob Ahlmann op med et drømmehug til 2-0.

Inden pausefløjtet øgede Milan Makaric til 3-0, og i anden halvleg scorede Anosike Ementa først til 4-0 og dernæst 5-0, inden hjemmeholdet fik pyntet på resultatet i sidste minut.

Udover sammendraget kan du i videoen øverst også få reaktioner fra assistenttræner Oscar Hiljemark og tomålsskytten Louka Prip.

AaB dobbeltsejrede mod Vendsyssel F.F.

5. februar 2022 kl. 19:08 af Brian Andersen

I indledningen af den første testkamp kom værterne faktisk fint fra land, og allerede i det andet minut headede Tiémoko Konaté lige på AaB-målmand Jacob Rinne.

Og Vendsyssel F.F. bragte sig også foran i det tiende minut, da en uheldig opspilsfejl af Daniel Granli serverede bolden for fødderne af Zander Hyltoft, der fra kanten af straffesparksfeltet udplacerede Jacob Rinne.

Herfra satte AaB sig imidlertid på opgøret, og udligningen kom efter 17 minutter, hvor Kristoffer Pallesen resolut klappede en returbold op i nettaget efter hjørnespark.

En stor chance tilfaldt tre minutter senere Daniel Granli, men nordmandens flugter blev reddet med en fodparade af Vendsyssel F.F.-keeper Lukas Jonsson.

Senere var AaB igen nærgående efter gode detaljer af Frederik Børsting og Kasper Høgh, men det var et flot landskudsmål af Louka Prip, der efter 31 minutter bragte AaB foran med 2-1.

Og fem minutter før pausen var Louka Prip igen målscorer, da et højt pres resulterede i en åben chance til Prip.

Som i første halvleg var Vendsyssel F.F. også i begyndelsen af anden halvleg godt med i kampen, og Lucas Jensen truede AaB’s mål, inden Frederik Børsting midtvejs i halvlegen med et hårdt pres mod Lukas Jonsson fik erobret bolden og sendt den i det tomme mål til 4-1.

I sidste halvdel af anden halvleg dominerede AaB totalt, og den største chance for yderligere en scoring tilfaldt seks minutter før tid Iver Fossum, der hamrede kuglen over mål.

Tre hurtige før pausen
I kamp to var der indledningsvis muligheder til Anosike Ementa, Casper Gedsted og Kasper Kusk, inden føringsmålet omsider kom i det 39. minut, hvor Casper Gedsted udnyttede et forarbejde af Oliver Ross, Anosike Ementa og Kasper Kusk.

Bare to minutter senere tæskede Jakob Ahlmann bolden op i det nærmeste målhjørne til 2-0, og inden pausen nåede Milan Makaric også fra tæt hold at gøre det til 3-0.

I anden halvleg fortsatte kampbilledet, og efter 74 minutter var Anosike Ementa kølig, da han afsluttede et oplæg fra Vladimir Prijovic.

Samme Ementa headede fire minutter før tid Kasper Kusks præcise hjørnesparksbold i nettet til 5-0, mens Vendsyssel F.F. i næstsidste minut kunne notere sig for en reducering.

AaB’s sidste testkamp spilles på fredag på Aalborg Portland Park mod SønderjyskE.

Matchfacts – testkampe på Idrætscenter Vendsyssel i Vrå
Vendsyssel F.F.-AaB  1-4 (1-3)
10. min 1-0 Zander Hyltoft, 17. min 1-1 Kristoffer Pallesen, 31. min 1-2 Louka Prip, 40. min 1-3 Louka Prip, 67. min 1-4 Frederik Børsting.

AaB (3-5-2): Jacob Rinne, Mathias Ross, Rasmus Thelander, Daniel Granli, Kristoffer Pallesen, Malthe Højholt, Magnus Christensen, Iver Fossum, Frederik Børsting, Louka Prip (60: Jakob Ahlmann), Kasper Høgh.

Vendsyssel F.F.-AaB  1-5 (0-3)
39. min 0-1 Casper Gedsted, 41. min 0-2 Jakob Ahlmann, 45. min 0-3 Milan Makaric, 74. min 0-4 Anosike Ementa, 86. min 0-5 Anosike Ementa, 89. min 1-5.

AaB (3-5-2): Theo Sander, Jacob Buus, Vladimir Prijovic, Anders Hagelskjær, Casper Gedsted, Oliver Ross, Pedro Ferreira, Kasper Kusk, Jakob Ahlmann, Anosike Ementa, Milan Makaric.

AaB foran to testkampe mod Vendsyssel F.F.

4. februar 2022 kl. 14:55 af Rasmus Estrup

Efter tre testkampe mod østrigsk, tjekkisk og slovakisk modstand på Malta står AaB i morgen foran fjerde og femte testkamp, når Vendsyssel F.F. i to omgange er modstander.

Vendsyssel F.F., der spillede i 3F Superligaen i 2018/19, ligger i denne sæson på niendepladsen i NordicBet Ligaen efter 18 kampe.

Den første kamp i morgen spilles kl. 12.00, og kl. 14.00 fløjtes andet opgør i gang. Begge kampe livestreames gratis på nordjyske.dk.

- De to testkampe mod Vendsyssel giver os en fantastisk mulighed for at lade så mange spillere som muligt få 90 minutters spilletid, siger assistenttræner Oscar Hiljemark.

- Vi har en god konkurrencesituation i truppen, og på denne måde kan alle blive matchet over en hel kamp. Det er vigtigt i forhold til få mange spillere helt klar til forårspremieren om to uger, siger Oscar Hiljemark.

Truppen til kampene i morgen ser således ud:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Daniel Granli, 6 Pedro Ferreira, 8 Iver Fossum, 9 Milan Makaric, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Louka Prip, 19 Anosike Ementa, 24 Vladimir Prijovic, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 32 Casper Gedsted, 39 Kasper Høgh og 40 Theo Sander samt samt seks spillere fra AaB Akademiet.

Lucas Andersen og Rufo sidder over.

Kampene i morgen spilles på Idrætscenter Vendsyssel, der ligger på Stadionvej 17 i Vrå. Det er muligt at købe mad og drikke til kampen.