Rosfjord Strandhotell bliver guldpartner i AaB

17. august 2022 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

AaB har indgået et toårigt guldpartnerskab med det norske hotel Rosfjord Strandhotell, der ligger mindre end halvanden times kørsel fra Kristiansand og ejer både Lomsesanden Opplevelser, Lindesnes Havhotell og Michelin-restauranten Under, der er verdens største undervandsrestaurant.  

- Vi er særdeles glade for, at en udenlandsk hotelvirksomhed som Rosfjord Strandhotell har set muligheder i et guldpartnerskab med os, og vi ser frem til gennem dette samarbejde at få mulighed for at skabe unikke Executive-arrangementer for vores største partnere, siger AaB’s salgschef Morten Brinkmann.  

Håvard Kleven, der er salgsdirektør for hotellerne, restauranten og Lomsesanden Opplevelser, udtaler: 

- Vi ser et stort potentiale i Nordjylland, fordi mange nordjyder besøger vores region, og vi ved, at AaB er et samlingspunkt for nordjyder. Efter et meget professionelt møde med klubben er vi blevet bekræftet i, at AaB er en spændende klub med masser af interessante muligheder, og det vil vi gerne være en del af gennem dette samarbejde. 

- Vi håber, at vi med dette partnerskab kan få spredt viden om os blandt klubbens fans, følgere og samarbejdspartnere, så flere af dem forhåbentlig har os i tankerne, næste gang de skal kigge på rejsedestinationer, oplevelser og konferencemuligheder, siger Håvard Kleven.  

Ligesom Rosfjord Strandhotell ligger også Lindesnes Havhotell og restaurant Under mindre end halvanden times kørsel fra Kristiansand. Kristiansand kan med hurtigfærgen nås på 2 timer og 15 minutter fra Hirtshals.  

Tags på denne nyhed

Indstil en ildsjæl til Årets Frivilligpris

16. august 2022 kl. 13:43 af Rasmus Estrup

Foreningslivet i AaB's 118 nordjyske partnerklubber er afhængige af store indsatser fra alle klubbens frivillige, og i hver eneste klub er der ildsjæle, der altid gør noget ekstra og derfor er uundværlige på den ene eller anden måde. 

De store indsatser fortjener at blive hyldet, og dette sker i forbindelse med Partnerklubbernes Dag søndag 11. september, hvor AaB sammen med hovedpartner Arbejdernes Landsbank vil uddele Årets Frivilligpris, der således overrækkes for anden gang. Første modtager var Jakob Thor Bertelsen fra Brønderslev I.F., som modtog prisen sidste år. 

For at finde den rette person kan alle klubber indstille én kandidat pr. klub. Så gør det med omtanke og beskriv gerne, hvorfor netop denne frivillige fortjener Årets Frivilligpris. 

Alle indstillede kandidater inviteres til en VIP-oplevelse for to personer til Partnerklubbernes Dag søndag 11. september, hvor AaB møder Lyngby Boldklub. I pausen af dette opgør vil prisen blive overrakt på banen. Sammen med prisen følger en check på 20.000 kr. fra Arbejdernes Landsbank. Pengene er øremærket fodboldudstyr til klubben.

En jury bestående af AaB's administrerende direktør Thomas Bælum, AaB's akademichef Jacob Larsen samt repræsentanter fra AaB's partnerklubber står for at udvælge vinderen blandt de nominerede.

Indstil din klubs nominerede til Årets Frivilligpris her. 

Tags på denne nyhed

Ny træningsplatform for alle partnerklubber

15. august 2022 kl. 13:00 af Rasmus Estrup

For at styrke udviklingen af børnefodbolden i Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde (FNF) har AaB Akademiets specialister inden for børnetræning i samarbejde med Hobro I.K. og Hjørring I.F. skabt en træningsplatform med værktøjer og inspiration til træningspas og træningsøvelser for fodboldspillere fra U/6 til U/12.

Platformen er gratis og frit tilgængelig for alle ungdomstrænere i de 118 nordjyske partnerklubber under FNF, og den indeholder udførlige beskrivelser af flere end 140 træningsøvelser, der alle matcher de pågældende aldersgrupper.

Der er inspiration til alt fra fulde træningspas til specifikke teknikøvelser. Hver øvelse indeholder brugervenlige beskrivelser og illustrationer.

Inden for teknisk træning er der fokus på fem forskellige temaer:

- Driblinger og finter
- Pasninger
- Vendinger
- Afslutninger
- Førsteberøringer

Alle trænere i de 118 nordjyske partnerklubber kan gratis oprette en profil via platformen Better Coaching og lade sig inspirere af de mange frit tilgængelige øvelser.

