Nederlag i U/19 Ligaen og U/17 Ligaen

29. august 2022 kl. 09:21 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: FC Nordsjælland-AaB 6-1

AaB’s U/19 Ligahold tabte lørdagens udebanekamp mod FC Nordsjælland stort.

Hjemmeholdet kom bedst ud til opgøret, og fik med et højt pres tvunget AaB til boldtab og to selvmål inden for opgørets første 20 minutter.

To minutter efter pausen blev det også 3-0 til FC Nordsjælland, men blot to minutter senere reducerede AaB-holdet, da Fisnik Isaki og Anders Noshe med godt sammenspil fik sat Fisnik Isaki op til 3-1-scoringen.

Herefter havde AaB også muligheden for at gøre det til 3-2, men chancen blev forpasset.

Midt i anden halvleg nettede FC Nordsjælland to gange inden for kort tid, og med endnu en scoring i 87. minut sluttede det med en 6-1-sejr til FC Nordsjælland.

- Selvom vi i faser af kampen fulgte gameplanen og kom frem til gode ting, så var vi på dagen overmatchet af en rigtig dygtig modstander, der især var stærke i deres pres og til at udnytte vores fejl, siger U/19 Ligatræner Lars Noer Madsen.

- Der er nogle momenter i vores opbygningsfase især, hvor vi skal være mere kyniske og spille mere enkelt og kontant, siger Lars Noer Madsen.

AaB har efter tre runder tre point i U/19 Ligaen, og næste ligakamp spilles på Hornevej på lørdag kl. 13.00 mod Vejle Boldklub.

U/17 Ligaen: FC Nordsjælland-AaB 1-0

Også i U/17 Ligaen tabte AaB weekendens udekamp i Farum. Her lød cifrene dog blot på 1-0.

AaB begyndte ellers opgøret med et højt pres på hjemmeholdet, men sidstnævnte fik bedre og bedre fat om kampen, som første halvleg skred frem, dog uden at komme frem til muligheder.

To minutter før pausen fik FC Nordsjælland så et straffespark, som blev eksekveret til en pauseføring på 1-0.

I anden halvleg var FC Nordsjælland fortsat mest på bolden, men de store chancer udeblev for hjemmeholdet.

Et kvarter før tid blev AaB’s Adam Rasheed udvist, men selvom AaB var i undertal mod slutningen, formåede gæsterne at komme frem til et par gode muligheder inden slutfløjt. Desværre førte de ingen scoringer med sig, og dermed sluttede det med et nederlag på 1-0.

- Defensivt spillede vi en flot kamp. Vi var svære at bryde ned og skabe chancer imod, og vi holdt FC Nordsjælland på et minimum af chancer, så det var meget opløftende, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- På bolden var vi dog for dårlige, og vi skabte alt for lidt. Til sidst fik vi i undertal skabt et par muligheder, og det kunne have været dejligt at have stjålet et point, siger U/17 Ligatræneren.

På lørdag fortsætter U/17 Ligaholdet jagten på sæsonens første point, når Vejle Boldklub kommer på besøg på Hornevej kl. 15.15.

U/15 Ligaen: Farum Boldklub-AaB 2-2 (5-6)

I U/15 Ligaen endte det uafgjort, men med to nordjyske point ovenpå den afgørende straffesparkskonkurrence.

Midt i første halvleg bragte Valdemar Rubæk Vestergaard AaB foran efter oplæg fra Elias Christensen, og inden pausefløjtet gjorde William Thomsen det til 2-0 til de gæstende nordjyder. Denne gang var Valdemar Rubæk Vestergaard i assistrollen.

Fem minutter inde i anden halvleg reducerede Farum Boldklub til 2-1, og på et straffespark kort før slutfløjt gjorde hjemmeholdet det også til 2-2.

Uafgjorte kampe i U/19 Ligaen, U/17 Ligaen og U/15 Ligaen skal altid afgøres i en straffesparkskonkurrence, og her trak AaB det længste strå. Dermed kunne nordjyderne tage hjem med to point, mens hjemmeholdet måtte nøjes med et enkelt point.

U/15 Ligaholdet står dermed med fem point efter to kampe og spiller sin næste U/15 Ligakamp på lørdag kl. 13.00 på hjemmebane mod Vejle Boldklub.

AaB TV: Randers FC-AaB 1-0

29. august 2022 kl. 07:04 af Rasmus Estrup

AaB tabte i går 1-0 på udebane til Randers FC, der scorede allerede i kampens tredje minut, da hjemmeholdets Filip Bundgaard kom blokerede et spark fra AaB-debutant Theo Sander direkte i AaB-målet.

Den 17-årige AaB-keeper spillede sig herefter stærkt op med flere store redninger.

I modsatte ende havde AaB også sine muligheder, og tættest på var Iver Fossum, da han i forlængelse af et hjørnespark ramte undersiden af overliggeren.

Det fulde sammendrag af kampen kan ses i videoen øverst.

Knebent nederlag mod Randers FC

28. august 2022 kl. 15:56 af Rasmus Estrup

Søndagens udekamp mod Randers FC endte med et nederlag til AaB på 1-0 efter et tidligt mål af Filip Bundgaard.

17-årige Theo Sander blev med sin debut den yngste målmand i Superligaens historie, men den unge AaB-keeper fik en uheldig start på opgøret, da Filip Bundgaard i kampens tredje minut blokerede en bold fra Theo Sander direkte i mål til en Randers-føring på 1-0.

Kort efter var Lars Kramer tæt på for AaB efter en dødbold i modsatte ende, og efter syv minutter leverede Theo Sander så den første af flere stærke redninger, da Stephen Odey sigtede mod det øvre målhjørne.

