Interfjord Frederikshavn er ny bronzepartner i AaB

30. august 2022 kl. 08:50 af Rasmus Estrup

Interfjord er en dynamisk og velrenommeret transportvirksomhed, der dækker opgaver på det globale transportmarked, og virksomhedens nordjyske afdeling, Interfjord Frederikshavn, er ny bronzepartner i AaB. 

Interfjord Frederikshavn har fokus på de nordjyske kunder, som hjælpes med skræddersyede transportløsninger, og i den forbindelse har Interfjord Frederikshavn valgt at indgå et toårigt partnerskab med AaB.

- AaB er Hele Nordjyllands Hold, og fordi vi primært koncentrerer os om at servicere vores nordjyske kunder, var det et oplagt for os at tage kontakt til AaB for at indgå et samarbejde, siger Christoffer Nødgaard, der er partner, operational- og sales manager ved Interfjord Frederikshavn. 

- Vi glæder os til at give gode oplevelser til vores fodboldinteresserede kunder, leverandører og samarbejdspartnere, og vi ser frem til at samles med AaB’s øvrige samarbejdspartnere fra egen og andre brancher på Aalborg Portland Park, siger Christoffer Nødgaard. 

Foruden afdelingen i Frederikshavn har Interfjord også danske afdelinger i Glyngøre, København, Randers og Herning samt kontorer i Norge og Polen.

Tags på denne nyhed

AaB-sejr over Randers FC i Future Cup

29. august 2022 kl. 15:39 af Rasmus Estrup

AaB spillede i dag første kamp i Future Cup, der har erstattet Reserveligaen, da holdet kl. 13.00 gæstede og besejrede Randers FC på Cepheus Park Randers.

I Future Cup må hvert hold maksimalt anvende fem spillere, der er ældre end U/21, for at give spilletid til de unge talenter, og en af de unge nordjyder bragte tidligt AaB foran.

Oliver Ross sendte således en afslutning fra kanten af feltet i mål til en fortjent 1-0-føring. 

Senere i første halvleg sikrede en stærk redning fra målmand Daniel Veiby Held, at AaB kunne gå til pausen foran, og et kvarter inde i anden halvleg blev AaB-føringen fordoblet, da Jakob Ahlmann blev nedlagt i feltet til et straffespark. Dette tog Kasper Kusk sig sikkert af med målet til 2-0.

Ca. ti minutter senere reducerede Randers FC, da et indlæg blev headet ned for fødderne af Mikkel M. Pedersen, som gjorde det til 2-1. Efterfølgende ramte hjemmeholdet både stolpen og overliggeren, inden slutfløjtet lød, og AaB kunne gå sejrsrigt fra banen. 

- Alt i alt var det en rigtig fin kamp. Vi havde det rette mindset, og spillerne fra Superligatruppen leverede gode præstationer, mens også akademispillerne gjorde en god indsats, siger assistenttræner Rasmus Würtz. 

- Vi sad på spillet i første halvleg og var også fortjent foran ved pausen. Vi kom også godt ud til anden halvleg, men efter reduceringsmålet og vores udskiftninger pressede Randers på, men vi fik kriget sejren hjem til sidst, siger Rasmus Würtz. 

AaB stillede til start i følgende opstilling:

Daniel Veiby Held (U/19)
Anders Noshe, Jacob Buus (U/19), Anders Hagelskjær, Jakob Ahlmann
Malthe Højholt, Jeppe Pedersen, Oliver Ross
Oscar Meedom (U/19), Anosike Ementa, Kasper Kusk

I pausen blev Jacob Buus udskiftet med U/19-holdkammeraten Emil Nymann. Efter 60 minutter gik Anders Noshe, Anders Hagelskjær og Jakob Ahlmann ud til fordel for akademispillerne Kasper Davidsen, Sebastian Stahlfest og Annas Al Hardan, inden Oliver Ross efter 75 minutter blev erstattet af Gustav Dahl.

AaB's næste kamp i Future Cup spilles tirsdag 20. september kl. 14.00 på Hornevej mod FC Midtjylland. 

 

Tags på denne nyhed

AaB møder Randers FC i Future Cup

29. august 2022 kl. 09:45 af Rasmus Estrup

AaB indleder i dag den nye reserveholdsturnering, Future Cup, når AaB på udebane gæster Randers FC. 

I Future Cup-kampe må hvert hold maksimalt anvende fem spillere, der er ældre end U/21. Resten af spillerne skal være U/21.

Til dagens kamp er følgende AaB-mandskab udtaget:

Jakob Ahlmann, Malthe Højholt, Anders Hagelskjær, Kasper Kusk, Anosike Ementa, Jeppe Pedersen, Anders Noshe, Oliver Ross samt AaB Akademispillerne Daniel Veiby Held, Jacob Buus, Oscar Meedom, Gustav Dahl, Jakob Gaardsøe, Sebastian Stahlfest, Emil Nymann, Kasper Davidsen og Nicolai Schmidt.