Find og opret en profil til FNF-træningsplatformen på http://fnf.better-coaching.dk

Blandet start for AaB Akademiet

15. august 2022 kl. 08:44 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Lyngby Boldklub-AaB 5-0

AaB’s U/19 Ligahold åbnede den nye sæson på udebane mod Lyngby Boldklub, og sæsonpremieren fik en jævnbyrdig indledning på kampen.

Midt i første halvleg fik Patrick Allentoft også bolden over stregen for AaB, men der blev vinket for offside i situationen, og de hold kunne gå målløse til pause.

Efter pausen fik AaB skabt et par fine chancer, inden Lyngby Boldklub et kvarter før tid slog til på en omstilling efter et AaB-hjørnespark og gjorde det til 1-0.

Herfra gik det stærkt, og hjemmeholdet scorede yderligere fire gange inden slutfløjt, hvorfor opgøret endte med et nordjysk nederlag på 5-0.

- Kampen kan deles op i to dele, for de første 70 minutter var vi godt med, og tingene kunne være faldet ud til fordel for os. Der var også perioder, hvor vi ramte det topniveau, vi ville kunne forvente at se på nuværende tidspunkt, men i de sidste 20 minutter ramte vi til gengæld et bundniveau, som vi skal arbejde med, siger U/19 Ligatræner Lars Noer Madsen.

-  Vi gav dem nogle nemme mål til sidst, og det er ærgerligt, at vi på den måde knækkede efter 70 minutter ovenpå en langt hen ad vejen god præstation og en god opstart, siger Lars Noer Madsen.

U/19 Ligaholdets næste kamp spilles på lørdag på udebane mod AC Horsens.

U/17 Ligaen: Lyngby Boldklub-AaB 1-0

Også i U/17 Ligaen indledte AaB sæsonen med et nederlag efter en ellers jævnbyrdig kamp.

Lyngby Boldklub kom bedst ud til opgøret, og efter 13 minutter bragte hjemmeholdet sig foran efter et hjørnespark.

I anden halvleg havde AaB tre gode mulighede for at udligne, men chancerne blev ikke udnyttet. Da AaB mod slutningen satsede lidt mere i spillet for en udligning, gav det muligheder i modsatte ende, men opgøret bød ikke på flere scoringer og endte derfor med en hjemmesejr på 1-0.

- Vi kom lidt skidt ud til kampen og var lidt for passive i vores pres, men vi fik justeret til i pausen og kom frem til tre gode chancer i anden halvleg, men desværre fik vi ikke puttet den ind, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- Overordnet set var det en lige kamp, og vi gjorde også flere ting rigtigt, og derfor er det ærgerligt, at det var dem og ikke os, der fik scoret, siger U/17 Ligatræneren.

Lørdag skal U/17 Ligaholdet en tur til Horsens i næste U/17 Ligakamp.

U/15 Ligaen: Lyngby Boldklub-AaB 0-5

I U/15 Ligaen tog AaB en storsejr over Lyngby Boldklub med samme cifre som i U/19 Ligaen - bare med modsat vinder.

AaB’s Valdemar Rubæk Vestergaard bragte de nordjyske gæster foran med 1-0 på et straffespark midt i første halvleg, og ca. midtvejs i anden halvleg slog han til yderligere to gange, hvilket sikrede ham et hattrick og AaB en føring på 3-0.

Fem minutter før tid udbyggede Georg Ejsing til 4-0, og i opgørets sidste minut lukkede Alvar August Jensen målkontoen med 5-0-målet.

Næste U/15 Ligakamp spilles først lørdag 27. august på udebane mod Farum Boldklub.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-FC Nordsjælland 0-0

15. august 2022 kl. 07:13 af Rasmus Estrup

AaB spillede i går 0-0 på Aalborg Portland Park mod 3F Superligaens nuværende førerhold, FC Nordsjælland. 

Anosike Ementa stod for opgørets første afslutning inden for rammen, men Andreas Hansen tog fra i målet. 

I modsatte ende fik gæsterne bolden over stregen efter 20 minutter, men målet blev straks annulleret for offside. 

I anden halvleg havde FC Nordsjælland et par muligheder, og de fik også testet Josip Posavec, inden AaB i en periode pressede hårdt på. Her var Oliver Ross meget tæt på en scoring, men en flot redning i FCN-målet kom i vejen. 

Mod slutningen havde gæsterne igen et par afslutninger, men opgøret sluttede målløst. I videoen øverst kan du se et sammendrag af opgøret. 

AaB spiller sin næste kamp i 3F Superligaen på søndag kl. 18.00, hvor Brøndby I.F. gæster Aalborg Portland Park. Køb billetter til kampen her. 

Tags på denne nyhed
'