Efter en god AaB-periode sparkede Louka Prip et langskud tæt forbi fjerneste stang, og syv minutter senere var det i modsatte ende Stephen Odey, der fra en ellers god position i AaB-feltet også sendte kuglen forbi mål.

Midtvejs i første halvleg fulgte Lucas Andersen op på endnu en fin AaB-periode med et langskud lige på Patrik Carlgren, og efter en halv time var AaB yderst tæt på en udligning. Et hjørnespark endte i udkanten af feltet, hvorfra Iver Fossum sparkede en fremragende afslutning mod målhjørnet. Desværre ramte nordmanden undersiden af overliggeren, og heller ikke returbolden formåede nordjyderne at dirigere inden for rammen.

I slutningen af første halvleg sendte Allan Sousa et langskud over mål, og AaB var således bagud med 1-0 ved pausen efter en første halvleg, hvor AaB gradvist blev mere og mere spilstyrende.

AaB kom godt ud til anden halvleg og var efter et minut tæt på i to omgange. Efter et godt AaB-opspil fik Lucas Andersen blokeret et skud midt i Randers-feltet. AaB fastholdt dog kuglen, og få sekunder senere fandt AaB-anføreren Kilian Ludewig, som trykkede på fra en spids vinkel, men forsøget reddede Randers-keeperen.

Syv minutter efter pausen var hjemmeholdet så tæt på at fordoble sin føring, da Stephen Odey fik et frit hovedstød ved bagerste stang efter et hjørnespark. Hovedstødet blev sendt højt mod målet, men Theo Sander fik handsken på og leverede en fantomredning på stregen.

De følgende minutter bød på forbipassernede langskud fra Lucas Andersen, Louka Prip og Kilian Ludewig, inden Iver Fossum med en afslutning i hjemmeholdets felt tvang Patrik Carlgren til at give en farlig returbold, som målmandens holdkammerater dog ekspederede væk.

Patrik Carlgren blev igen presset efter 63 minutter, da et forholdsvis ufarligt langskud fra Lucas Andersen gik mellem benene på Randers-målmanden, der dog nåede at vende rundt og fange bolden, lige inden den kunne passere målstregen.

I 66. minut blev Oliver Ross sendt på banen for Hele Nordjyllands Hold, og kort efter fik hjemmeholdets Adam Andersson testet Theo Sander med et langskud, inden også Anosike Ementa og Jakob Ahlmann trådte ind på grønsværen i 72. minut.

Straks efter kombinerede Anosike Ementa og Oliver Ross sig frem til en afslutning til sidstnævnte, der dog sendte sit forsøg ind i Randers-målmandens fodparade. Herefter flugtede Anosike Ementa så en afslutning lige forbi fjerneste stolpe.

11 minutter før tid var Randers FC farlige, da et indlæg gik hele vejen til bagerste område, hvorfra Adam Andersson sparkede bolden på tværs af målet og forbi.

Dette blev efterfulgt af indskiftninger af Kristoffer Pallesen og Kasper Kusk. Sidstnævnte tog sig umiddelbart efter af et kantfrispark, som Mathias Ross desværre ikke fik ramt.

I modsatte ende måtte Theo Sander efter 83 minutter ud i en ny, stor redning, da Tobias Klysner sigtede mod fjerneste målhjørne, men måtte se den unge AaB-målmand diske op med en flyvende redning.

I tredje tillægsminut havde Oliver Ross et skudforsøg, der blev afrettet, inden Patrik Carlgren fik fingrene i det, og AaB formåede desværre ikke at udligne inden slutfløjt. Dermed sluttede det med et nederlag på 1-0.

AaB's næste kamp spilles på søndag kl. 18.00 på udebane mod FC Midtjylland. Næste hjemmekamp venter 11. september mod Lyngby Boldklub. Køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk

Matchfacts - 3F Superliga, grundspil, 7. spillerunde

Randers FC-AaB 1-0 (1-0)
3. min 1-0 Filip Bundgaard
Advarsler Randers FC: Björn Kopplin (39), Edgar Babayan (89)
Advarsler AaB: Milan Makaric (42), Lars Kramer (50)
5.876 tilskuere på Cepheus Park Randers

Randers FC (4-4-2): Patrik Carlgren, Adam Andersson (87: Oliver Bundgaard), Hugo Andersson, Simon Graves, Björn Kopplin, Tosin Kehinde (87: Mikkel M. Pedersen), Lasse Berg Johnsen, Frederik Lauenborg, Jakob Ankersen (63: Tobias Klysner), Filip Bundgaard (73: Edgar Babayan), Stephen Odey (63: Alhaji Kamara).

AaB (4-3-3): Theo Sander, Kilian Ludewig (81: Kristoffer Pallesen), Lars Kramer, Mathias Ross, Andreas Poulsen (72: Jakob Ahlmann), Iver Fossum, Pedro Ferreira, Lucas Andersen (81: Kasper Kusk), Louka Prip, Milan Makaric (72: Anosike Ementa), Allan Sousa (66: Oliver Ross).

Dommer: Jakob Karlsen

AaB TV: Forårets fem mål mod Randers FC

28. august 2022 kl. 08:08 af Rasmus Estrup

AaB har to gange tidligere i 2022 mødt Randers FC, og det har ført fire point og fem scoringer med sig, gennem en 3-0-sejr på hjemmebane og en 2-2-remis på udebane.

Både Louka Prip og Milan Makaric har hver nettet to gange mod Randers FC i dette kalenderår, mens også Iver Fossum har været på tavlen mod dagens modstander i 2022.

Se målene i videoen øverst, og følg dagens kamp på tribunen i Randers eller via Canal 9, der viser optakt fra kl. 13.00.