Kampen i dag spilles kl. 13.00 på Cepheus Park Randers. 

Tags på denne nyhed

Nederlag i U/19 Ligaen og U/17 Ligaen

29. august 2022 kl. 09:21 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: FC Nordsjælland-AaB 6-1

AaB’s U/19 Ligahold tabte lørdagens udebanekamp mod FC Nordsjælland stort.

Hjemmeholdet kom bedst ud til opgøret, og fik med et højt pres tvunget AaB til boldtab og to selvmål inden for opgørets første 20 minutter.

To minutter efter pausen blev det også 3-0 til FC Nordsjælland, men blot to minutter senere reducerede AaB-holdet, da Fisnik Isaki og Anders Noshe med godt sammenspil fik sat Fisnik Isaki op til 3-1-scoringen.

Herefter havde AaB også muligheden for at gøre det til 3-2, men chancen blev forpasset.

Midt i anden halvleg nettede FC Nordsjælland to gange inden for kort tid, og med endnu en scoring i 87. minut sluttede det med en 6-1-sejr til FC Nordsjælland.

- Selvom vi i faser af kampen fulgte gameplanen og kom frem til gode ting, så var vi på dagen overmatchet af en rigtig dygtig modstander, der især var stærke i deres pres og til at udnytte vores fejl, siger U/19 Ligatræner Lars Noer Madsen.

- Der er nogle momenter i vores opbygningsfase især, hvor vi skal være mere kyniske og spille mere enkelt og kontant, siger Lars Noer Madsen.

AaB har efter tre runder tre point i U/19 Ligaen, og næste ligakamp spilles på Hornevej på lørdag kl. 13.00 mod Vejle Boldklub.

U/17 Ligaen: FC Nordsjælland-AaB 1-0

Også i U/17 Ligaen tabte AaB weekendens udekamp i Farum. Her lød cifrene dog blot på 1-0.

AaB begyndte ellers opgøret med et højt pres på hjemmeholdet, men sidstnævnte fik bedre og bedre fat om kampen, som første halvleg skred frem, dog uden at komme frem til muligheder.

To minutter før pausen fik FC Nordsjælland så et straffespark, som blev eksekveret til en pauseføring på 1-0.

I anden halvleg var FC Nordsjælland fortsat mest på bolden, men de store chancer udeblev for hjemmeholdet.

Et kvarter før tid blev AaB’s Adam Rasheed udvist, men selvom AaB var i undertal mod slutningen, formåede gæsterne at komme frem til et par gode muligheder inden slutfløjt. Desværre førte de ingen scoringer med sig, og dermed sluttede det med et nederlag på 1-0.

- Defensivt spillede vi en flot kamp. Vi var svære at bryde ned og skabe chancer imod, og vi holdt FC Nordsjælland på et minimum af chancer, så det var meget opløftende, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- På bolden var vi dog for dårlige, og vi skabte alt for lidt. Til sidst fik vi i undertal skabt et par muligheder, og det kunne have været dejligt at have stjålet et point, siger U/17 Ligatræneren.

På lørdag fortsætter U/17 Ligaholdet jagten på sæsonens første point, når Vejle Boldklub kommer på besøg på Hornevej kl. 15.15.

U/15 Ligaen: Farum Boldklub-AaB 2-2 (5-6)

I U/15 Ligaen endte det uafgjort, men med to nordjyske point ovenpå den afgørende straffesparkskonkurrence.

Midt i første halvleg bragte Valdemar Rubæk Vestergaard AaB foran efter oplæg fra Elias Christensen, og inden pausefløjtet gjorde William Thomsen det til 2-0 til de gæstende nordjyder. Denne gang var Valdemar Rubæk Vestergaard i assistrollen.

Fem minutter inde i anden halvleg reducerede Farum Boldklub til 2-1, og på et straffespark kort før slutfløjt gjorde hjemmeholdet det også til 2-2.

Uafgjorte kampe i U/19 Ligaen, U/17 Ligaen og U/15 Ligaen skal altid afgøres i en straffesparkskonkurrence, og her trak AaB det længste strå. Dermed kunne nordjyderne tage hjem med to point, mens hjemmeholdet måtte nøjes med et enkelt point.

U/15 Ligaholdet står dermed med fem point efter to kampe og spiller sin næste U/15 Ligakamp på lørdag kl. 13.00 på hjemmebane mod Vejle Boldklub. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Randers FC-AaB 1-0

29. august 2022 kl. 07:04 af Rasmus Estrup

AaB tabte i går 1-0 på udebane til Randers FC, der scorede allerede i kampens tredje minut, da hjemmeholdets Filip Bundgaard kom blokerede et spark fra AaB-debutant Theo Sander direkte i AaB-målet.

Den 17-årige AaB-keeper spillede sig herefter stærkt op med flere store redninger. 

I modsatte ende havde AaB også sine muligheder, og tættest på var Iver Fossum, da han i forlængelse af et hjørnespark ramte undersiden af overliggeren. 

Det fulde sammendrag af kampen kan ses i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed
'